Dodaj do ulubionych

szukam chłopaka z Oazy

IP: 217.30.155.* 25.06.01, 00:00
Cześć wam
Mam na Imię Ania, 21 lat, i szukam chłopaka z ruchu światło życie.
Odpowiedzi na wszelkie wasze pytania udzielę pod adresem net.ania@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: szukam chłopaka z Oazy IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00
      czy on ma na imię Marcin?
      • Gość: Ania Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.01, 00:00
        skąd wiedziałaś?
        • Gość: Ola Re: szukam chłopaka z Oazy IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00
          nie bardzo wiem o co Ci chodzi
          z jakiej Oazy pochodzi ten Twoj Marcin?
          skąd wiedzialam?
          bo znam Marcina z Oazy - czyli pogawęduszek na forum ale nie wiem czy o niego
          Ci chodzi?
          jeśli możesz podaj jakieś namiary
          może coś bliżej o tym chłopaku.......
          pozdrawiam
          • Gość: Ania Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.01, 00:00
            net.ania@interia.pl
            Nie, sory, szukam kogoś kto jest z oazy, tak, żeby mieć przyjaciół, którzy
            należą gdzieś do oazy, a z tym Marcinem myślałam, że żartujesz. Ale dzięki.
            • Gość: tommie Re: szukam chłopaka z Oazy IP: 195.94.222.* 14.08.01, 14:05
              Gość portalu: Ania napisał(a):

> Nie, sory, szukam kogoś kto jest z oazy, tak, żeby mieć przyjaciół, którzy
              > należą gdzieś do oazy
              A jak chodzisz do oazy to nie poznałaś tam nikogo z oazy? Ciekawe...

Tom
              • Gość: Snake Re: szukam chłopaka z Oazy IP: 212.191.129.* 14.08.01, 16:51
                Znam kilka osob z Oazy. Ciagle gadaja o seksie. Co Wy tam wlasciwie robicie, ze tak wami kreci?

• Gość: xp Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 15:58
                  wpadł mi w oko ten wątek:)
                  speleolog ..
                  • emperor dlaczego? 29.04.02, 16:01
                    gdy sie pojawi ogloszenie takie lub inne,
                    wszyscy sie wylogowywuja i wpisuja pod innymi nick'ami? :))))
                    • Gość: xp Re: dlaczego? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 16:18
                      żeby zachować anonimowość?
                      :)
    • lena8 nie jestem chłopakiem... 29.04.02, 16:30
      ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o tym ruchu światło-życie, brzmi
      zachęcająco:)
    • Gość: simka Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 20:34
      Wiesz Aniu, postanowiłem wklepać pare słów,tak mnie rozbawili bywalcy tego
      forum.No tak,Ruch Światło-Życie to poważna sprawa.Dla wielu nie jest obojętnym
      kogo sie tam spotyka,albo czego sie tam szuka.Na pewno nie "miłości" na
      poziomie internetowym.Pewnie i dla Ciebie.Tu nie masz czego szukac.A Wy
      zajrzyjcie lepiej na katolik.pl.Może się dowiecie wiecej o "miłościach"
      i "oazach".
      • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 20:36
        Popatrz sobie pobozne dziewcze, kiedy ten watek powstal.
        Co do oazy- to rzeczywiscie rewelacyjna sprawa. Nigdzie tak skutecznie nie
        zachodzi sie w ciaze jak pod okiem, lub za przyczyna kaplana!
        • Gość: simka Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 21:02
          Dobra,skoro tak szybko odpowiedziałeś a ja mam chwilę czasu to moze wymienimy
          kilka uwag,mam nadzieję,że nie zejdziesz poniżej poziomu.Twoją świadomość
          seksualną (co to znaczy najlepiej sprawdź w słowniku j. polskiego cobyśmy się
          dobrze zrozumieli) oceniam po tej wypowiedzi nie wyzej niż średnia dla tego
          wątku portalu czyli przecietnego konsumenta kultury masowej.Moją intencja nie
          jest obraznie Cie,chcę Ci powidzieć,że jest wiele osób ,nawet pewnie w Twoim
          sasiedztwie,których nie poznasz,bo zamiast starać sie zrozumieć skomplikowane
          relacje i zwiazki dusza człowieka-miłośc Boga i zajrzeć do czegoś
          ambitniejszego,gadasz tu o głupotach.W skrócie:ty tez masz szanse dojrzec,bo
          bystry i ineligentny jestes,co dowiodłeś mi wytykając date wątku.To na razie
          tyle.To tylko internet a ja wolno piszę...
          • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:12
            az mnie zawstydzilas. Po kilku zdaniach potrafisz okreslic swiadomosc sexualna,
            potrafisz ocenic inteligencje, potrafisz zdecydowanie twierdzic, ze to co
            wypisuje to pierdoly.
            Wiec powinnas tez wiedziec, ze w latach 70 poznalem dokladnie sens i metody
            dzialania tzw. oaz. Wyobraz sobie, ze 3 stopnie robilem u ks. Blachnickiego w
            Kroscienku. Kto to jest i co bylo w Kroscienku nie musze chyba tobie mowic.
            Wszak jestes inteligentna i potrafisz to, nawet gdy nie wiesz, bardzo latwo
            sprawdzic.
            Jako sie rzeklo- znam te bande od podszewki. Wiekszego zgromadzenia
            sekciarskich hipokrytow, robiacych mlodziezy sieczke z mozgu jeszcze nie
            widzialem. Wiesz, ze 40 % 15-16 latek traci cnote wlasnie podczas pobytu na
            oazie (wyjazdy letnie), lub na pielgrzymce? Pod latarnia ponoc najciemniej.
            Szczegolnie gdy to jest czerwona latarnia, chociazby przy tabernakulum!
            • Gość: xp Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:22
              Co Ty mario nagle taki obrońca cnoty?
              ...Bardzo fajne pielgrzymki!
              Wypada się cieszyć, że indoktrynowane dziewczęta
              nie boją się szatana; niestety, obawiam się, ze nadal im
              kosciół mocno wpisuje w sex poczucie winy, co zapewne
              wynika z szlachetnego zacięcia wielu księży, a jeszcze
              bardziej z -ich szlachetnego zacięcia- upadków, czyli
              triumfu szatana czyli fizjologicznej ulgi czyli
              wypłynięcia prawdy na wierzch :)
              • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:32
                O to wlasnie chodzi!!!
                Wiec po co cala ta hipokryzja?

Niech zaczna od tego,
                by w szkole miast religii
                wprowadzic
                Propedeutyke Wiedzy o Sexsie!
            • Gość: simka Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 21:32
              Być może masz rację,co do hipokryzji w naszym Kościele(napisałem nasz bo
              pewnie tez jesteś ochrzczony),ale jakoś tak składa,że jA mam raczej dobre
              skojarzenia,a Ty nie.Czemu tak jest?Odkryłem w wielu przypadkach takich jak
              Twój głosów,że pod nimi kryją się złe intencje.A jak ktoś tak podchodzi to
              musi sie zawieść.Myślę,że mam prawo formułować takie opinie,bo jestem młodym
              lekarzem,a wiec param się też nauką,a ta przecież uogólnia.Mam też troche
              doświadczenia w rozmowach z innymi,do tego dochodzi specyficzny styl rozmowy
              z "pacjentem": czyli np. Tobą,który zakłada że to ja wiem lepiej,co zreszta
              zwykle sie potwierdza.Jak zraziłeś sie do mojego drogiego Kościoła,to nie
              zaglądaj na katolik.pl,bo faktycznie niektóre sprawy sa przedstawione trochę
              infantylnie.Zajrzyj może na znak.com.pl albo strone tygodnika powszechnego,no
              chyba ze juz czytasz fakty i mity,to Cie nie przekonam.A,właśnie,chyba już
              wiesz ,że jestem facetem.
              • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:40
                Nie jest to moj kosciol, conajwyzej moich rodzicow! Ja zostalem ochrzczony
                wbrew mojej woli jako niemowle! Tylko wtedy bowiem bez uzycia przemocy mozna
                bylo mnie zawlec do kosciola! Cokolwiek uczyniliscie jednemu z braci moich
                najmniejszych mniescie uczynili. Na mnie dokonano gwaltu- zapisujac mnie do
                bandycjiej organizacji niejakiego Wojtyly Karola. Nie czuje sie z nia zwiazany,
                tak samo, jak molestowany przez ksiedza ministrant nie musi byc homosexualista,
                a ciupciany przez biskupa kleryk, nie bedzie do konca zycia musial byc zmuszany
                do bycia parowa!

Co do czytania prasy KK to prosze specjalnie dla ciebie kilka perelek!

Gazeta Polska"

10 kwietnia

"Podejrzewam, że zarówno w interesie SLD, ale też PSL i Samoobrony jest
                utrzymywanie społeczeństwa na możliwie niskim poziomie intelektualnym, tak by
                przeciętny obywatel miał zawód – bo to jest potrzebne – ale żeby nie myślał
                zbyt samodzielnie. A demokracja spełnia się tylko wówczas, gdy ludzie myślą
                samodzielnie. Bo jeśli tak myślę, wybieram do sejmu tego, kto jest lepszy ode
                mnie, gdyż wiem, że będzie reprezentował mnie lepiej niż zrobiłbym to ja sam. A
                dureń będzie głosował na takiego samego durnia".

Mirosław Handke w wywiadzie
                "Nie było żadnej pomyłki w wyliczeniach"

"(...) jak każdy nowotwór, SLD nie zdaje sobie sprawy z tego, że rosnąc i
                zagarniając coraz to nowe jego części zabija organizm, na którym pasożytuje – i
                tym samym podpisuje wyrok sam na siebie".

Rafał Ziemkiewicz,
                "Imperium władzy"

"Tygodnik Solidarność"

12 kwietnia

"Filozofowie, jak wiadomo, rozróżniają "wolność od..." i "wolność do...".
                Rządząca nami partia załatwiła sobie jedno i drugie. Wolność od
                odpowiedzialności za komunistyczną degradację Polski. Wolność do tworzenia
                peerelu-bis pod szyldem socjaldemokracji. Ludzie Solidarności, których kosztem
                dokonały się wszystkie przemiany ostatniej dekady, na swoją wolność muszą
                jeszcze popracować".

Jan Pietrzak,
                "Socjalni demokraci i wolność"

"Głos"

13 kwietnia

"Zakończę sięgając raz jeszcze do wypowiedzi prof. Piotra Jaroszyńskiego w
                Radio Maryja: "Czemu to ma służyć – to miażdżenie świadomości? Ma służyć temu,
                żeby dokonać rozbioru Polski, który już bardzo daleko jest zaawansowany, a
                utrata niepodległości to już jest kwestia sekund. Dokonuje się rozbiór Polski,
                a Polska traci niepodległość"".

Włodzimierz Kałuża,
                "Owoce antynarodowej propagandy"

"Nasz Dziennik"

13–14 kwietnia

"Hipermarket zagładą praskich kupców i Dworca Wileńskiego.
                Bracie! Rodaku! Polska sprzedana! Kupując towar, popierasz pana, ale nie swego
                lecz unijnego, który wywiezie Twego złotego hen do Brukseli do Banku Matki.
                Tobie zostawi w koszu odpadki, Wielki też napis i szklane ściany. Wtedy
                zrozumiesz żeś wykiwany. Że z tą złotówką, którą mu dałeś, bez przemyślenia się
                pożegnałeś. Nie tylko Ciebie rozpacz ogarnie. Ale też Polskę, bo zginie marnie".

"Bracie! Rodaku! Polska sprzedana!"

Radio "Maryja"

15 kwietnia

"Szeregu ważnych informacji na temat wyborów samorządowych dziś jeszcze nie
                posiadamy. Na pewno jednak posiada je przeciwnik. Idzie chyba o to, by polski
                obóz patriotyczny był zaskoczony, a tym samym nieprzygotowany do wyborów. (...)
                Ci wszyscy, którzy myśleli, że przeciwnik polityczny jest głuchy,
                ślepy i kulawy, mają poważny problem. Okazuje się bowiem, że dobrze widzi,
                przewiduje i nie ma żadnych skrupułów w osiąganiu zamierzonego celu. Nie można
                więc prowadzić z nim walki metodą partyzancką albo po harcersku wbijać finkę w
                stalowy pancerz machiny".

Mirosław Król,
                "Spróbuj pomyśleć"

"Tak się wszystko zmienia, bo nie liczy się człowiek, nie liczy się Pan Bóg i
                to wtedy ludzie stają się gorsi od hien. Jeżeli Boga nie będzie, to zobaczycie,
                co jest w Betlejem. (...) Ach, szkoda gadać. Jakbym coś powiedział, to tak źle
                i tak niedobrze. I zaraz nas posądzą, że jesteśmy tacy czy inni. Niedawno
                mówili: terroryści, terroryści, a teraz powiedz coś, to zaraz cię terrorystą
                nazwiom. Przedtem byli, cośkolwiek powiedzieć, to antysemita. A teraz –
                terrorysta".

o. Tadeusz Rydzyk,
                msza dla Rodziny Radia "Maryja" w Białej Podlaskiej

"Nasza Polska"

17 kwietnia

"Dziś Polakom brakuje instynktu narodowego. To efekt braku elit, propagandy i
                zaprogramowanej akcji likwidacji autorytetów. W rezultacie Polacy znikają jako
                naród – czyli zbiór ludzi świadomych swej tożsamości – przemieniając się w
                bezwolną, podatną na manipulację masę. (...) Atakowany jest Kościół,
                rozdmuchiwane sztucznie "afery" wśród księży i hierarchów mają skompromitować
                Go w oczach Polaków i pozbawić nas ostatniego bastionu tożsamości narodowej –
                wiary katolickiej".

Piotr Jakucki,
                "Dość potwarzy!"

"Niedziela" (dodatek "Niedziela Młodych")

21 kwietnia

"Moja siostra ma poważne problemy z kręgosłupem. Miała prowadzić dni skupienia
                dla młodzieży. Przygotowywała się sumiennie, ale w przeddzień powiedziała, że
                chyba musi zrezygnować, gdyż ma bóle i nie wie, czy da radę jutro wstać. (...)
                Poszłam do kościoła i odmówiłam w jej intencji Litanię do Aniołów, aby...
                nosili ją na swoich rękach przez następne kilka dni. Potem przy wieczornej
                modlitwie mówiłam: "Aniele Boży, Stróżu mój...". Kiedy Asia wróciła z dni
                skupienia, pierwszą rzeczą, jaką mi oznajmiła, było: "Alicja, oni mnie naprawdę
                nosili!!!"".

Alicja Bronakowska,
                "Mój przyjaciel – Anioł Stróż
                • Gość: simka Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 21:52
                  Dziękuję,że mnie potraktowałeś powaznie,jeszcze nie dostałem w necie takiego
                  długiego listu,ale odpowiem Ci jutro,bo dziś moge mysleć tylko o psychiatrii,z
                  której mam egzamin w czwartek.
                  • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 21:54
                    Zawsze traktuje wszystko powaznie, szczegolnie w tak niepowaznym temacie!

Co do egzaminu z psychiatrii- kol Kitek moze Tobie korepetycje zafundowac!
                    Moze nawet wizyte na kozetce? :o))
                    • Gość: simka Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.dolsat.pl / 10.0.42.* 29.04.02, 22:07
                      No widzisz,znów sie nie myliłem,Twoje intencje właśnie wyszły na wierzch,wcale
                      nie chciałeś się niczego nowego ode mnie dowiedzieć,tak sobie tylko
                      postukać.Twój "artykuł" tylko na pierwszy rzut oka sili sie na udowodninie
                      czegoś np.jaki to ktoś jest niemadry,ale to ja będę decydował kto tu jest
                      zdrowy.Jak do mnie kiedyś trafisz to Ci powiem diagnoze w
                      drzwiach:niedojrzały,ale na testy Cię nie poślę,bo jesteś już za stary na
                      terapie metodami podręcznikowymi.Może życie samo da Ci szanse na lepszą
                      świadomosc a może i zdrowie psychiczne.A może to ja będę podobny do Ciebie?Kto
                      to wie...Żegnam.
                      • Gość: mario2 Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:15
                        Nie przeceniasz sie? Czego ja moglbym od Ciebie sie dowiedziec - w czym jeszcze
                        nie sklamano? Wszystkie mozliwe wykrety i argumenty sa mi doskonale znane! Nie
                        masz argumentow - pozostaje ci wiara. Wierz- w tym przypadku to lepsze od
                        myslenia i dochodzenia do prawdy absolutnej! A dla tych, ktorzy z mysleniem
                        maja niejakie klopoty- wiara jest substytutem myslenia- nie trzeba sie tak
                        bardzo wysilac w poszukiwaniach. Mozna przyjmowac przezuta przez kogos -
                        latwostrawna papke! Ze nie ma ona wartosci odzywczych? Przeciez nie samym
                        chlebem czlowiek powinien zyc. Troche opium dla mas tez sie przyda!
                        Co do proponowanej wizyty u ciebie- moze kiedys skorzystam- podesle ci kotke na
                        terapie. Sam lecze sie u specjalistow i to nie takich, ktorzy na zapalenie
                        wyrostka zalecaja 2 zdrowaski i Aniele bozy Strozu moj...
                • aniela_ Re: szukam chłopaka z Oazy 29.04.02, 21:52
                  mam pogrzebacz do scierania bielma z oka. chetnie Ci mario wyopzycze. bez urazy.
                  • Gość: xp Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:07
                    aniela nie kłam nie masz żadnego pogrzebacza bez urazy
                    :)
                    • aniela_ Re: szukam chłopaka z Oazy 29.04.02, 22:20
                      mam. na zapleczu.
                      • Gość: xp Re: szukam chłopaka z Oazy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 22:24
                        kontynuując wątek:

tylko wiesz sama
                        bez fagasa z tyłu na barana
                        bo do tego wiesz wi za wi
                        to zaplecza wcale nie trza
                        ptócz powietrza

ale ty nie masz chyba zaplecza
                        a w nim tym bardziej pogrzebacza
                        bo gdzie jest
                        piec? pogrzebany?
                        • aniela_ Re: szukam chłopaka z Oazy 29.04.02, 22:42
                          pogrzebię to go znajde.