allinclusive 31.12.07, 15:25 na gadkę, nie na klatkę (choć niczego sobie :) wrocław Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: uwiodę 31.12.07, 15:29 Myślę, że bez większego problemu tutaj Ci się to uda:) A zapisy prowadzisz? Kolejność zgłoszeń chętnych i te sprawy :PPP Wszystkiego Najlepszego na Nowy Rok:) ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 31.12.07, 15:34 Jak mam prowadzić zapisy sokoro nie mam kalendarza na 2008? Kolejność...? Myślę, że nie wystąpią okoliczności zmuszające mnie do rozwiązywania tego problemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: uwiodę 31.12.07, 15:41 szkoda ze jestem uwiedziona ,Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 31.12.07, 15:43 Zawsze można dać się uwieść tak troszkę jeszcze raz:))) ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 31.12.07, 15:45 albo dla odmiany nie dać się uwieść, a uwieśc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 01.01.08, 15:01 Wszystko zależy dokąd chcesz uwieść, jak w jakieś intrygujące miejsce, to czemu nie - podróże kształcą, prawda? ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: uwiodę 01.01.08, 17:46 No cóż,muszę przyznać,że lubię być uwodzona od czasu do czasu:)))) Gini,czy Ty nie pomyliłaś słówek uwieść i uwieźć ? :))) Oj,co to ten alkohol z człowiekiem wyprawia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 01.01.08, 17:54 Nie pomyliłam, ale walnęłam byka - fakt, mało przejrzyście myślę dzisiaj :) Pytanie co kolega teraz zrobi, jak tu tyle chętnych do uwodzenia... Trzeba chłopakowi kalendarz sprezentować, bo się pogubi, nie będzie miał wymówki, że nie da rady :) ................................................................. Budowałem na piasku i zawaliło się. Budowałem na skale i zawaliło się. Teraz budując, zacznę od dymu z komina. L.Staff Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: uwiodę 01.01.08, 18:13 Też jestem ciekawa,co zrobi.Będzie miał do myślenia? A z kalendarzem to niegłupi pomysł jest:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 02.01.08, 20:25 Dziś dostałem kalendarz od szefa mojego szefa, czyli szefa wszystkich szefów (łysy bobek). Nawet go sobie zatrzymam, bo w przeciwienstwie do innych zapiski robi się w poziomie, a nie pionie (kto wymyslił kalendarze z kolumnami dla każdego dnia?) Można się zapisywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_39 Re: uwiodę 01.01.08, 20:36 uwodź... na klatkę, na szmatkę itp. czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: uwiodę 01.01.08, 20:49 allinclusive napisał: > na gadkę, nie na klatkę (choć niczego sobie :) > wrocław Jakbys byl niczego sobie to bys nie musial pisac na forum ze chcesz uwieść Widocznie w realu zadna na ciebie nie chce spojrzeć hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 01.01.08, 20:58 A Ty uważasz, że musi być mister universum, żeby uwodzić? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: uwiodę 01.01.08, 20:59 nie musi ale jak siedzi na forum i pisze ze ma braki to napewno jest do niczego w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_39 Re: uwiodę 01.01.08, 21:09 nie mów hop! A może jest nieśmiały???? Każdemu trzeba dać szansę - chociażby tylko na forum Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 01.01.08, 21:39 Nic nie widzę o brakach? Najlepiej sprawdzić, pisać to można różne rzeczy "papier" jest cierpliwy. Niech sobie pouwodzi, co mu będziesz żałować, ja jestem za :) Nigdy nie wiadomo, a może dobrze mu pójdzie? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: uwiodę 01.01.08, 23:06 jestemn-ormalna napisała: > nie musi ale jak siedzi na forum i pisze ze ma braki to napewno jest do niczeg > o > w realu! ty jesteś idealna!Zwlaszcza Twoj smiech jest widoczny! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: uwiodę 02.01.08, 08:59 jestemn-ormalna -piszac tak o nim,piszesz dokładnie o sobie.Też siedzisz na forum:))) A uwodzić można wszędzie.Ja tam nie mam nic przeciwko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 02.01.08, 20:30 Mam bardzo miłe wspomnienia z tego forum i zajrzałem tu z sentymentu. A swoją drogą Dziewczyno uwierz w siebie!! To, że siedzisz na forum nie oznacza, że jesteś absolutnie do niczego w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 02.01.08, 20:34 Już miałam napisać, że zwiałeś, ale widzę, że jesteś - zobacz ile tu chętnych - nawet kalendarz ufundujemy, jak będzie potrzeba. Dobra zabawa nie jest zła :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 02.01.08, 20:51 Dobra zabawa zawsze może być lepsza :) Nigdy nie uciekam. Trochę jednak mi głupio, bo zapowiadałem, że będę uwodził na gadkę, a jakiś przyciszony chodzę :( Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 02.01.08, 21:10 Nie każda głośna muzyka pięknie brzmi :))) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
allinclusive Re: uwiodę 02.01.08, 21:20 A czy pies poci się gdy czyta? :) dobranoc na dzisiaj... najwyższy czas wyjść z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: uwiodę 02.01.08, 22:46 A pies to się w ogóle nie poci.......:))) I jak ten biedny facet tylu babom podoła? :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: uwiodę 02.01.08, 23:09 Podoła, podoła jak się umiejętnie do rzeczy weźmie.Tu pokusi, tu zanęci i jakoś to będzie. Od początku mówiłam, że kolejka się ustawi jak sympatyczny :) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
pola782 Re: uwiodę 02.01.08, 09:13 Ja się zgłaszam, chętna aby mnie uwieść na gadkę i na klatkę i na co chcesz. A co tam. Nowy Rok - trzeba zaszaleć od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-39 Re: uwiodę 02.01.08, 13:18 uwiesc to mozesz krowe samcze ,zboczku jeden . Wypadaj stad Myslisz ze ktoras da sie nabrac na twoje klamstwa?? rzygam na was samce wstretne Odpowiedz Link Zgłoś
adiska25 Re: uwiodę 02.01.08, 21:57 A ja bym chciala byc w koncu uwodzona!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś