tiresias 13.08.03, 14:40 całkiem niezłe forum sobie tu zbudowałeś, nono jestem pierwszy raz i serdeczne gratuluję duże, tłuste i w doborowym towarzystwie. ozreprawszam i żegnam pa patki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 15:43 nie wiem, co Cię skłoniło do wizyty tutaj - zapewne kobieca ciekawość...;)...a forum jak forum - nie jest moją własnością tylko wspólną <czyli tych wszystkich co kaligrafowali tu swe posty> - poza tym jest otwarte i ogólnodostępne - także kto chce to wchodzi, kto chce wychodzi i nikt do nikogo żalu o nic nie ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 15:46 Naprawdę nie masz żalu? Miłego popołudnia Kleopatro:) Twój Cezar - Imperator Cesarstwa Rzymskiego Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 15:49 ja - jestem najbardziej ugodowym człowiekiem świata, było, minęło, się zapomniało, a życie toczy się dalej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Kleopatro:) 13.08.03, 15:51 Kleopatro:) bogini ugody :-) Nie do końca jest się nieomylną :-P A sznas ngdy nie ma bez liku ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kleopatro:) 13.08.03, 15:53 Ka - błagam, wszystko zniosę - byle mniej lukru...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 15:55 Edi :-) byle mniej Twoich odzywek :-))) Miłego popoudnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:03 ka_27 napisał: > Edi :-) > > byle mniej Twoich odzywek :-))) > > Miłego popoudnia :-) komputer Ci wyciął ł-kę czy to było celowe?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:07 ka_27 napisał: > byle mniej Twoich odzywek :-))) odżywek póki co nie stosuję - moja psychomoto nie potrzebuje sztucznego wspomagania...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:10 nie zaczynaj od nowa - bo wiesz, że nie jesteś bez winy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:12 Edi :-) ja nie wyzywałem od kanalii i innych takich :-) Oki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:20 powiedziałeś tylko jedno - "nie ma dla Ciebie miejsca na tym świecie", jakbyś miał prawo rozporządzać czyimkolwiek życiem i nakazywać komukolwiek to, jak ma postępować - a to wystarczyło za każdą inną obelgę, także resztę wredności możesz sobie darować...;) PS. postaram się o tym zapomnieć, zresztą i szkoda zdrowia na wspominanie podobnych bredni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:23 A jaki był kontekst tego wyrwanego zdania? Ponieważ wyrwane zdania z kontekstu mogą mówić zupełnie co innego ... :-) Postarasz się zapomnieć, że mnie wyzywałaś? :-)))) Chociaż przyznaj się do błędu i zapomnimy o sprawie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:26 ja już zapomniałam, ale przyznaje jedynie ten co się czuje winny - przykro mi nie jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:27 Czyli jednak uważasz wyzywanie kogoś od podłych kanalii za rzecz normalną? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:28 kanalia brzmi jak komplement rzec bym mogła, niejeden jeszcze by mnie błagał, bym go tak nazwała...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:29 to jest raczej takie drakarskie i zaczepne sformułowanie, nie odbieram tego jako obraźliwe...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:29 To nazywaj tak niejednego :-)))) Ja jestem ja, a nie niejeden!! Jeżeli Ci to nie odpowiada, trudno, Twoja strata :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:35 w końcu mało na tym forum giciarskich mężczyzn?...mogłabym rzec, że wręcz przeciwnie - obfituje w nieprzeciętne jednostki xxy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 : Edi :-) 13.08.03, 16:37 Ale ich nie wyzywasz ... Jezeli Cię bardziej rajcują, to po co chcesz ze mną klikać? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: : Edi :-) 13.08.03, 16:40 przecież to TY zapukałeś, nie ja - jestem dobrze wychowana, więc zabawiam rozmową każdego gościa...;) PS. właściwie było otwarte i nadal jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:43 Oki, idę sobie, widać nic do Ciebie nie dotarło ... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:44 Nie potrafisz sie przyznać do błędu ... A ja po raz kolejny dałem Ci szansę ... Skorzystaj z niej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:47 jak sobie chcesz - nie zatrzymuje nikogo na siłę, ten co się dobrze czuje w bywającej tu grupce - zjawia się bez specjalnych zaproszeń i famfarów...;) PS. chyba nie spodziewałeś się powitania z kwiatami i rzucaniem na szyję?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:48 Nei Edi, nie tego sie spodziewałem, lecz normalnej, swobodnej rozmowy ... Nie potrafisz tak? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:51 Edi :-) zobacz, że z innymi da się normalnie poklikać, myslę, że i z Tobą moze być całkiem przyjemnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:55 ze mną JEST nawet arcyprzyjemnie, niejeden to potwierdzi, tyle, że to niezwykle wysublimowana materia - przy tym nie każdy jest Znawcą Sztuk Pięknych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:59 każdorazowość dnia zamieniam w pojedynczość...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 17:05 dwa dni identyczne - to dla mnie aż nadto...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Kleopatro:) 13.08.03, 16:02 nie ma ludzi nieomylnych na tym świecie, przynajmniej ja takich nie znam - a prawdziwie mądry wiedzy swej podkreslać nie musi...;) PS. jedynie saper myli się raz - a nie przypominam sobie bym była spokrewniona z jakimkolwiek ludkiem tej profesji...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:06 Tak naprawdę to jednak powinnaś sobie przypomnieć słowo - Przepraszam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:08 i vice versa, starszych puszczam przodem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:09 Ja już to powiedziałem, choć to nie ja poniżałem ... Ale dla mnie nie jest hańbą powiedzieć - przepraszam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:12 ok, przepraszam również - podaję Ci w nagrodę mą aksamitna dłoń do ucałowania i upraszam się o więcej dystynkcji...:P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:15 randce?...a czy ja komukolwiek cokolwiek kiedykolwiek obiecywałam?...wolna amerykanka do białego ranka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:16 Tak, tak, najpierw się mówi o aksamitnej dłoni, a potem o innych takich, a na końcu się stwierdza, że jest się niewiniątkiem :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:23 nie powiedziałam, że jestem niewiniątkiem - raz aniołem <fakt, że upadły i wymiętej aureoli - ale zawsze anioł>, raz diablicą, mam tysiące wcieleń na każdą okazję...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:27 bycie Edzioszką jedynie to stwarzanie sobie samemu granic i ramek, usiłowanie wtłoczenia się w nie wbrew sobie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 że co?????? 13.08.03, 16:28 Bycie sobą jako nienaturalna forma egzystencji? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: że co?????? 13.08.03, 16:31 bycie sobą nie jest monotonią i szarocodziennością - a to jaką wybieramy ścieżkę rozwoju, choreografię, dialogi - to nasza jedynie inwencja...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 że co?????? 13.08.03, 16:33 Porównaj te dwie wypowiedzi :-) "bycie Edzioszką jedynie to stwarzanie sobie samemu granic i ramek, usiłowanie wtłoczenia się w nie wbrew sobie...;)" i "bycie sobą nie jest monotonią i szarocodziennością - a to jaką wybieramy ścieżkę rozwoju, choreografię, dialogi - to nasza jedynie inwencja...;)" Zaprzeczyłaś sobie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: że co?????? 13.08.03, 16:38 o nie! - ja jestem sobą, będąc każdego dnia kim innym - w zależności od mojego, wyłącznego i jedynego zapotrzebowania...;) PS. poza tym nie da się dwóch dni nawet ujednolicić i do siebie przyrównać...a co dopiero siebie dnia wczorajszego do siebie dzisiejszego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:40 Edi, bądź naturalna, życie to nie scena, by na niej odgrywać rózne role :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:41 bo życie to teatr, to tylko taka gra, przy otwartych i zamkniętych drzwiach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:43 Zycie to nie gra :-) Tak Ci się tylko wydaje .. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:47 Edi, a wydawało mi się, ze chcesz normalnie porozmawiać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:51 ciekawa jestem niezmiernie co w Twoim słowniku pojęć indywidualnych oznacza słowo "normalny"?...;) PS. pozwól być drugiemu sobą, poprostu pozwól mu BYĆ - nie staraj się nikogo zmieniać na własną modłę, czy Ty nie zauważasz tego, że oczekujesz od innych podobieństwa do własnej osoby, a na resztę się boczysz jedynie jak cos jest nie po Twojej myśli?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 16:53 Edi :-) tu się mylisz, ja się boczę na tych, co mnie wyzywają ... Nie zmieniam nikogo, tylko tak jak z innym, chciałbym i z Tobą poklikać, czy to takie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 16:56 cóż Cię w takim razie ciągnie w moim kierunku, że się wprost zapytam?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 17:00 Dawałem Ci szanse na normalne kontakty, lecz Ty wolałaś wyśmiewać przez ostatnie tygodnie moich współrozmówców i mnie ... Zresztą sama pisałaś, ze chcesz ze mną rozmawiać. Tu, na swoim forum ... Naprawdę nie potrafisz? Nei chcę tak z Tobą rozmawiać, chciałbym, by te rozmowy był swobodniejsze, może w takiej modle, jak e-maile? Ale znów wybierasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 17:04 cały czas usiłujesz mi coś narzucać - jakieś stworzone przez siebie schematy - mogę tak pisać od czasu do czasu ale w przeciwieństwie do Ciebie potrzebuję tej zaczepnej nutki, walki na niby, przepychanki słownej, droczenia, słownych gierek, szczypty ironii, a nawet cynizmu, czarnego humoru - bez tego usycham...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 17:05 Zgadzam się z Toba Edi :-) ale Ty cały czas tego uzywasz w stosunku do mnie, a sama twierdzisz, ze czasem trzeba odmiany :-))))) Usmiechnij się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 13.08.03, 17:04 Edi :-) oki, mam nadzieję, ze potrafisz poklikać miło :-)) Miłego popołudnia :-) Baw się dobrze :-) A może się spotkamy? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edi :-) 13.08.03, 17:09 oki, muszę wracać, bo codzienność powarkuje na mnie niczym wściekły kundel, jeszcze trochę, a zacznie wyszarpywać nogawkę...auuuuuuuu...;) PS. miłego popołudniaska, nie tak męczliwego jak 13-tego...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Edi :-) 14.08.03, 07:57 Ale zawsze potrafisz się wyplątać :-) W końcu, nic to trudnego :-) P.S. Wczoraj u mnie padł rekord - 36* :-P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 17:18 a cała akcja potoczyła się właśnie wtedy, gdy zapragnęłam bycia szlachetną i matkoteresującą wszechmiary...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 17:20 edzioszka napisała: > a cała akcja potoczyła się właśnie wtedy, gdy zapragnęłam bycia szlachetną i > matkoteresującą wszechmiary...;) To znaczy ze co? :-) BY jakby juz wsiadajac na rower..... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 17:23 a to jedynie, że wskakuję na nowo w moją diabelską skórkę i pazurki ostrzę - wiesz - "gość w dom" zobowiązuje, teraz hulaj dusza piekło, czyściec i po dusze nowe wyścig...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 13.08.03, 17:25 bies, biesa, na biesa i biesem pogania - to dopiero scenka godna odgrywania...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Yyy? 13.08.03, 17:28 edzioszka napisała: > bies, biesa, na biesa i biesem pogania - to dopiero scenka godna odgrywania...; Bies i pazurki naostrzone? Jakos mi to nie konweniuje. To jak slon z trabka... A na kogo te pazurki, tak nawisem inflacyjnym pytajac? I gdzie jest Miltonia? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Yyy? 13.08.03, 17:29 wlasnie. i co tu robi Tire? wole jak jest na odwrot Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Yyy? 13.08.03, 17:33 z Miltonią bez Tire. tylko kawa niech bezdzie z mlekiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 17:35 zastanawiam się jak taka kawa smakuje oraz w jaki sposób się ją spożywa - z zakąszaniem czy bez?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 17:34 poza tym nie bardzo się znam na dyplomancji, a i bojami ciągłemi żem znużona...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Yyy? 13.08.03, 17:37 'Latwiej pieczetowac woskiem niz krwia' jak mowil pan Kmicic. To sie klaniam po staropolsku pickelhauba do ziemi i znikam w real. Zew krwi, Edoixo zwodniczy byc moze: www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?pic=gl223&kateg=gl Papatki i smooooki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Yyy? 13.08.03, 17:37 a to tak jak i ja. wiec mnie ten zwiad zadziwil niemile Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 17:47 mnie już w tym dziwacznym światku niewiela w osłupienie wprawić może - z niejednego się pieca chleb jadło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 17:58 raczej odmienny problem mnie dziś nurtuje - Gitman niechcący powiedział tak, nie wiem tylko jak do odpowiedzialności za podpis w aktach Pana Bliźniaczka skłonić - więc jakby co po słowie jesteśmy...;) PS. hyhy, a niech to...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Yyy? 13.08.03, 18:00 yhyh no jestescie. ja zaswiadcze. znajdz jeszcze drugiego swiadka i wszystko bedzie jak trzeba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 18:06 zapytałam z nieśmiałością - ile jeszcze mam w staropanieństwie tkwić - na co Gitmanek odrzekł, iż się poświeci...hyhy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 13.08.03, 18:12 i jak to się łatwo podłożyć można - i mam wszystko na piśmie czerwoną atramentową czcionką, nawet w kserokopiarce powieliłam i ściany miast plakatów powyklejałam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Yyy? 14.08.03, 13:33 edzioszka napisała: > zapytałam z nieśmiałością - ile jeszcze mam w staropanieństwie tkwić - na co > Gitmanek odrzekł, iż się poświeci...hyhy...;) I zdaje sie nie tylko Gitmanek. Bo widze skruszony Ka za Toba tutaj przyszedl, skoro Cie na Plazy zabraklo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Yyy? 14.08.03, 13:32 edzioszka napisała: > zapytałam z nieśmiałością - ile jeszcze mam w staropanieństwie tkwić - na co > Gitmanek odrzekł, iż się poświeci...hyhy...;) I zdaje sie nie tylko Gitmanek. Bo widze skruszony Ka za Toba tutaj przyszedl, skoro Cie na Plazy zabraklo. > Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 14.08.03, 13:34 ale to Gitmanek, serce me wzrusza cały poranek <i wieczór tyż>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 14.08.03, 14:08 ale ustawiłam się jako jedna z pierwszych, także jakieś opcyjne szanse istnieją...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Yyy? 14.08.03, 14:29 Nie ustawilas sie, tylko wepchnelas bez kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 14.08.03, 14:34 niestety takie czasy, trza przebojem iść, bo jak nie, to przewrócą i jeszcze tłum zadepcze...;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Yyy? 14.08.03, 15:11 Wlasnie. Anieli skrzydlo prawie zlamalas a mnie dzgnelas pod zebro lokciem. Aj, Edzioszka, Edzioszka. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Yyy? 14.08.03, 15:28 oj Miltonia, Miltonia, lepiej się Ty swoim Skarbem zajmij, aby nie umknął czasem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 20.08.03, 13:24 tak sobie obmyślam całkiem słusznie, że wątek ów wszelkie ma szanse do setki przybić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 21.08.03, 10:43 z każdem słowem i postem ku niej bliżej...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 26.08.03, 20:34 już się nie mogę tej seteczki doczekać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedna_kobieta Re: gratulacje, edwardzie.. 27.08.03, 11:39 i tak ze słowem każdem i krokiem, ku wieczności co dnia bliżej...;)( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 27.08.03, 14:01 ale 3000 będą moje - i już!...;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_puszczalska Re: gratulacje, edwardzie.. 28.08.03, 09:09 to ja się jakby nigdy nic dopiszę, a nóż widelec się mnie pofarci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: gratulacje, edwardzie.. 29.08.03, 18:08 postawię kolejny malutki kroczek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: gratulacje, edwardzie.. 31.08.03, 09:06 nadziejam się, iż nikt mi tej setki sprzed noska nie zwinie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
realna.niewirtualna Re: gratulacje, edwardzie.. 01.09.03, 15:47 nie byłabym tego taka pewna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wirtualna.nierealna Re: gratulacje, edwardzie.. 01.09.03, 15:48 ani ja, aczkowiek emocje niemalże sięgają zenitu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: gratulacje, edwardzie.. 01.09.03, 18:30 mam zamiar spróbować... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda 100 01.09.03, 18:31 a nawet jeśli skasujesz, to co najmniej grono koadminów będize widzieć, ze i tak była moja ;)) pozdrawiam serdecznie :)) J. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: gratulacje, edwardzie.. 01.09.03, 20:18 a nawet jeśli skasujesz, to co najmniej grono koadminów będize widzieć, ze i tak była moja ;)) pozdrawiam serdecznie :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela 100! 01.09.03, 20:19 a nawet jeśli skasujesz, to co najmniej grono koadminów będize widzieć, ze i tak była moja ;)) pozdrawiam serdecznie :)) A. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: 100! 01.09.03, 21:23 dzięki Anielciu - a myślałam, że mogę Ci zaufać, a tu proszę tak cichcem zwinęłaś moją stówkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: 100! 01.09.03, 21:26 a właściwie to Jagutka zrobiła - jeno Anielcia jakoweś cięcia podstępne tutaj czyni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 100! 01.09.03, 22:46 yhyhyh nigdy nie mowilam ze mam skrupuly przeciez ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: 100! 01.09.03, 23:03 ja swoje schowałam głęboko w szafie i ubieram jedynie okazjonalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_puszczalska Re: gratulacje, edwardzie.. 28.08.03, 09:09 to ja się jakby nigdy nic dopiszę, anuż widelec się mnie pofarci ;) Odpowiedz Link Zgłoś