Dodaj do ulubionych

do popisania

IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
Szukam faceta do popisania, do pogadania, do pospacerowania ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Expert Re: do popisania IP: *.matrix.pl 26.06.01, 00:00
      A skąd jesteś?
      • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
        Całkiem z niedaleka. A Ty?
    • mario2 Re: do popisania 26.06.01, 00:00
      a czyn sie chcesz przed nim pipisywac?
      gdzie spacerowac?
        mario2 napisał(a):

> a czyn sie chcesz przed nim pipisywac?
        popisywać? - musiałabym się zastanowić, ale jeśli chodzi o popisanie - ale nie
        sie - to można np. o tym dlaczego ludzie szukają kontaktu przez internet i na co
        liczą?
        > gdzie spacerowac?
        gdziekolwiek, byleby było ciekawie i miło - rozmawiając
        d.

• Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
          Jesli mieszkasz w Warszawie jestem chętnie z Tobą pospaceruje.
            mieszkam
            a może coś mi popiszesz ...?
              Odwiedzam czasami firmę, gdzie jest Twój serwer. Lubię Pola Mokotowskie i
              Szczęśliwice.
                Gość portalu: All napisał(a):

> Odwiedzam czasami firmę, gdzie jest Twój serwer.
                :) czasami, tzn.?
                Lubię Pola Mokotowskie i
                > Szczęśliwice.
                PM - Ładne miejsce, ale czy nie za bardzo dotknięte cywilizacją? Sz - źle mi się
                kojarzą, pracowałam kiedyś w tej okolicy i cieszę się że już tam nie pracuję ;)
                Łazienki owszem też przepełnione ale np. Wilanów?

Choć nie mam za przeproszeniem "miesiączki" muszę odwiedzać firmę co miesiąc,
                  ale nie ja to wymyśliłem, a jeśli to Ty wymyśliłaś ... no to nie wiem co.
                  Ja pracuję w oklicy, której Ty nie lubisz. Chętnie chodzę, ale tylko zimą i
                  wczesna wiosną po Puszczy Kampinoskiej - teraz są komary :(((, lubię też Lasek
                  Bielański (tam są miejsca gdzie na pewno nie ma ludzi) i Powsin. W tym roku
                  przyznaję ze skruchą nie byłem w Wilanowie.
                  Czy pracujesz na Czerniakowskiej i dlatego wolisz tamte okolice :))
                  • Gość: dina Re: do popisania IP: 212.244.191.* 26.06.01, 00:00
                    > ale nie ja to wymyśliłem, a jeśli to Ty wymyśliłaś ...
                    A jeśli to ja to co? No nie, oczywiście że nie ja.
                    > wczesna wiosną po Puszczy Kampinoskiej - teraz są komary :(((, lubię też Lasek
                    > Bielański
                    w P.Kamp. byłam tylko raz, Lasek Bielański nieco znam bo mieszkam w okolicy.
                    a o Powsinie słyszałam że jest bardzo ładny :)
                    dlaczego wolę tamte okolice? to chyba nie ma związku z moją pracą - tym razem.
                    A dlaczego Ty najbardziej lubisz PM i Sz?
                      PM dają poczucie przestrzeni i swobody. Ludzie młodzi i emeryci jeżdża na
                      wrotkach, czasami to przeszkadza, ale jest b.fajne. Na Sz. jest z kolei góra,
                      już nie ta dzika co kiedyś, a przede wszysktim jeziorko gdzie pływaja
                      krzyżówki, łyski i ... psy. Kiedyś spotkałem kaczkę z 13 maluchami - super. Nie
                      mam zbyt wiele wolnego czasu, ale jeśli go mam to najchętniej spędzam na łonie
                      niestety tylko natury ;)
                        Ja znam PM w zasadzie jedynie z jakichś knajpianych wypadów. Szczęśliwice są
                        rzeczywiście jednym z dzikszych miejsc w W-wie, ale poza konkurencją jest moim
                        zdaniem Moczydło na Woli (chyba tak się określa ten dziki parczek). A co do
                        natury - to żeby naprawdę ją poczuć trzeba niestety wyjechać daleko od W-wy - w
                        miejsca gdzie wędrując godzinami nie spotyka się żadnego człowieka, nie
                        wspominając o samochodzie czy innym atrybucie współczesności. Wtedy dopiero można
                        poczuć piękno prawdziwej przyrody, kiedy zostajesz sam ze sobą i swoimi myślami i
                        jednocześnie podziwiać możesz piękne niebo, lasy, łąki, góry, małe żyjątka i
                        czasami też te większe. Uwielbiam patrzeć na przepływające obłoki, które
                        zmieniają co chwilę swój wygląd i przekształcają się w coraz to inne kształty - a
                        ja mogę wyobrażać sobie co one przedstawiają. Niesamowite jak wiele można
                        zobaczyć w obłokach oświetlonych promieniami słońca.
                        • Gość: agniecha Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
                          Teraz patrzę na bukiet pięknych margaretek, które stoją przede mną na biurku i
                          mogę sobie wyobrazić, że jestem na łące, za oknem świeci słońce. Chyba jest
                          dosyć cieplutko.Za kilka minut przekonam się o tym sama.
                          • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:05
                            Gość portalu: agniecha napisał(a):

> Teraz patrzę na bukiet pięknych margaretek, które stoją przede mną na biurku i
                            > mogę sobie wyobrazić, że jestem na łące, za oknem świeci słońce. Chyba jest
                            > dosyć cieplutko.Za kilka minut przekonam się o tym sama.

Dzisiaj też jest cieplutko - szkoda że trzeba siedzieć w pracy ... :(

• Gość: agniecha Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
                        Gość portalu: All napisał(a):

> PM dają poczucie przestrzeni i swobody. Ludzie młodzi i emeryci jeżdża na
                        > wrotkach, czasami to przeszkadza, ale jest b.fajne. Na Sz. jest z kolei góra,
                        > już nie ta dzika co kiedyś, a przede wszysktim jeziorko gdzie pływaja
                        > krzyżówki, łyski i ... psy. Kiedyś spotkałem kaczkę z 13 maluchami - super. Nie
                        >
                        > mam zbyt wiele wolnego czasu, ale jeśli go mam to najchętniej spędzam na łonie
                        > niestety tylko natury ;)
                        Ja również w wolnych chwilach lubię spacerować, wypoczywać i jeżdzić na rowerze w
                        takich miejscach jak Powsin lub Wilanów. Jednak ponieważ mieszkam w centrum
                        zielonej Ochoty najbliżej mam do Szczęśliwic, Parku z pomnikiem żołnierzy i Pól
                        Mokot.
                • Gość: wojtek Re: do popisania IP: *.man.polbox.pl 26.06.01, 00:00
                  a do np... niezobowiazujacego seksu to nie??????
                    Gość portalu: wojtek napisał(a):

> a do np... niezobowiazujacego seksu to nie??????

skoro pisanie takich komentarzy poprawia Ci humor, to bardzo proszę, pisz sobie,
                    pisz ... :)

• Gość: ja_tez Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
                      Dino, Agniecho to moze spotkamy sie w palarni czyli przy wejsciu.
                        jasne, na papieroska? kiedy?
                        • Gość: ja_tez Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00
                          Przy ktorym wejsciu ? Preferuje C.
                          • Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
                            Co słychać? Papieroski wypalone ;)
                            • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:08
                              Witam!
                              Pap. jeszcze nie, dopiero wróciłam przed chwilą. Co słychać na Szczęśliwicach?
                          • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:07
                            Witam!
                            Jestem dopiero teraz.
                            Agniecha, ja_tez - spotkanie aktualne?
                            • Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 14:37
                              Napisz kiedy wyjdziesz napapieroska i jak Cie pozanć, mnie bardzo łatwo bo
                              jestem nieprawdopodobnie przystojny
                              • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 14:59
                                no przecież cały czas stoję i czekam na ciebie, mój ty piękny adonisie
                                • Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 09:26
                                  Dinko, Dinko pokaz nogi dam Ci sera na pierogi.
                                  Nie umykaj przeznaczeniu - czekam na romantyczne spotkanie na ławeczce pod
                                  rozłozystm pełnym cienia drzewem koło wejścia C.
                                  Twój Adonis
                                  • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 10:50
                                    Jeśli to przeznaczenie to i tak mu nie umkniemy ... wcześniej czy później i tak
                                    nas dopadnie
                                    • Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 11:06
                                      Mam nadzieję, że wczesniej niz zaczniemy wchodzić do ZUS wejściem B dla
                                      emerytów.
                                      Dinko zapewniam Cie że jak mnie zobaczysz to dostaniesz maślanych oczu.
                                      • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 11:38
                                        > Mam nadzieję, że wczesniej ...
                                        Nie sądzisz chyba że los będzie dla nas tak okrutny

> Dinko zapewniam Cie że jak mnie zobaczysz to dostaniesz maślanych oczu
                                        Ja już dostaję maślanych oczu jak czytam Twoje posty

• Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 12:20
                                          Musimy sami pokierować naszym losem, pozwólmy eksplodować naszym uczuciom w
                                          żarze dzisiejszego gorącego dnia.
                                          Jaka masz dzisiaj sukienkę, Dinko Ty moja ?
                                          Płonący Adonis
                                          • Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 13:07
                                            losem nie można kierować, to on nami kieruje - a my możemy co najwyżej brać to co
                                            nam daje lub nie ...
                                            uczuciom? chyba raczej emocjom
                                            od czego tak płoniesz - pokój masz od słonecznej strony?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka