jaga07 13.01.08, 13:12 Odmeldujcie się proszę czy wszyscy szczęśliwie dotarli do domu, mamy nadzieję że dobrze się bawiliście!? Pozdrawiamy, Dziękujemy i Całujemy Organizatorki....i organizatorzy+sponsorzy;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luk-kasia Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 15:36 Odmeldowuje się luk-kasia i małż Spotkanko czadowe. Ukłony dla organizatorek i pozdrowienia dla wszystkich dawno nie widzianych i nowo-poznanych Babeczek i ich Ktosiów :))) Mój Paweł również wszystkich pozdrawia. Jest pod wielkim wrażeniem, takiej liczby kobitek, która podziela jedną pasję: motocykle. Już się nie może doczekać letniego Babozlotu, kiedy ujrzy na własne oczy wszystkie Babeczki na własnych 2oo :) Pewnie szczena Mu opadnie do samiutkiej ziemi... teraz odliczam dni do wiosny i do następnego spotkanka buziaki dla wszystkich luk-kasia p.s. koszulka bombowa - będę ja nosić z dumą (dziewczyny pierś do przodu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 16:02 Melduje, że auto z Sila, Indirectusem i mna dotarlo szczesliwie do stolicy. Dziekuje organizatorkom za ciepliwosc i wytrwalosc, motonitkom o zdolnosciach kulinarno-wypiekowym za ciacha i inne rzeczy (Zaciszanka, czy mozesz przypomniec, gdzie mozna dostac formy w kasztalcie moto?:)), Leo za smalczyk i wszystkim za fajna zabawe! :) Nastepnym razem spotykamy sie obowiazkowo na moto! :D Pzdr, Kasia. PS Kto to po nocy jakies Dzemy puszczal na korytarzu i podspiewywal "Harley moj, to jest to, kocham go..." ????? ;) PS2 W akcji zaginela okragla blacha od ciasta naszej dzielnej Agi- Pszczolki. Moze ktos ja odnalazl? PS3 Czy mozna prosic o namiary bankowo-adresowe schroniska dla zwierzakow, na ktorego rzecz zbierane byly wczoraj roznosci? Chcialabym wplacic tam jakas kaske, jako ze, niestety, nie odbyla sie zapowiadana wczesniej licytacja kocio-chusteczkiwych wyrobow by Hlm. Odpowiedz Link Zgłoś
etita Schronisko dla futrzaków 13.01.08, 16:49 stronka schroniska schronisko.doskomp.lodz.pl/ tam znajdziesz wszystkie informacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 16:51 Hej, odmeldowuję powrót 4 osób: Marghusia zawieziona do Piaseczna, Łukaszkawasaki wysiadł gdzieś na Puławskiej;), a my z Jadwisią pojechałyśmy jeszcze na Starówkę i wsparłyśmy WOŚP. Ponieważ motocykliści wozili chętnych za datek na WOŚP, to zaliczyłyśmy przejażdżkę w koszu :)I... spotkałyśmy Agę - Pszczołę, więc był ciąg dalszy Babozlotu ;) Co tu dużo mówić - było super ! Szczególnie, że dla mnie -świeżaka to był pierwszy Babozlot i fajnie poznać i połączyć konkretne osoby z nickami :) ( oraz poznać też osoby spoza MiD ). Dziękuję !! Oczywiście ukłon i podziękowanie do organizatorek i sponsorów ! Pozdrawiam Kasia P.S. Formę do ciasta znalazłam na moto-akcesoriach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marsellus77 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 21:35 Wozić w koszu tak zacne dziewczyny to był zaszczyt :) Pozdrawiam (Marcin z Emki odzianej w siatkę maskującą) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: Po BABOZLOTOWO! 17.01.08, 22:42 marsellus77 napisał: > Wozić w koszu tak zacne dziewczyny to był zaszczyt :) > Pozdrawiam > (Marcin z Emki odzianej w siatkę maskującą) Polecamy się na przyszłość ;) Zadowolenie z przejażdżki jak i Emkę w siatce maskującej uwieczniła na zdjęciach koleżanka Pszczoła( co można podejrzeć na Forum Motocyklistów ) Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 16:55 melduję swoje dotarcie do domu:)Ogromniaste podziękowania dla organizatorek JESTESCIE WIELKIE!!!!!!! Następnym razem przywiozę więcej "sękaczy" Pozdrawiam i do następnego:))) STEFAN POZDROWIĘ ANDRZEJA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 17:11 Dowieźliśmy Qgela i Giencię do Otwocka, a sami sie dowieźliśmy do Siedlec. O przygodach Gienci nie będę pisał, sama się pochwali:D Impreza jak zwykle!!! Się działo... Odpowiedz Link Zgłoś
jaga07 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 17:22 Ale co..ale co Gieńciu się wydarzyło??? Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 09:27 W końcu jestem w stanie coś napisać chociaż dzisiaj nie jest jeszcze rewelacyjnie :) Dotarłam do domu autobusem o 20:30 z wielkim bólem głowy, który również dzisiaj nie chce mnie opuścić, chociaż jest już troszkę mniejszy. Nie wiem czy kogoś jeszcze dopadła pobabozlotowa grypa żołądkowa połączona z chorobą lokomocyjną:) Cień swoim volvo pokonywał wszelkie możliwe zakręty i ronda z prędkością nie dostosowaną do pasażerów nie oszczędzając mnie ani troszkę. Ciesz się, że w odpowiednim momencie dowiozłeś nas na miejsce bo twoja tapicerka zmieniłaby swój kolor :))) Dzięki wszystkim za super zabawę. Bawiłam sie świetnie, wygrałam konkurs ( w końcu wiem w czym jestem najlepsza :)))) Pozdrawiam Was cieplutko i dozobaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 17:10 Dotarliśmy do W-wy całą piątką, jadąc późną nocą razem z Mariolką (termitkiem) i Jerzym:D Bardzo dziękuję, teamowi UCi za przygotowania: kobitki przygotowywały pyszne sałatki do 5-tej nad ranem, Leo za smalczyk ze skwarkami (powtórkę proszę!):D Za organizację, niespodzianki i wspaniała atmosferę:D Bardzo się cieszę, że mogłam poznać tyle nowych osób, porozmawiać, poznać się:D:D Oraz ludków, którzy są cały czas gdzieś bliziutko:D Sciskam, owad miodopędny:D PS. Wielkie podziękowania dla Asi i Marka, Mariolki i Jerzego - dzielnych driwerów, Eticie za zaangażowanie w akcję 4-łapych. Dziewczyno, jestes niezwykła i masz gołębie serce!:D Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 17:25 dojechalismy wczoraj wieczorkiem z naszymi glusiami do domu, odmeldowalismy sie Gohu SMS :-) bosmy zdolali dotrzec do schroniska gdy wybyliscie do knajpki i nie udalo sie z Wami spotkac i pogadac, do knajpki z dzieciakami juz nie chcielismy sie turlac.. Milo bylo zobaczyc nieswinke :-), 2/3 MC Gohi :-), Ole z Arkiem i Edyte. Dziekujemy za opieke i napojenie roztworem truskawkowym? :-DDD PS. za rok pewnie juz nam sie uda pojawic i cialem i spiryt.. i dusza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 18:00 Giencia jest w autobusie do Augustowa, już tylko ze 3 godziny drogi zostało do domu :) przed warszawską przesiadką Gienci przez chwilę miałem pomysł żeby pojeździć moto, ale Sylwia chyba by się nie utrzymała jako plecak (niestety takie są skutki jak się wygrywa babozlotowe konkursy wciągania piwa słomką... :) było super ! dzięki dla organizatorów za imprezę i dla uczestników za extra klimat ! do zobaczenia wkrótce na 2oo :) Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 20:05 qgel600 napisał: przez chwilę > miałem pomysł żeby pojeździć moto, ale Sylwia chyba by się nie > utrzymała jako plecak (niestety takie są skutki jak się wygrywa > babozlotowe konkursy wciągania piwa słomką... :) Ale dzięki temu będziecie mieli kiedyś w domu młynek do pieprzu i to z latarką;) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 19:31 To i ja się zglaszam, ze do domu dotarlismy bez problemow:) Dzieki ogromne za spotkanie:) Fajnie tak w srodku zimy poczuc klimat motocyklowy:) No i do zobacenia latem:) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 19:32 Odmeldowałam grzecznie przez fona około 15.30 dojazd "Ślunska" bez strat w ludziach i furach (ale nie zaszkodzi powtórzyć pisemnie na forum) :) Kask z głowy przed organizatorkami spotkania .... nie wiem jak to zrobiłyście, żeby z 30 składkowych złotych była i debeściarska koszulka pamiątkowa i nalepka na samochód i darmowe browarki i kapela i stoły pełne dobrości (łącznie z pizzą o północy).Jesteście niesamowite dziewczyny :). A ten smalec Leo to wyżyny sztuki kulinarnej ... mniam :) W imieniu całego rodzinnego MC bardzo dziękujemy. P.S. Prosimy organizatorki o info czy nie podpadłyśmy i nie przysporzyłyśmy Wam jakiś kłopotów . Odpowiedz Link Zgłoś
tomek-motor Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 20:31 dziekujemy,pozdrawiamy,dojechaliśmy ...czekamy na następny taki babozlot,tomek i gabi Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 21:03 Część Wrocławia czyli Carrymoon i Avocado dojechała szczęśliwie aczkolwiek lekko zmęczone. Dziękujemy za super imprezy, koszulki są świetne. Dzięki wielkie dla organizatorek i organizatorów ale również dla uczestniczek. Wszystko razem stworzyło tą atmosfere :)) Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 21:13 Głębokie ukłony i spalenie gumy na cześć organizatorek - było REWELACYJNIE!!! Ogarnąć to wszysstko...----> gratulacje! I dzięki wszystkim dziewczynom (i Ktosiom;)))) za jedyną w swoim rodzaju atmosferę, za możliwość spotkania, chwilowego lub dłuższego pogadania z ludźmi, świetną zabawę, okazję obserwacji nocnego życia Piotrkowskiej i za wiele innych (ale ważnych) "detali". Jak to stwierdził osobissty Azbest - spotyka się ludzi raz na ruski rok, nikt nie pyta o pracę, wykształcenie, zarobki, bo po co to komu, a wszyscy bawią się jak starzy wieloletni znajomi:) Można się rozpisywać, wymieniac, wyliczać, itp. aż czcionki by zabrakło! Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiamy z Torunia! p.s. Pogoda dzisiaj dopisywała wyjątkowo, za Łodzią minęły nas dwa gixery - oba jazda na kole - fajny widok w niedzielny styczniowy poranek:) Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 21:32 Dotarłam szczęśliwie o 21.15 - pierwsza rzecz do zrobienia w domu - odpał kompa i skok na forum:):):) Dzięki Masiwa za cierpliwe prowadzenie furacza z tak nieznośną parą niesubordynowanych pasażerów obok :) Czapter UĆ spisał się na medal - miejsce, muza i jedzonko doskonałe. Towarzystwo jak zwykle doborowe :):):) Cieszę się na letni Babozlot i od jutra zaczynam się odchudzać (smalec i sękacz były nie do pogardzenia :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
hanah83 Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 22:14 melduje posłusznie ze jestem w dom dzieki było suuuuuuuuuuuper ja pewnie głos odzyskam za jakies pare dni ale i tak sie opłacało dla takiej imprezy wszystko:))))) dzieki ludziom ze slaska ze mnie cało i zdrowo przywiezli do dom i jeszcze raz kaski z głów dla Łodzi było zajefajnie Odpowiedz Link Zgłoś
kinderek Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 22:41 My tez dotarliśmy do domu. Niestety gdzies po drodze zgubilam moja koszulke :-( Dziewczyny (organizatorki) jestescie Wielkie. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: Po BABOZLOTOWO! 13.01.08, 23:11 I my szczesliwie dojechalismy do dom. Z jedna mala przygoda, z letka zaplanowana. Otoz ze schroniska dla psiakow w Lowiczu wzielismy psiaka, 3-4 miesiecznego wilkowagego szczeniaka. Juz widac tradycja sie staje, ze po kazdym Babozlocie jakis psiak znajduje dom :) Za impreze bardzo dziekujemy, brawo dla dziewczyn za wlozony wysilek i trud, bysmy sie wszyscy dobrze bawili. Dobrze bylo Was spotkac znow! Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 07:52 odmeldowuje sie, ja i "ktoś" :) podróz w dwie strony była sympatyczna, śliczne słonko, czasami prosto w ślepia, ale co tam..... :) powrót do domu z łupem- to juz drugi raz, może stanie sie to tradycja ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fokita Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 09:08 I ja równierz się odmeldowuję. Tzn. pod sam dom dowiozła mnie Arsione w niedzielę jeszcze (wielki ukłon Maleńka i podziękowania za serdecznośc), ale z racji tego, iż nie posiadam neta w domu-to odzywam sie teraz. Wszystkim obecnym dziękuję za SUUUPER fajową, odlotową i jednyną w swoim rodzaju imprezę Babozlotową, a organizatorom za świetną organizację i stworzenie niepowtarzalnego klimatu. I dziękuję także mojej wyrozumiałej drużynie ze Śląska za wybaczenie mi mojego zaspania w sobotę rano (dzięki, że mnie nie zostawiliście) i za fajnie spędzony czas zarówno w podrózy jak i w samej Łodzi. Buziaki :-x Na koniec mam jeszcze pytanko: czy nie wpadł komuś w ręce mój aparat foto (canona), bo tak się podnieciłam moją 1-wszą w życiu wygraną, że go zostawiłam w "Piano"? Jakby coś, ktoś wiedział to byłabym wdzięczna za informacje. A opona - na pewno sie przyda :-D Jeszcze raz wielkie dzięki i oby do szybkiego zobaczenia na drodze jeszcze przed letnim Babozlotem ;-)))) Pozdrawiam, Jak zwykle zakręcona AsiA foka Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 10:22 hej hej ja równiez dotarłam szczęśliwie do domciu z siostra :))) wielkie dzięki za spotkanie i mozliwośc poznania was :) do zobaczonka na kolejnym zlocie Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 10:44 Potwierdzam, Wrocław dojechał; dzisiaj wstać się nie chciało :-( Wyrazy uznania dla organizatorów - co ja się tu będę powtarzać, ci, co byli, widzieli, że organizatorzy wykonali kawał solidnej roboty. Fajnie było znowu Was zobaczyć. Wczoraj we Wrocławiu sporo motocyklistów się włóczyło i trochę nas skręcało z zazdrości... ale co tam, jeszcze ze trzy miesiące i już będzie sezon. Jeszcze raz dzięki za spotkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
4joannag Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 10:59 Chciałam dołączyć do tych wszystkich pochwał na temat organizacji spotkania - było rewelacyjnie (dziewczyny jesteście WIELKIE) Dziękuję wszystkim za możliwość świetnej zabawy, poznania "szanownego grona" osobiście i fajną koszulkę (którą będę z dumą nosić:)). To był mój pierwszy babozlot, ale napewno nie ostatni... Specjalne podziękowania dla Leo za wyśmienity smalczyk (lepszego nie jadłam) i dla dziewczyn które dokonały tak wyśmienitych wypieków (próbowałam wszystkiego i wszystkie ciasta były nadzwyczajne!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 17:02 Sorry że dopiero dziś , ale wczoraj nie dałam rady podpiąć się do sieci. A zatem dojechaliśmy w całości - w sensie, że ja, Nuphar, Foka, Asia i Borys . Impreza była....no, NIESAMOWITA była !!!!! Drogie Organizatorki, Organizatorzy i Sponsorzy !! Niech ten trud i wysiłek Bozia Wam w benzynie wynagrodzi !!!!!! To naprawdę był kawał dobrej roboty, wykonanej rzetelnie, fachowo i z sercem wielkim jak miasto Lódź :):):) Dziękuję bardzo za ten niesamowity wieczór, a podziękowania moje ślę i pod adresem wszystkich uczestników!! Uwielbiam się z Wami bawić Ludzie!!!! Moja połowa długowłosa się dołącza do tych ochów, achów i podziękowań, jako, ze bedąc odciętym od netu chwilowo, nie może tego zrobić osobiscie :) Prywatnie dziekuję bardzo Marzce i Swierzemu za goscinę i nocleg :) Duuuże buziaki :* Odpowiedz Link Zgłoś
lbs5 Re: Po BABOZLOTOWO! 14.01.08, 17:37 I ja chciałem podziękować w imieniu NUPHAR-ki, która w tej chwili ma brak dostępu do neta:-(. Sądząc po jej samopoczuciu musiało być odlotowo.Jedyne co udało mi się wyciągnąć od mojej sympatycznej koleżanki/małżonki, to to ,że wyginała się na jakimś stole w towarzystwie dwóch uroczych brunetek. O reszcie na wszelki wypadek wolę nie wiedzieć.....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasskawasaki Re: Po BABOZLOTOWO! 15.01.08, 23:10 Ja sie moge też zameldować cały i zdrowy. Dzieuję Wszystkim za miłą atmosferę a szczególnie Zaciszance, która mnie zabrała do swojego Ferrari :) Babozlot bardzo udany. Mam nadzieje, że na letniej edycji będzie równie wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś