Gość: dina IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Szukam faceta do popisania, do pogadania, do pospacerowania ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Całkiem z niedaleka. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do popisania 26.06.01, 00:00 a czyn sie chcesz przed nim pipisywac? gdzie spacerowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 mario2 napisał(a): > a czyn sie chcesz przed nim pipisywac? popisywać? - musiałabym się zastanowić, ale jeśli chodzi o popisanie - ale nie sie - to można np. o tym dlaczego ludzie szukają kontaktu przez internet i na co liczą? > gdzie spacerowac? gdziekolwiek, byleby było ciekawie i miło - rozmawiając d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Jesli mieszkasz w Warszawie jestem chętnie z Tobą pospaceruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 mieszkam a może coś mi popiszesz ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Odwiedzam czasami firmę, gdzie jest Twój serwer. Lubię Pola Mokotowskie i Szczęśliwice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: All napisał(a): > Odwiedzam czasami firmę, gdzie jest Twój serwer. :) czasami, tzn.? Lubię Pola Mokotowskie i > Szczęśliwice. PM - Ładne miejsce, ale czy nie za bardzo dotknięte cywilizacją? Sz - źle mi się kojarzą, pracowałam kiedyś w tej okolicy i cieszę się że już tam nie pracuję ;) Łazienki owszem też przepełnione ale np. Wilanów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Choć nie mam za przeproszeniem "miesiączki" muszę odwiedzać firmę co miesiąc, ale nie ja to wymyśliłem, a jeśli to Ty wymyśliłaś ... no to nie wiem co. Ja pracuję w oklicy, której Ty nie lubisz. Chętnie chodzę, ale tylko zimą i wczesna wiosną po Puszczy Kampinoskiej - teraz są komary :(((, lubię też Lasek Bielański (tam są miejsca gdzie na pewno nie ma ludzi) i Powsin. W tym roku przyznaję ze skruchą nie byłem w Wilanowie. Czy pracujesz na Czerniakowskiej i dlatego wolisz tamte okolice :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: 212.244.191.* 26.06.01, 00:00 > ale nie ja to wymyśliłem, a jeśli to Ty wymyśliłaś ... A jeśli to ja to co? No nie, oczywiście że nie ja. > wczesna wiosną po Puszczy Kampinoskiej - teraz są komary :(((, lubię też Lasek > Bielański w P.Kamp. byłam tylko raz, Lasek Bielański nieco znam bo mieszkam w okolicy. a o Powsinie słyszałam że jest bardzo ładny :) dlaczego wolę tamte okolice? to chyba nie ma związku z moją pracą - tym razem. A dlaczego Ty najbardziej lubisz PM i Sz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 PM dają poczucie przestrzeni i swobody. Ludzie młodzi i emeryci jeżdża na wrotkach, czasami to przeszkadza, ale jest b.fajne. Na Sz. jest z kolei góra, już nie ta dzika co kiedyś, a przede wszysktim jeziorko gdzie pływaja krzyżówki, łyski i ... psy. Kiedyś spotkałem kaczkę z 13 maluchami - super. Nie mam zbyt wiele wolnego czasu, ale jeśli go mam to najchętniej spędzam na łonie niestety tylko natury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Ja znam PM w zasadzie jedynie z jakichś knajpianych wypadów. Szczęśliwice są rzeczywiście jednym z dzikszych miejsc w W-wie, ale poza konkurencją jest moim zdaniem Moczydło na Woli (chyba tak się określa ten dziki parczek). A co do natury - to żeby naprawdę ją poczuć trzeba niestety wyjechać daleko od W-wy - w miejsca gdzie wędrując godzinami nie spotyka się żadnego człowieka, nie wspominając o samochodzie czy innym atrybucie współczesności. Wtedy dopiero można poczuć piękno prawdziwej przyrody, kiedy zostajesz sam ze sobą i swoimi myślami i jednocześnie podziwiać możesz piękne niebo, lasy, łąki, góry, małe żyjątka i czasami też te większe. Uwielbiam patrzeć na przepływające obłoki, które zmieniają co chwilę swój wygląd i przekształcają się w coraz to inne kształty - a ja mogę wyobrażać sobie co one przedstawiają. Niesamowite jak wiele można zobaczyć w obłokach oświetlonych promieniami słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Teraz patrzę na bukiet pięknych margaretek, które stoją przede mną na biurku i mogę sobie wyobrazić, że jestem na łące, za oknem świeci słońce. Chyba jest dosyć cieplutko.Za kilka minut przekonam się o tym sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:05 Gość portalu: agniecha napisał(a): > Teraz patrzę na bukiet pięknych margaretek, które stoją przede mną na biurku i > mogę sobie wyobrazić, że jestem na łące, za oknem świeci słońce. Chyba jest > dosyć cieplutko.Za kilka minut przekonam się o tym sama. Dzisiaj też jest cieplutko - szkoda że trzeba siedzieć w pracy ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: All napisał(a): > PM dają poczucie przestrzeni i swobody. Ludzie młodzi i emeryci jeżdża na > wrotkach, czasami to przeszkadza, ale jest b.fajne. Na Sz. jest z kolei góra, > już nie ta dzika co kiedyś, a przede wszysktim jeziorko gdzie pływaja > krzyżówki, łyski i ... psy. Kiedyś spotkałem kaczkę z 13 maluchami - super. Nie > > mam zbyt wiele wolnego czasu, ale jeśli go mam to najchętniej spędzam na łonie > niestety tylko natury ;) Ja również w wolnych chwilach lubię spacerować, wypoczywać i jeżdzić na rowerze w takich miejscach jak Powsin lub Wilanów. Jednak ponieważ mieszkam w centrum zielonej Ochoty najbliżej mam do Szczęśliwic, Parku z pomnikiem żołnierzy i Pól Mokot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: do popisania IP: *.man.polbox.pl 26.06.01, 00:00 a do np... niezobowiazujacego seksu to nie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: wojtek napisał(a): > a do np... niezobowiazujacego seksu to nie?????? skoro pisanie takich komentarzy poprawia Ci humor, to bardzo proszę, pisz sobie, pisz ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_tez Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Dino, Agniecho to moze spotkamy sie w palarni czyli przy wejsciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 jasne, na papieroska? kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_tez Re: do popisania IP: *.zus.pl 26.06.01, 00:00 Przy ktorym wejsciu ? Preferuje C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: All Re: do popisania IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 00:00 Co słychać? Papieroski wypalone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:08 Witam! Pap. jeszcze nie, dopiero wróciłam przed chwilą. Co słychać na Szczęśliwicach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 11:07 Witam! Jestem dopiero teraz. Agniecha, ja_tez - spotkanie aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 14:37 Napisz kiedy wyjdziesz napapieroska i jak Cie pozanć, mnie bardzo łatwo bo jestem nieprawdopodobnie przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 27.06.01, 14:59 no przecież cały czas stoję i czekam na ciebie, mój ty piękny adonisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 09:26 Dinko, Dinko pokaz nogi dam Ci sera na pierogi. Nie umykaj przeznaczeniu - czekam na romantyczne spotkanie na ławeczce pod rozłozystm pełnym cienia drzewem koło wejścia C. Twój Adonis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 10:50 Jeśli to przeznaczenie to i tak mu nie umkniemy ... wcześniej czy później i tak nas dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 11:06 Mam nadzieję, że wczesniej niz zaczniemy wchodzić do ZUS wejściem B dla emerytów. Dinko zapewniam Cie że jak mnie zobaczysz to dostaniesz maślanych oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 11:38 > Mam nadzieję, że wczesniej ... Nie sądzisz chyba że los będzie dla nas tak okrutny > Dinko zapewniam Cie że jak mnie zobaczysz to dostaniesz maślanych oczu Ja już dostaję maślanych oczu jak czytam Twoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adonis Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 12:20 Musimy sami pokierować naszym losem, pozwólmy eksplodować naszym uczuciom w żarze dzisiejszego gorącego dnia. Jaka masz dzisiaj sukienkę, Dinko Ty moja ? Płonący Adonis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dina Re: do popisania IP: *.zus.pl 28.06.01, 13:07 losem nie można kierować, to on nami kieruje - a my możemy co najwyżej brać to co nam daje lub nie ... uczuciom? chyba raczej emocjom od czego tak płoniesz - pokój masz od słonecznej strony? Odpowiedz Link Zgłoś