Dodaj do ulubionych

Wchodzę patrzę, a tu pustki...

06.08.03, 21:09
...ale i tak dobry wieczór wszystkim...:))))
Obserwuj wątek
    • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:10
      randia napisała:

> ...ale i tak dobry wieczór wszystkim...:))))

Kurde, babo! kiedy nie wejdziesz, to narzekasz!!! Ale i tak dobry wieczor:)
      • Gość: only Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.kabel.telenet.be 06.08.03, 21:21
        mondre rzeczy to radnia przemilcza......kurde, przeciez ona ma tez tak gadane
        jak cholera, wiec zastanawiam sie kiedy randia mysli??????
      • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:24
        A co tam.... czasam trzeba ponarzekać!!! A że częściej mnie nie ma niż
        jestem....:))))
        • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 06.08.03, 21:28
          Onlontko słoneczko ty moje, myślę jak piszę , bo wtedy nie mówię... A że
          ostatnio, jakoś i gadać mnie się nie chce, to więcej myślę...
          • Gość: only Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.kabel.telenet.be 06.08.03, 21:52
            do grobu zabierze a nie powie co wymyslila......
            • Gość: leziox Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... IP: *.arcor-ip.net 06.08.03, 22:22
              Co zrobić,ssaki kopalniane tak już mają...
              • tygrysek_ Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:26
                to właź babo na FT rano a nie kurwa po nocach sie szwedasz!!!

a kaj Twój szkodnikus weteranus chujanus???:)
                jesteście jeszcze małżeństwem???;PPP

• grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:30
                  Tygrys, widze ze juz nadrobiles pourlopowe zaleglosci w pracy i znowu sie
                  zaczynasz jak czlowiek tu pojawiac, a nie raz dziennie, jak na poczatku
                  tygodnia, hehehee
                  • tygrysek_ Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:33
                    no kurwa da Bóg że już mi tej roboty nie zwalą na pysk!;-))

ale od Pon chyba znowu 2 tyg mnie nie bedzie,..
                    ale potem bede już na wieki!!;PPP

• szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:38
                      ....randii się wszystko po ślubie poprzestawiało.....teraz siedzi po nocach a
                      rano dłuuuuuuuuuuugo śpi....:))))))))
                      pozdrowionka po wypoczynku....
                      • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 07:40
                        szkodnik1 napisał:

> ....randii się wszystko po ślubie poprzestawiało.....teraz siedzi po nocach a
                        > rano dłuuuuuuuuuuugo śpi....:))))))))
                        > pozdrowionka po wypoczynku....

Stray, nienajlepiej to o Tobie swiadczy, ze malzonka siedzi przy kompie po
                        nocach:))))
                        • szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 08:16
                          ....teraz wiesz, który jej nałóg jest silniejszy i wziął górę....:)))))))
                          • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:05
                            To oszczerstwo!!!!!!!!!!!!!!! Wcale nie jestem nałogowcem!!!!! A usiadłam, bo
                            tak mnie się chciało....:)))))
                            • saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:06
                              hahahah, kazdy z nas to powtarza:))))
                              witam Szkodnikowe Panstwo:))))
                              • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:08
                                Witam Szanowną Szaki :-)

Dobrze, że jesteś :-)
                                • saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:13
                                  Witam Pana:)

dobrze ze jestem? hehe, niektorzy na widok mojego nika dostaja parchow;))
                              • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:13
                                Ale ja na prawde nie jestem!!!!! Jezuuuuuuuuuu muszę oczy przerszeć, bo jeszcze
                                śpie.......:))))))
                                • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:16
                                  Randia,

ale Ty za chwilę naprawdę będziesz :-))
                                  • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:23
                                    Taaaaaaaaaaaaaaaaa już jestem, o nieczym innym nie śnię po nocach, jak o tym,
                                    by wstać i do kompa usiąść...... nie widać, Ka??????
                                    • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:28
                                      randia napisała:

> Taaaaaaaaaaaaaaaaa już jestem, o nieczym innym nie śnię po nocach, jak o tym,
                                      > by wstać i do kompa usiąść...... nie widać, Ka??????

I tylko wrzeszczysz na biednego szkodnika: "szybciej dawaj kurwa, bo juz chce
                                      do kompa!!!" . Mowie oczywiscie o tym, jak wiezie Was z powrotem do domu po
                                      romantycznje kolacji;))))
                                      • szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:31
                                        hehehehehehehehehehhehehehehehehehe
                                        ....wiesz ile mandatów przez nią płace....?????:)))))))
                                        • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:37
                                          szkodnik1 napisał:

> hehehehehehehehehehhehehehehehehehe
                                          > ....wiesz ile mandatów przez nią płace....?????:)))))))

POmysl moze nad dzwiekoszczelnymi drzwiami;)))))
                                    • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:34
                                      Randia,

nie widzę :-P

Jedynie czytam :-)
                                • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:19
                                  randia napisała:

> Ale ja na prawde nie jestem!!!!! Jezuuuuuuuuuu muszę oczy przerszeć, bo

Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :)))
                                  • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:20
                                    Randia z rana nie wie co czyni :-P
                                  • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:27
                                    Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :)))

Co bym nie chciała, już to zrobiłam.....:))))) I wiesz jak fajnie
                                    teraz....:)))))
                                    • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:29
                                      randia napisała:

> Przer... co???? Dzizas, Randia, co Ty chcesz z tymi galami robic????? :)))
                                      >
                                      > Co bym nie chciała, już to zrobiłam.....:))))) I wiesz jak fajnie
                                      > teraz....:)))))
                                      >
                                      >
                                      No widze. przestalas wrzeszczec, a zaczelas sie usmiechac:))))
                                      • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:35
                                        A na kogo ja niby wrzeszcze???? Na męża? Nieeeeeeeeeeeeeee, absolutnie :)))))))
                                        Na innych? Czasami, ale muszę mnie czymś wkurzyć....:)))))
                                        • szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:38
                                          nieeeeeeeeeee, no co wy.......ona absolutnie na mnie nie wrzeszczy.....
                                          kto śmie tak w ogóle mówić.....nigdy nie wrzeszczy.....

....ona się DRZE......i to jak.....:)))))))))
                                          • randia Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:45
                                            Kochany na jak tak możesz!!!!! Ale wróć tylko do domu, to ja ci pokażę, jaka
                                            jest różnica międzi wrzeszczeniem, a darciem się....:))))))))))
                                            • szkodnik1 Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:53
                                              ....kochanie, zrób coś dla mnie i sprawdź szybciutko czy są jeszcze moje
                                              koreczki do uszu......:))))))))))
                                      • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:36
                                        Poznać po :-)) co Randia robiła :-P
                          • grooszek Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:09
                            szkodnik1 napisał:

> ....teraz wiesz, który jej nałóg jest silniejszy i wziął górę....:)))))))

Lepiej nie ciagnij tematu, bo kazdym zdaniem wystawiasz sobie swiadectwo;)))).
                            Staraj sie bardziej, to ten drugi nalog wygra;))))
                            • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:16
                              Szaki :-)

Czy Panią dziś wiadomy Pan o wiadomym czasie, wiadomo co? :-))

A my się cieszymy :-)
                              • saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:24
                                na wiadomo co odpowiadam: aha:)))

cieszcie sie, a niedlugo przestaniecie-rzekl Pan;)))
                                • ka_27 Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:33

Wiadmo o co chodzi :-P

A cieszyć się będziemy :-)
                                  • saqqara Re: Wchodzę patrzę, a tu pustki... 07.08.03, 09:51
                                    aha, a jezyk pokazecie?:)
                                    • emperor Szaki... 07.08.03, 09:56
                                      Twoim imieniem się pieszczę,
                                      Gdyby tak tobą jeszcze?
                                      • ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:07

Razem możemy i języki pokazać,
                                        ale coś więcej to chyba wiadoma osoba w wiadomym momencie i o wiadomej porze ;-P
                                        • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 10:17
                                          Ka....
                                          Ty juz wiesz co:))

Empek
                                          co Tobie?
                                          • grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 10:20

> Empek
                                            > co Tobie?

Pewnie przez przypadek znalazl w przegladarce link do strony JS... myslal, ze
                                            to znow beda "dupeczki", a tu nic... tylko rymowanki jakies...
                                            • emperor Re: Szaki... 07.08.03, 10:26
                                              Różna ocena symbiozy
                                              U listka i u kozy

grooszek napisał:

> Pewnie przez przypadek znalazl w przegladarce link do strony JS... myslal, ze
                                              > to znow beda "dupeczki", a tu nic... tylko rymowanki jakies...
                                          • ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:20

A własnie, że nie wiem ... :-PPPP

Ja tylko budzę wiadomo kiedy :-P
                                          • iwusia Re: Szaki... 07.08.03, 10:21
                                            kurcze szkodniki się pokazały.....no i dobrze na cholere nam tyle ziemniaków
                                            hahahahahaha
                                            witajcie mordy kochane:))) siostra ja juz myślała że ty w łąńcuch zakuta i do
                                            kompa nie dosięgasz;)))
                                            buziaki
                                          • emperor Re: Szaki... 07.08.03, 10:21
                                            Sam sobie w życiu jakoś nie radzę,
                                            Więc Biuro Porad dla innych prowadzę.

saqqara napisała:

> Empek
                                            > co Tobie?
                                            • ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:25
                                              emperor napisał:

> Sam sobie w życiu jakoś nie radzę,
                                              > Więc Biuro Porad dla innych prowadzę.

I zamierzasz skorzystać z pakietu dla małych przedsiebiorstw?
                                              I nie myśl, ze tak łatwo dostaniesz dotacje unijne :-P
                                              • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 10:39
                                                Empek
                                                wiesz jak jest, szewc bez butow chodzi

Ka
                                                to Twoje budzenie to za duzo zamieszania robi:))

Iwuska
                                                zyjesz, kobieto?

Grooszek
                                                badz litosciw dla cierpiacego;)))
                                                • ka_27 Szaki... 07.08.03, 10:45
                                                  Szaki !!

To nie ja! Naprawdę :-)
                                                  To On! :-)))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 11:16
                                                    jasne jasne, juz uwierzylam:)
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 11:23

jasne pełne jasne pełne, i uwierzysz :)

W końcu jesteś tą gwiazdką, nie? :-)
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 11:36
                                                    moze i jestem ale to nie ma nic wspolnego:)
                                                    mieszasz i tyle;P
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 11:41

ja?
                                                    mieszam?
                                                    łyżką w zupie to na pewno :-)))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 12:07
                                                    nie wywijaj sie teraz ,poranny pukaczu;)
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:14
                                                    Szaki !! :-)

Ale mój nick to tylko mój nick :-)
                                                    A puka Grooszek, którego ja tylko budzę na czas :-P

Ale i tak jesteś gwiazdką :-)

I tak Cię lubimy :-)
                                                  • grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:18
                                                    Ka, zamiast sie spierac z moja ukochana gwiazdko, czy nie uwazasz ze musisz
                                                    zajrzec do grajdolka? O, wlasnie ktos Twoja butleke z browarkiem
                                                    przewrocil!!! :))
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:19
                                                    Grooszek,

ja sie nie spieram,
                                                    ja konwersuję :-)))

A Ty nawet oranżady dziś nie postawiłeś :-P
                                                  • grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:23
                                                    ka_27 napisał:

> Grooszek,
                                                    >
                                                    > ja sie nie spieram,
                                                    > ja konwersuję :-)))
                                                    >
                                                    > A Ty nawet oranżady dziś nie postawiłeś :-P

Nie postawilem, bo zapomnialem. W zamian mozesz dzis dotac torebke visolvitu,
                                                    rozpuszcza sie na jezyku;))
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:24
                                                    Grooszek,
                                                    ale to Ty jesteś tym nieboskłonem, nie? :-P

Coś Ty tam po zimnie biegasz :-)))
                                                  • grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:26
                                                    ka_27 napisał:

> Grooszek,
                                                    > ale to Ty jesteś tym nieboskłonem, nie? :-P
                                                    A zes sie uczepil tematu... jak wesz (sic!) psiego ogona;)))
                                                    >
                                                    > Coś Ty tam po zimnie biegasz :-)))

Nie biegam, jezdze rowerem:-)))
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:30
                                                    Grooszek !!

Że kto?????
                                                    Ty mnie obrażasz!

Oki, temat czas zmienić :-P

Jak masz dużą sakwę, to skocz do pobliskiego sklepu po szkło :-P
                                                  • grooszek Re: Szaki... 07.08.03, 12:37
                                                    ka_27 napisał:

> Grooszek !!
                                                    >
                                                    > Że kto?????
                                                    > Ty mnie obrażasz!
                                                    >
                                                    No co ty, oko puscilem na koncu:)

> Oki, temat czas zmienić :-P
                                                    >
                                                    Celna uwaga - nareszcei:)

> Jak masz dużą sakwę, to skocz do pobliskiego sklepu po szkło :-P

Ooooo, bardzo duza nawet mam:9 Ale idziemy razem, bo nie bede sam dzwigal:)
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 12:41
                                                    Grooszek,

no!! masz szczęście :-P

Skombinuj drugi bolid dwukołowy,
                                                    to zabierzemy całe szkło :-)))

I ginger dla Szaki :-)
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 12:45
                                                    Wy sie chyba bardzo lubicie.... goscic przy piwie:)))
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 13:39

pijemy za Twoje zdrowie :-)))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 14:21
                                                    tylko sie nie zababelkujcie:)))
                                                  • ka_27 Szaki... 07.08.03, 14:23

Twoja Moc może wiele ... :-)))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 07.08.03, 14:48
                                                    a tak...zwalam z nog jak najlepszy wiskacz:)
                                                  • ka_27 Szaki... 08.08.03, 07:42

Powalasz na kolana największych zatwardzialców :-P
                                                  • saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 09:43
                                                    no, a potem sama ich podnosze, zeby mi przestali marudzic nad uszami:)))
                                                  • ka_27 Szaki... 08.08.03, 09:45

to tylko sama przyjemnosć :-)))

W końcu jesteś Szaki :-))))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 09:50
                                                    podnoszenie to przyjemnosc? hm... jesli delikwent ma 1.20 na obcasach to
                                                    owszem, ale wieksze osobniki sprawiaja sporo klopotow:)))
                                                  • ka_27 Szaki... 08.08.03, 09:56
                                                    Ale jakie są miłe te większe osobniki, przynajmniej te niektóre :-))))

A małe to są milusie obojga płci :-)))
                                                  • saqqara Re: Szaki... 08.08.03, 10:39
                                                    ja tam nie wiem, ja ide w jakosc a nie ilosc, raz a porzadnie:)))
                                                  • ka_27 Szaki... 08.08.03, 10:42

No, ja myślę, ze w jakość :-)))
                                                    W końcu gwiazdka nie może inaczej :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka