Gość: grooszek IP: 134.37.255.* 14.08.03, 07:26 logowania.. przed chwila nie chcialo mi wyslac postu, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 07:28 no tak, znow sie cos w GW pojebalo - teraz mi pozwolil zalozyc watek. A wczesniej sam napisal: "przed pisaniem na tym forum musisz sie zalogowac"... Wsyztsko pewnie przez te zmiany z nowym forum. W rezultacie nowe jeszcze nie dziala dobrze, ale stare juz popsuli... a to Polska wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 07:41 Witaj Grooszek w a to Polsce wałśnie :-) Juz zdążyłeś sie przyzwyczaić do dobrego? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 07:44 ka_27 napisał: > Witaj Grooszek > w a to Polsce wałśnie :-) > > Juz zdążyłeś sie przyzwyczaić do dobrego? :-P Jakos tak fajnie bylo w ostatnich miesiacach. Tylko raz serwer wolno dzialal, wszystko nylo cacy... a od wczoraj wrocilo stare "dobre" forum.... wiesza sie, w nocy serwer zajety, wyswietla glupei komunikaty, nie pozwala wyslac postu... Ale co zrobic, jest jakie jest i trza go uzywac:) Dzien dobry Ka - podrywaczu mojej dziewczyny;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 08:09 Grooszek ! Jakoś? Było? Ostatnio? !! Serwer ma to do siebie, że czasem troszkę powoli podziała :-) U mnie kiedyś padł i straciłem dwuletni dorobek w miejscu pracy :-P No ale cóż zrobić? Po to on jest, by sobie go używać :-) Dzieńdobry Grooszek - co to abstynent nad abstynentami i do wielbłąda już podobny (tzn. w związku z comiesięcznym zapotrzebowaniem :P) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 08:16 sewrer gazety ma do sebie,ze lubi sie je..., przepraszam, psuc:). Byl czas,ze przez kilka dni mucha w smole byla prziy nim szybka jak formula 1... No no, to juz wiemy,ze Pan od conajmniej 2 lat z haczykiem pracuje:): I do tego cos robiz komputerem, czyli nie kopacz rowow:). I nie porownoj mnie do tego opijusa z garabami;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 08:24 Grooszek :-) Serwer GW fakt, ze sie je ..., tfu, czasem psuje i ze ślimak wówczas przy nim to sprinter na 100 m., ale coż, nie samym serwerem człowiek żyje ... :-P Ile to ja już rwoów się nakopałem :-) Nie porównuję :-) Tylko podjudzam :-P Zebyś w końcu ten rower z dużą sakwą wziął i zrobił z niej (tzn. sakwy) pożytek :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 09:00 ka_27 napisał: Zrobie,zrobie, tylko troche mnie sie czasu zejsc musi;))). Wczoraj na ten przyklad kolarzowalem duzo, a dzis kolano ist zepsute... sport to zdrowie... podobno;))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 09:01 Ka, a gdzie kopales te rowy, ze tak spytam? bo cos czuje ze w tej materii mamy wiele spolnego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 09:07 Witaj Szaki :-) Wyspana? Obudzona? Uśmiechnięta? Pełna ikry, tudzież werwy? :-)))) Kopałem rowy stąd do tamtąd :-) W końcu fajne zajęcie :-) Od razu widać efekty :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 09:24 dla mnie nigdy snu za wiele wiec moge zrobic jedynie to: uaaaaaa :)))) hahaha, jak zwykle wymijajaca odpowiedz:) kopales skad dokad? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 09:26 Szaki :-) ale pobudka o 6:30 jest zawsze miła :-)))) A potem zawsze mozna znów się przyt ... tfu! pospać :-) Kopałem rowy wzdłuż i w poprzek, czasem głębokie, czasem szerokie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 09:34 je nie twierdze ze pobudka jest niemila, ale gdyby byla o 10 to nie obrazilabym sie:)) a kopales pod wiatr?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 09:36 Szaki :-) to w weekend będzie późniejsza pobudka i to cłakiem miła :-))) W ten weekend to nawet trzykrotnie :-) Kopałem nawet z wiatrem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:00 a tu sie mylisz, w ten weekend wstane jeszcze wczesniej niz w tygodniu:)) a w deszcz kopales? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 10:05 Szaki :-) będziesz pełniła wartę od bladego świtu? :-) I to trzykrotnie? Będziesz w mundurku? A gdzie będziesz wartowała? :-))) Najgorzej kopie się w upał, ten pył jest niemożliwy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:32 aha, naloze mundurek, bede miala opadajace skarpetki i spiete wlosy. jednym slowem-grzeczne dziecie:) i bede strzelac do wszystkiego co sie rusza:) warta w okolicach mojego wyrka;) hahah, w upal to sie kopie i pije w krzakach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 10:44 Szaki :-) A do tego, co się nie rusza także? :-))) W końcu ruch to zdrowie :-P To będzie fajna warta :-) Szkoda, że mało kto ją obaczy :-) W upał to się pije w wykopanym rowie - tam jest cień, no i pod ziemią jest chłodniej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:59 to co sie nie rusza juz jest martwe:))) a rowie? picie? przeciez tam sie woda zbiera:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 11:14 Szaki :-) w tym cała sztuka, by zawsze ożywić :-PPPP A jesteś podobno mistrzynią i gwiazdeczką, co nieboskłon porussza :-))) Właśnie! W rowie się wóda zbiera :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 12:31 ozywic??? ja nie jestem cudotworca, jezuska ze mnie nie rob!:))) mistrzynia moze i jestem ale nie w tym co trzeba:)) woda i pijusy tez sie zbieraja:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 12:35 Szaki :-) to nie o takie umiejętności chodzi :-) Potrafisz przecież :-))) A tam gdzie jesteś mistrzynią, to bardzo dobrze sobei radzisz :-)))) Ale ja o degustowaniu :-P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 13:25 udam niekumata... o jakie umiejetnosci, ktore ja podobno posiadam, rozprawiasz, aaa?:))) ja tez jestem zdegustowana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 13:28 Szaki :-) tak publicznie? :-P Nie wypada :-)))) Posiadasz :-) Drinka w wysokiej szklance, z parasolką? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pisanie bez... 14.08.03, 14:00 jakie nie wypada?? dawaj, tego nikt nie czyta!!!:))) ale co posiadam?:) w duzej szklance poprosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 22:13 Szaki :-) pewne rzeczy tylko w cztery oczy :-))))) Posiadasz urok i wdzięk :-) Proszę, z limonką? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 22:27 ka_27 napisał: > Szaki :-) > > pewne rzeczy tylko w cztery oczy :-))))) > > Posiadasz urok i wdzięk :-) > > Proszę, z limonką? no zesz qrwa, ktos kokietuje moja dziewczyne... wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KING Re: pisanie bez... IP: 195.85.209.* 14.08.03, 22:35 grooszek napisał: > ka_27 napisał: > > > Szaki :-) > > > > pewne rzeczy tylko w cztery oczy :-))))) > > > > Posiadasz urok i wdzięk :-) > > > > Proszę, z limonką? > > > no zesz qrwa, ktos kokietuje moja dziewczyne... wrrrr.... życie to nie bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 22:36 Grooszek :-) Kto to taki? Dawaj, wybijemy mu to z głowy :-))) A potem wypijemy skrzynkę radebergera :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 22:37 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > Kto to taki? > Dawaj, wybijemy mu to z głowy :-))) > > A potem wypijemy skrzynkę radebergera :-))) Nie wiem, czy bedziesz w stanie wypic cokolwiek, jak Ci obije glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 23:00 Grooszek :-) mnie? Za co? Za radebergera? Jak nie lubisz, to powiedz, wezmę inną skrzynkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 23:02 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > mnie? Za co? > Za radebergera? Jak nie lubisz, to powiedz, wezmę inną skrzynkę :-) kolego, zmiany tematu i wywijanie krolika dupa w strone slonca to tam na romantice sa. Ciebie za kokietowanie mojej dziewczyny. Radeberger, czymkolwiek nie jest, moze byc. Bo to perwnie cos z alkoholem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 23:09 Grooszek :-) Ja kokietuję??? Ja podrywam??? Coś Ty, ja nie umiem :-))) Radeberger jest super :-) Piwo, pyszne piwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 09:06 Grooszek ! To, że kolarzowałeś rozumiem, ale dlaczego kolanem? :-P W końcu soprt to zdrowie, ale dlaczego sport kolanowy? :) Ale kolano to żadna wymówka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:22 Synku ale masz problemy;) ja wczoraj przez nasz kochany (wrrrrrrrr) zus kiblowałam w pracy prawie do 20!! wrrrrrrrr. Planuje zamach he he heh e chcecie dodac cos od siebie?.. ;))) ps. dzieńdobry, bo chyba sę nie przywitałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 10:29 Po co zamach? ZUs sam się rozpadnie :-P Lepiej wysadź inny gmach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:34 ale zanim to zrobi to mnie k...ca strzeli!, inny gmach powiadasz....a moze by tak na wiejska się przejść?.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 10:45 Spokojnie, jescze tylko jakieś 6 lub 8 godzin :-)))) Wytrzymasz, zanim naciśniesz guzik? Na Wiejską zawsze można, ale czy o to chodzi, by wysadzać puste fotele? (przecież żadko sa zajęte :-P) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 11:22 taaa ale ja wiem gdzie sa jak ich nie ma:))) knajpa sejmowa zawsze pekała w szwach:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 11:43 A dasz spróbować? :-)) Czy tylko wyobraźnia pozostanie? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 12:21 jasne! co sobie zyczysz, jakie truneczki preferujesz? cos zmajstrujemy:) mocne? lżejsze? jaki kolor ma być? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 12:27 Ale to Ty jesteś specjalistką :-) I Ty mnie masz zaskoczyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 13:19 chciałam sie tylko dowiedziec czy olisz słodkie czy moze ostrzejsze czy kwasniejsze, ok ale skoro nie chcesz mi pomóc to proponuje drink (mój ulubiony) rózowe majteczki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 13:21 Czasem słodkie (ale rzadko), ostrzejsze w sam raz, a kwaśne w zależności od nastroju :-) Ale Twoją specjalność chętnie skosztuję :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pisanie bez... 14.08.03, 13:58 różowe majteczki to akurat słodki trunek ale zaraz zaraz cos ostrego juz mam!, krwawa mery z tabasco, ewentuel wścieklaczek, kwasne to proponuje deep blue, słodko - kwasne cytrynowa łączka:))) nie pytaj z czego bo i tak nie zdradze tajemnicy:))) zapewniam cie ze są dobre zresztą spytaj Szaki i Gruszka:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 14:07 iwusia napisała: > różowe majteczki to akurat słodki trunek ale zaraz zaraz cos ostrego juz mam!, > krwawa mery z tabasco, ewentuel wścieklaczek, kwasne to proponuje deep blue, > słodko - kwasne cytrynowa łączka:))) nie pytaj z czego bo i tak nie zdradze > tajemnicy:))) zapewniam cie ze są dobre zresztą spytaj Szaki i Gruszka:)))))) > Smak to nie wiem, bo nigdy ich na trzezwo nie probowalem;), ale kolory sa naprawde odjazdowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 22:14 Rekomendacje masz wyśmienite :-) To kiedy kosztujemy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: pisanie bez... 14.08.03, 10:57 iwusia napisała: > Synku ale masz problemy;) ja wczoraj przez nasz kochany (wrrrrrrrr) zus > kiblowałam w pracy prawie do 20!! wrrrrrrrr. Planuje zamach he he heh e chcecie > > dodac cos od siebie?.. > ;))) > ps. dzieńdobry, bo chyba sę nie przywitałam:) Tego wice pajaca, co go na FENie opisalem. Bym mu urwal jaja, wepchnal je gleboko do gardla i wyciagnal z powrotem dolnym otworem. Moze by go tam torche dotarlo i przeczyscilo w srodku:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 pisanie bez... 14.08.03, 11:15 Grooszek :-) łowiłeś wczoraj ryby i dziś je patroszysz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś