Dodaj do ulubionych

magia a tarot

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:41
generalnie chodzi mi o to że do tej pory każda wrożka u której byłam
kategorycznie stwierdzała że nie pogodzę się z bratem, zdesperowana wykonałam
magiczny rytuał na nasze pogodzenie, odczekałam miesiąc i pozłam do wróżki, ta
w kartach zobaczyła nie tylko zgodę ale i przyjaźń, czy to oznacza że magia
działa, brat wciąż się nie odzywa, ale może to kwestia czasu, co sądzicie?
Obserwuj wątek
    • kesit Re: magia a tarot 14.02.07, 08:05
      oczywiscie,ze jest miedzy tym zwiazek.
      rytuar oczyszcza, ty pracujesz nad soboa,karty tlumacza i podpowiadaja, jestes
      dobrej nadziei, podswiadomosc o to walczy:)
      nie poddawaj sie, czas dziala na korzysc najlepsza dla was
      pozdrawiam
      p.s. a moze w Walentego warto podac dlon:)?
      • Gość: marika Re: magia a tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:16
        wychodziłam już z inicjatywą tysiące razy, ale byłam wciąż odrzucana, teraz krok
        należy do niego, ja mogę tylko czekać, dlatego uciekłam się do magii
    • zdiwonsaj wiele wróżek jednocz może dać stan schizofrenii... 14.02.07, 11:42
      chodzenie do wielu wrozek jest groźne!
      Opisze taka sytuację, mam znajomego , który wróżył sobie z i-cingu, no i nic w
      tym złego, ale zachiało mu się mieć kilka i=cingów, żeby jak to określił mieć
      wiekszą pewność odczytu. Wyposażył się aż w 5 różnych edycji tej wyroczni.
      Kiedyś zadzownił do mnie w rozpaczy, że warjuje i już nie może i prosi o pomoc
      natychmiastową. Przyjeżdżam do niego, a on rozbity, nie je nie spi i wariuje.
      Okazało sie, że wróżył w tej samej sprawie po kolei z każdego i-cing i wppadło w
      każdym co innego. Rozwaliło go to maksymalnie, resztką sił prosi o pomoc, że
      juz ma dość wsyzstkiego byle go wyciągnąć z tego stanu.
      PO krótkim namysle reguję tak, zabieram mu wszystkie i-cingi, a z tego ktory
      uwzam za najlepszy, wyrywam pierwszy heksagram i mu zostawiam, ze słowami, masz
      wroż sobie teraz z tego. Wnioski z tego zdarzenia zostawiam wam. Jżeli ktoś chce
      może je tutaj napisać oraz jeżeli chce mogę mu napisać dlaczego taka była moja
      reakcja i dlaczego włąsnie tak a nie inaczej.
      • Gość: marika Re: wiele wróżek jednocz może dać stan schizofren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:28
        no napisz, napisz, chętnie przeczytam, ale zapewniam Cię że nie biegam od wróżki
        do wróżki, , raz dwa razy do roku, lub wcale, teraz dłłłłłłługo juz nie pójdę
      • Gość: koko Re: wiele wróżek jednocz może dać stan schizofren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 18:35
        czy uwazasz zatem,ze to co wychodzi za pierwszym razem gdy o cos pytamy to to jest prawidlowa odpowiedzia?
        • zdiwonsaj Re: wiele wróżek jednocz może dać stan schizofren 14.02.07, 20:51
          systemy dywinacyjne mają zasady, które regulają ich autentyzm.
          1 zasada to jeżeli niepodoba mi się wyrocznia to nie sięgam do nastepnej tylko
          staram sie ją zgłębić, wiele wróżek i wróżów, mówi to co widzi, widzą
          rzeczywoistość, ale sami nie rozumieją dogłębnie o co chodzi w tej sprawie!
          Tylko nieliczni wróżowie mają kontakt z przyczyną, a większość widzi jedynie skutki!
    • agrentowy4321 Re: magia a tarot 06.03.23, 12:38
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: magia a tarot 27.04.23, 02:39
      Nie wiem, ale się dowiem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka