Gość: b4 IP: *.*.*.* 30.07.01, 17:42 Pośrednictwo nie wykluczone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wróżka S Re: Poznam samego siebie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 18:02 Gość portalu: b4 napisał(a): > Pośrednictwo nie wykluczone... Pokaż swą dłoń a powiem Ci kim jesteś.... Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:35 A jeśli b4 ma brudne dłonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b4 Re: Poznam samego siebie. IP: *.*.*.* 07.08.01, 16:38 Gość portalu: Olga napisał(a): > A jeśli b4 ma brudne dłonie? dłonie..hm ale brudne ręce owszem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surprise Re: Poznam samego siebie. IP: *.proxy.aol.com 30.07.01, 21:31 Gość portalu: b4 napisał(a): > Pośrednictwo nie wykluczone... pomoc niewykluczona.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 22:33 a może osoba, której szukasz, w ogóle nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:36 Tak, ta osoba pozostała już naszym wspomnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 23:03 oferta posrednictwa: ja sie juz znam, moge wiec pomoc innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Zaproszenie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:33 To świetnie, zatem dopóki nie zgłosi się autor tego tajemniczego ogłoszenia (co tu dużo mówić, podjął poważną decyzję poznania samego siebie i chyba postanowił to przemilczeć), zapraszam piętro niżej do dyskusji w kwestii formalnej. Olga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:54 Jasne, przecież jak już poznasz siebie będziesz mógł/mogła coś powiedzieć o innych, w końcu, jako gatunkowo tacy sami, nie różnią się zasadniczo od Ciebie. B4N Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:01 caly problem polega wlasnie na tej nieznacznej wewnatrzgatunkowej roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam samego siebie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 20:25 a moze to tylko chec poznania swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Ad gadula. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:38 Gadulo, lakonicznie odpowiem: a może...;) ...hm, a może... widzi siebie/widzą go inni w „złym świetle” i chce stworzyć wersję poprawioną??? Pozdr. Olga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Ad good son. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:31 ...ta różnica (on/ona) staje się niekiedy przedmiotem głębokich przemyśleń i dociekań...etc., jednak b4 napisał: „poznam samego siebie” -słowem, innych już zna (?)- zatem doskonale orientuje się w tych „nieznacznych” niuansach. Tak teraz sobie myślę: być może to, co pisałam wcześniej działa również odwrotnie (?), tzn.: jeśli zna już innych powinien móc powiedzieć coś i o sobie. Nie będę spekulować, trzeba spytać angel; w wątku wyżej napisała: „oferta posrednictwa: ja sie juz znam, moge wiec pomoc innym.” P.S. Napisałeś:„caly problem polega wlasnie na tej nieznacznej wewnatrzgatunkowej roznicy”, a ja odpowiadam: Oj, nie na tej, nie na tej... (takich „wewnątrzgatunkowych różnic” jest wiele...). „Rozmaicie można dzielić ludzi! O tym wiemy. Można na ludzi i nieludzi. Rzekł zdziwiony kat: „A ja dzielę ich na głowy i tułowia”. (Lec) Tak serio, nie o różnice mi chodziło, ale dziękuję za zwrócenie uwagi na problem (problem?). Pozdr. Olga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:47 co Ty nie powiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:47 i co jeszcze ?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:48 hahahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Poznam samego siebie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:11 A co zrobisz gdy po samozapoznaniu stwierdzisz , ze nie jestes fajny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:46 wiesz co, Samanta? nic nie zrobi. Ja to juz dawno odkrylem, jesli chodzi o mnie samego - i zyje sobie z tym dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Poznam samego siebie. IP: 213.76.59.* 01.08.01, 23:15 Gość portalu: good son napisał(a): > wiesz co, Samanta? nic nie zrobi. Ja to juz dawno odkrylem, jesli chodzi o mnie > samego - i zyje sobie z tym dalej... No wiesz? A co Ty taki samokrytyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:11 a jakiej autocharakterystyki oczekiwalas po bojach na watku "znienawidze..."? sprawisz mi przykrosc, jesli nie przyznasz, ze mozesz sie podpisac pod nia obiema rekami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta do good son IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:07 Gość portalu: good son napisał(a): > a jakiej autocharakterystyki oczekiwalas po bojach na watku "znienawidze..."? s > prawisz mi przykrosc, jesli nie > przyznasz, ze mozesz sie podpisac pod nia obiema rekami! Z satysfakcja sprawie Ci przykrosc! Jestes sympatyczny , wesoly i fajnie sie z Toba mozna poklocic .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Poznam samego siebie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 03.08.01, 06:23 otworzysz ta gebe w koncu i pokarzesz nam jezyk czy nie? co za uparciuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b4 Re: Poznam samego siebie. IP: *.*.*.* 07.08.01, 16:45 Gość portalu: gadula napisał(a): > otworzysz ta gebe w koncu i pokarzesz nam jezyk czy nie? > co za uparciuch! buzke(buźkę), kochanie, buzke(buźkę).. ale dlaczego mam wam karać języki, co najwyżej odetnę paluszki a pokażę co najwyżej gorszą stronę swojego ja. A tak swoją drogą, czy ktoś widział lepszą stronę mojego ja. Zgubiłem ją jakiś czas temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Poznam samego siebie. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 07:22 Gość portalu: b4 napisał(a): > A tak swoją drogą, czy ktoś widział lepszą stronę mojego ja. > Zgubiłem ją jakiś czas temu Ja ją widuję. ;) Czasami wieczorem i nocą. Czasami też dniem, rzadziej ale się znajduje zapomniana, zagubiona... Odpowiedz Link Zgłoś