grooszek 05.08.03, 10:06 Witaj opierdalaczu po urlopie!!! Pochwalic Ci sie musze - wreszcie i mi admini jakiegos postu nie chcieli puscic - wczoraj na Romantice, hehehehe:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 11:10 żartujesz kurwa???:-)) jezdem z Ciebie dumny! pójdź w me ramiona hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 11:15 tygrysek_ napisał: > żartujesz kurwa???:-)) jezdem z Ciebie dumny! pójdź w me ramiona hhehe Biegne mistrzu!!! Szykuj swoja fanfare, czy tam inna trabe/fujare na odegranie mi pochwalnego hymnu:)))). Ale swoja dorga, to glupi sa Ci admini - w tytule nie pozwalaja napisac "kurwa", ale "qrwa" przechodzi bez problemu. A w poscie mozesz blzugac do woli:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:00 pójdź więc!! mistrz już otwiera ramiona aby Cie przyjąć na swe łona!!!:) faktycznie,.. kiedyś to se kurwa można było pokląć do woli a teraz chujnia jak nie wiem..:( ..i jeszcze kurwa z tymi dziećmi jebanymi!!!!:-)) (Iwa wie o co chodzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:05 Teraz mi wycieli cale watki:))) a ja wcale nie bluzgalem w nich, tylko sobie po "messji" jezdzilem:))). Juz wiem, co to znaczy byc tygryskiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:06 Grooszek, niezły jesteś, szczególnie po tym, jak wczoraj nic nie piliśmy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:23 hehe mię tez zawsze wycinali jak z messją gadałem na luźne tematy:))) całe watki???? Mistrz jezd dumny z ciebie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:25 tygrysek_ napisał: > hehe mię tez zawsze wycinali jak z messją gadałem na luźne tematy:))) > > całe watki???? Mistrz jezd dumny z ciebie!!!:) kurwa... luzne tematy:)))) kwadratura kola: normalnie nie rozumie, a nie normalnie sie nie da, bo wytna...:)))ale co tam, bede probowal. Skoro Ciebie jeszcze nei zabanowali, to ja mam duuuuzo pola do popisu:))). Ka. Ja od wczoraj na odwyku jestem. sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:28 Grooszek, ale to tak długo Cię ta niemoc nie będzie trzymała? :-P Kto będzie pukał o 6:30? :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: !!! TYGRYS !!! 05.08.03, 12:48 co Ty!!?? raz mnie zabanowali kiedyś na 1 dzień!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś