Dodaj do ulubionych

Facet poszukiwany, Krakow

IP: 192.80.64.* 05.07.01, 20:46
Szukam chlopaka w wieku od 25 do 30 lat w celu blizszego poznania i byc moze
polubienia...najlepiej gdyby byl inteligentny, z poczuciem humoru, kulturalny,
w miare pprzystojny itp, itd :-)))moj mail smcvt@poczta.fm:-))) czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 05:01
      no właśnie, takie maile daje się na towarzyskich, a nie na lokalnych. Jakoś jednak zrezygnowałaś z wymogu
      romantyzmu...
      • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 06.07.01, 23:55
        Tadku, w sumie nie wiem dlaczego ironizujesz...
        • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 17:57
          Powiedzmy, że zirytowała mnie cokolwiek treść Twojego ogłoszenia na forum krakowskim... OK, jestem okropnym
          facetem, spadam i już mnie nie ma. Szczerze i bez ironii życzę szczęścia w poszukiwaniach - tym razem
          postawiłaś zdrowsze warunki, więc może się uda znaleźć kogoś sensownego.
        • Gość: Igor Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.rasserver.net 07.07.01, 18:08
          fakt, ogloszenie jest troche nie w porzadku "chlopaki jestem!" Ale Krakow jest
          cudowny
          • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 07.07.01, 19:15
            Ja tego nie rozumiem...co was obchodzi moje ogloszenie??? Jesli nie jestescie
            zainteresowani to po co sie udzielacie???
            Zeby zaistniec albo wtracic swoje 3 grosze???
            Bardzo dziwny syndrom...
            • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:23
              przeciez mowilem, ze juz spadam! ale pozwole sobie zauwazyc, ze tak to juz jest z ogloszeniami w Internecie.
              Poza tym powinnas byc nam wdzieczna - nabilismy Ci troche postow, a podobno na watek zaglada tym wiecej
              ludzi, im bardziej jest on spuchniety, taki efekt sniegowej kuli. Nie obrazaj sie wiec na innych tak od razu, moze
              wyrzadzilismy Ci przysluge...
              Do Igora: Krakow jest rzeczywiscie piekny, kocham go i nienawidze zarazem - tak to juz jest z powaznymi
              uczuciami i zwiazkami :-))
              • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 07.07.01, 20:25
                Wcale sie nie obrazam...do glowy by mi to nie przyszlo...:-)))
                • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 21:09
                  :-) ciesze sie wiec, ze potencjalne nieporozumienia zostaly zazegnane
                  • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 07.07.01, 21:21
                    Ja tez sie ciesze Tadku ... szczegolnie ze nie cierpie sie sprzeczac...
                    • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 22:33
                      Gość portalu: Ewa25 napisał(a):

> Ja tez sie ciesze Tadku ... szczegolnie ze nie cierpie sie sprzeczac...

a jednak to czasami nadaje zyciu rumiencow. Zalezy jeszcze, z kim i o co sie sprzeczac, dyskutowac wzglednie
                      polemizowac
                      • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 07.07.01, 23:47
                        No chyba ze tak... to rozumiem i uskuteczniam dosc czesto:-))
                        • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 00:28
                          no wlasnie... wydaje mi sie, ze jest to warunkiem sine qua non inteligencji, a -zdaje sie - deklarowalas, ze
                          poszukujesz inteligentnego faceta
                          • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 08.07.01, 07:01
                            Tadku... brak mi slow... ja chyba sie zaczelam wstydzic ze napisalam taki
                            anons...
                            • Gość: orange Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 09:40
                              Twój anons jest sympatyczny, ten poprzedni (zerknąłem) także. Romantycy jeszcze
                              żyją, trują się jednak tajemniczą chorobą zwaną "syndromem szarej
                              rzeczywistości", na przykład Tadkami których irytują :)
                              Życzę szczęścia w poszukiwaniach!
                              Hej!
                              • Gość: zbik a z Warszawy moze byc???? IP: *.man.polbox.pl 08.07.01, 09:42
                                a z Warszawy moze byc???? bo jak tak to sie melduje.
                                • Gość: tadek Re: a z Warszawy moze byc???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 12:07
                                  no widzisz, Ewka, efekt sniegowej kuli juz zadzialal, nowi sie pojawiaja, spelnilem swoja misje... przepraszam za
                                  przekore moich postow, pewnie w Twoich ogloszeniach nie bylo niczego zlego, po prostu ja ostatnimi czasy
                                  jestem w troche mizoginicznym nastroju i slowa o "wszystkich mezczyznach" dzialaja na mnie jak placta na byka.
                                  Ale to chyba moj odchyl. Pa!
                                  • Gość: Ewa25 Re: a z Warszawy moze byc???? IP: 12.29.252.* 08.07.01, 19:47
                                    Gość portalu: tadek napisał(a):

> no widzisz, Ewka, efekt sniegowej kuli juz zadzialal, nowi sie pojawiaja, speln
                                    > ilem swoja misje... przepraszam za
                                    > przekore moich postow, pewnie w Twoich ogloszeniach nie bylo niczego zlego, po
                                    > prostu ja ostatnimi czasy
                                    > jestem w troche mizoginicznym nastroju i slowa o "wszystkich mezczyznach" dzial
                                    > aja na mnie jak placta na byka.
                                    > Ale to chyba moj odchyl. Pa!

Tadku, w sumie rozumiem co Toba powoduje...Teraz nie wypada mi zrobic niczego
                                    innego jak tylko Tobie zyczyc...pogody ducha...
                                    • Gość: tadek Re: a z Warszawy moze byc???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.01, 23:40
                                      dziekuje za zyczenia, ale bez przesady, dziewczyno, nie jestem plujaca jadem kobra!
                                      • Gość: Ewa25 Re: a z Warszawy moze byc???? IP: 12.29.252.* 09.07.01, 00:09

> dziekuje za zyczenia, ale bez przesady, dziewczyno,
                                        nie jestem plujaca jadem ko
                                        > bra!
                                        :))))) a to swietnie ...czyli jestes po prostu
                                        przekornej natury:-))

• Gość: Ewa25 Re: a z Warszawy moze byc???? IP: 12.29.252.* 08.07.01, 19:34
                                  Gość portalu: zbik napisał(a):

> a z Warszawy moze byc???? bo jak tak to sie melduje.
                                  Moze , moze:-))) czemu nie:-)))

• Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 08.07.01, 19:32
                                A wiesz ja jakos polubilam tego Tadka:-)a za slowa otuchy dzieki:-)))
                                • Gość: tadek Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 01:45
                                  powiedzialbym wrecz, ze wyjatkowo przekornej. Myslalem, ze to sie bardziej rzuca w oczy...
                                  • Gość: Ewa25 Re: Facet poszukiwany, Krakow IP: 12.29.252.* 10.07.01, 23:27

> powiedzialbym wrecz, ze wyjatkowo przekornej. Myslalem, ze to sie bardziej rzuc
                                    > a w oczy...

rzuca sie:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka