randia 06.08.03, 21:09 ...ale i tak dobry wieczór wszystkim...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:10 randia napisała: > ...ale i tak dobry wieczór wszystkim...:)))) Kurde, babo! kiedy nie wejdziesz, to narzekasz!!! Ale i tak dobry wieczor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.kabel.telenet.be 06.08.03, 21:21 mondre rzeczy to radnia przemilcza......kurde, przeciez ona ma tez tak gadane jak cholera, wiec zastanawiam sie kiedy randia mysli?????? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:24 A co tam.... czasam trzeba ponarzekać!!! A że częściej mnie nie ma niż jestem....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:28 Onlontko słoneczko ty moje, myślę jak piszę , bo wtedy nie mówię... A że ostatnio, jakoś i gadać mnie się nie chce, to więcej myślę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.kabel.telenet.be 06.08.03, 21:52 do grobu zabierze a nie powie co wymyslila...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.arcor-ip.net 06.08.03, 22:22 Co zrobić,ssaki kopalniane tak już mają... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:26 to właź babo na FT rano a nie kurwa po nocach sie szwedasz!!! a kaj Twój szkodnikus weteranus chujanus???:) jesteście jeszcze małżeństwem???;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:30 Tygrys, widze ze juz nadrobiles pourlopowe zaleglosci w pracy i znowu sie zaczynasz jak czlowiek tu pojawiac, a nie raz dziennie, jak na poczatku tygodnia, hehehee Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:33 no kurwa da Bóg że już mi tej roboty nie zwalą na pysk!;-)) ale od Pon chyba znowu 2 tyg mnie nie bedzie,.. ale potem bede już na wieki!!;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:38 ....randii się wszystko po ślubie poprzestawiało.....teraz siedzi po nocach a rano dłuuuuuuuuuuugo śpi....:)))))))) pozdrowionka po wypoczynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:40 szkodnik1 napisał: > ....randii się wszystko po ślubie poprzestawiało.....teraz siedzi po nocach a > rano dłuuuuuuuuuuugo śpi....:)))))))) > pozdrowionka po wypoczynku.... Stray, nienajlepiej to o Tobie swiadczy, ze malzonka siedzi przy kompie po nocach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 08:16 ....teraz wiesz, który jej nałóg jest silniejszy i wziął górę....:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:05 To oszczerstwo!!!!!!!!!!!!!!! Wcale nie jestem nałogowcem!!!!! A usiadłam, bo tak mnie się chciało....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:06 hahahah, kazdy z nas to powtarza:)))) witam Szkodnikowe Panstwo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:08 Witam Szanowną Szaki :-) Dobrze, że jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:13 Witam Pana:) dobrze ze jestem? hehe, niektorzy na widok mojego nika dostaja parchow;)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:13 Ale ja na prawde nie jestem!!!!! Jezuuuuuuuuuu muszę oczy przerszeć, bo jeszcze śpie.......:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:16 Randia, ale Ty za chwilę naprawdę będziesz :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:23 Taaaaaaaaaaaaaaaaa już jestem, o nieczym innym nie śnię po nocach, jak o tym, by wstać i do kompa usiąść...... nie widać, Ka?????? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:28 randia napisała: > Taaaaaaaaaaaaaaaaa już jestem, o nieczym innym nie śnię po nocach, jak o tym, > by wstać i do kompa usiąść...... nie widać, Ka?????? I tylko wrzeszczysz na biednego szkodnika: "szybciej dawaj kurwa, bo juz chce do kompa!!!" . Mowie oczywiscie o tym, jak wiezie Was z powrotem do domu po romantycznje kolacji;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:31 hehehehehehehehehehhehehehehehehehe ....wiesz ile mandatów przez nią płace....?????:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:37 szkodnik1 napisał: > hehehehehehehehehehhehehehehehehehe > ....wiesz ile mandatów przez nią płace....?????:))))))) POmysl moze nad dzwiekoszczelnymi drzwiami;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:34 Randia, nie widzę :-P Jedynie czytam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:19 randia napisała: > Ale ja na prawde nie jestem!!!!! Jezuuuuuuuuuu muszę oczy przerszeć, bo Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:20 Randia z rana nie wie co czyni :-P Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:27 Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :))) Co bym nie chciała, już to zrobiłam.....:))))) I wiesz jak fajnie teraz....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:29 randia napisała: > Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :))) > > Co bym nie chciała, już to zrobiłam.....:))))) I wiesz jak fajnie > teraz....:))))) > > No widze. przestalas wrzeszczec, a zaczelas sie usmiechac:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:35 A na kogo ja niby wrzeszcze???? Na męża? Nieeeeeeeeeeeeeee, absolutnie :))))))) Na innych? Czasami, ale muszę mnie czymś wkurzyć....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:38 nieeeeeeeeeee, no co wy.......ona absolutnie na mnie nie wrzeszczy..... kto śmie tak w ogóle mówić.....nigdy nie wrzeszczy..... ....ona się DRZE......i to jak.....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:45 Kochany na jak tak możesz!!!!! Ale wróć tylko do domu, to ja ci pokażę, jaka jest różnica międzi wrzeszczeniem, a darciem się....:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:53 ....kochanie, zrób coś dla mnie i sprawdź szybciutko czy są jeszcze moje koreczki do uszu......:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:36 Poznać po :-)) co Randia robiła :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:09 szkodnik1 napisał: > ....teraz wiesz, który jej nałóg jest silniejszy i wziął górę....:))))))) Lepiej nie ciagnij tematu, bo kazdym zdaniem wystawiasz sobie swiadectwo;)))). Staraj sie bardziej, to ten drugi nalog wygra;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:16 Szaki :-) Czy Panią dziś wiadomy Pan o wiadomym czasie, wiadomo co? :-)) A my się cieszymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:24 na wiadomo co odpowiadam: aha:))) cieszcie sie, a niedlugo przestaniecie-rzekl Pan;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:33 Szaki :-) Wiadmo o co chodzi :-P A cieszyć się będziemy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:51 aha, a jezyk pokazecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Szaki... 07.08.03, 09:56 Twoim imieniem się pieszczę, Gdyby tak tobą jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:07 Szaki :-) Razem możemy i języki pokazać, ale coś więcej to chyba wiadoma osoba w wiadomym momencie i o wiadomej porze ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 10:20 > Empek > co Tobie? Pewnie przez przypadek znalazl w przegladarce link do strony JS... myslal, ze to znow beda "dupeczki", a tu nic... tylko rymowanki jakies... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Szaki... 07.08.03, 10:26 Różna ocena symbiozy U listka i u kozy grooszek napisał: > Pewnie przez przypadek znalazl w przegladarce link do strony JS... myslal, ze > to znow beda "dupeczki", a tu nic... tylko rymowanki jakies... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:20 Szaki :-) A własnie, że nie wiem ... :-PPPP Ja tylko budzę wiadomo kiedy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki... 07.08.03, 10:21 kurcze szkodniki się pokazały.....no i dobrze na cholere nam tyle ziemniaków hahahahahaha witajcie mordy kochane:))) siostra ja juz myślała że ty w łąńcuch zakuta i do kompa nie dosięgasz;))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Szaki... 07.08.03, 10:21 Sam sobie w życiu jakoś nie radzę, Więc Biuro Porad dla innych prowadzę. saqqara napisała: > Empek > co Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:25 emperor napisał: > Sam sobie w życiu jakoś nie radzę, > Więc Biuro Porad dla innych prowadzę. I zamierzasz skorzystać z pakietu dla małych przedsiebiorstw? I nie myśl, ze tak łatwo dostaniesz dotacje unijne :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 10:39 Empek wiesz jak jest, szewc bez butow chodzi Ka to Twoje budzenie to za duzo zamieszania robi:)) Iwuska zyjesz, kobieto? Grooszek badz litosciw dla cierpiacego;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 11:23 Szaki :-) jasne pełne jasne pełne, i uwierzysz :) W końcu jesteś tą gwiazdką, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 11:36 moze i jestem ale to nie ma nic wspolnego:) mieszasz i tyle;P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 11:41 Szaki :-) ja? mieszam? łyżką w zupie to na pewno :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:14 Szaki !! :-) Ale mój nick to tylko mój nick :-) A puka Grooszek, którego ja tylko budzę na czas :-P Ale i tak jesteś gwiazdką :-) I tak Cię lubimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:18 Ka, zamiast sie spierac z moja ukochana gwiazdko, czy nie uwazasz ze musisz zajrzec do grajdolka? O, wlasnie ktos Twoja butleke z browarkiem przewrocil!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:19 Grooszek, ja sie nie spieram, ja konwersuję :-))) A Ty nawet oranżady dziś nie postawiłeś :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:23 ka_27 napisał: > Grooszek, > > ja sie nie spieram, > ja konwersuję :-))) > > A Ty nawet oranżady dziś nie postawiłeś :-P Nie postawilem, bo zapomnialem. W zamian mozesz dzis dotac torebke visolvitu, rozpuszcza sie na jezyku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:24 Grooszek, ale to Ty jesteś tym nieboskłonem, nie? :-P Coś Ty tam po zimnie biegasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:26 ka_27 napisał: > Grooszek, > ale to Ty jesteś tym nieboskłonem, nie? :-P A zes sie uczepil tematu... jak wesz (sic!) psiego ogona;))) > > Coś Ty tam po zimnie biegasz :-))) Nie biegam, jezdze rowerem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:30 Grooszek !! Że kto????? Ty mnie obrażasz! Oki, temat czas zmienić :-P Jak masz dużą sakwę, to skocz do pobliskiego sklepu po szkło :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:37 ka_27 napisał: > Grooszek !! > > Że kto????? > Ty mnie obrażasz! > No co ty, oko puscilem na koncu:) > Oki, temat czas zmienić :-P > Celna uwaga - nareszcei:) > Jak masz dużą sakwę, to skocz do pobliskiego sklepu po szkło :-P Ooooo, bardzo duza nawet mam:9 Ale idziemy razem, bo nie bede sam dzwigal:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:41 Grooszek, no!! masz szczęście :-P Skombinuj drugi bolid dwukołowy, to zabierzemy całe szkło :-))) I ginger dla Szaki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 12:45 Wy sie chyba bardzo lubicie.... goscic przy piwie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 14:48 a tak...zwalam z nog jak najlepszy wiskacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 08.08.03, 07:42 Szaki :-) Powalasz na kolana największych zatwardzialców :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 09:43 no, a potem sama ich podnosze, zeby mi przestali marudzic nad uszami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 08.08.03, 09:45 Szaki :-) to tylko sama przyjemnosć :-))) W końcu jesteś Szaki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 09:50 podnoszenie to przyjemnosc? hm... jesli delikwent ma 1.20 na obcasach to owszem, ale wieksze osobniki sprawiaja sporo klopotow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 08.08.03, 09:56 Ale jakie są miłe te większe osobniki, przynajmniej te niektóre :-)))) A małe to są milusie obojga płci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 10:39 ja tam nie wiem, ja ide w jakosc a nie ilosc, raz a porzadnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Szaki... 08.08.03, 10:42 Szaki :-) No, ja myślę, ze w jakość :-))) W końcu gwiazdka nie może inaczej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś