mam_py_tanie1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:02 "Przed pierwszym balem tremę mam..." najprzyjemniejsze wspomnienia z klasy maturalnej to oczywiście Studniówka!:)Polonez, walc, odświętne stroje i beztroska zabawa w gronie przyjaciół .. Jak wspominacie swoją studniówkę?? Życzę TEGOROCZNYM MATURZYSTOM dobrej zabawy a w przyszłości – pięknych wspomnień ze studniówki! Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:21 Ogłoszono stan wojenny i studniówki nie było!!!!!!!!Zakaz zgromadzeń: ((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:33 pech!! Za pozno się urodziłaś:)albo za wcześnie :) Moja studniówka była wspaniała.Miejsce w szkole/ nie w restauracji ,jak teraz/ przezznaczone w tym celu udekorowaliśmy sami .. Pod niebieskim niebem błyszczało pełno srebrnych gwiazd i niebieskie balony:) Do tańca grał zespół młodzieżowy z Domu Kultury a w przerwach tańczylismy w rytm dyskotekowych przebojów odtwarzanych z płyt.Każdy mógł szaleć w rytm swoich ulubionych przebojów. Nastrojowo zrobiło sie wtedy jak zespół zaśpiewał przebój "Czerwonych Gitar" - "Matura".:) łezki poleciały ... Zabawa trwała do samego rana. To było dawno bo 8lat temu!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:38 Ale miałam tez dylemat:iśc czy nie bo mój partner sie rozchorował ale na studniówkę poszedł a po poszedł prosto do łózka ,sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:46 no cóż,moge tylko pozazdrościć:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 22:09 marijola1 napisała: > no cóż,moge tylko pozazdrościć:)))))) Nic straconego i dla Ciebie ,zawsze możesz( co roku) byc partnerką dla jakiegoś przyszłego maturzysty:) Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 21:57 nie isc na studniowke to tak jak nie isc na swoj slub :) bo w sumie studniowka jest jakims punktem ktory wyznacza nowy etap w zyciu, no i niezapomniane wspomnienia.. :) Moja była zarąBiastą!!opuściłam może ze dwa albo i trzy kawałki.. musiałam przecież kiedyś chwilę odsapnąć hehe a tak ciągle tańczyłam! :) z panem dyrektorem nawet rock and rolla chyba tańczyłam albo to był twist, teraz już nie wiem .. z chłopcami z klasy ;) nie wiedziałam, że tak z moją klasą można było się dobrze bawić! teraz trochę żal ,że juz nigdy sie nie wróci .... Odpowiedz Link Zgłoś
mam_py_tanie1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 22:06 Zwykle bywa tak 'onl3' , ze na koniec dopiero docenia sie towarzystwo klasowe, heh , wiem cos o tym:). Odpowiedz Link Zgłoś
marijola1 Re: zanim matura...STUDNIóWKA 12.01.08, 22:12 Wniosek więc z tego,że nie byłam na własnym ślubie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś