Gość: THE MAN IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 00:25 Wszystkim Aniom forumowym ukłony dzis załączam szczególnie , a szukam tej jednej /l/ która tu gdzies sie zapodziala. Kobieto gdzie ty sie podziewasz!!?? Odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: DLA ANI IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 26.07.01, 11:49 dzieki w imieniu ann kobieta i anna:))))))))))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DLA ANI IP: *.novartis.com 26.07.01, 14:14 a ja nie jestem ania a też jestem fajna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Do Agi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:09 Jesteś fajna i pracujesz w Novartisie. Zdaje się, że jest to w Panoramie, czyli całkiem niedaleko mojego mieszkania. Możebyś wpadła na kawę ? Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: DLA ANI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 14:19 Dziekuje za zyczenia! To milo, ze ktos sklada zyczenia wszystkim Aniom. W koncu jest ich straaaaasznie duzo! Ale to przeciez najpiekniejsze imie na swiecie (i pewnie dlatego tak popularne). Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: DLA ANI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 23:03 uuu...nie placz tygrysku...mamusia kupi kefirek... Odpowiedz Link Zgłoś