Dodaj do ulubionych

Poznam samego siebie.

IP: *.*.*.* 30.07.01, 17:42
Pośrednictwo nie wykluczone...
Obserwuj wątek
    • Gość: Wróżka S Re: Poznam samego siebie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 18:02
      Gość portalu: b4 napisał(a):

> Pośrednictwo nie wykluczone...
      Pokaż swą dłoń a powiem Ci kim jesteś....
      Samanta

• Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:35
        A jeśli b4 ma brudne dłonie?
        • Gość: b4 Re: Poznam samego siebie. IP: *.*.*.* 07.08.01, 16:38
          Gość portalu: Olga napisał(a):

> A jeśli b4 ma brudne dłonie?

dłonie..hm
          ale brudne ręce owszem..
    • Gość: surprise Re: Poznam samego siebie. IP: *.proxy.aol.com 30.07.01, 21:31

> Pośrednictwo nie wykluczone...

pomoc niewykluczona....
    • Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 22:33
      a może osoba, której szukasz, w ogóle nie istnieje?
      • Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:36
        Tak, ta osoba pozostała już naszym wspomnieniem.
    • Gość: angel Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 23:03
      oferta posrednictwa:
      ja sie juz znam, moge wiec pomoc innym.
      • Gość: Olga Re: Zaproszenie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:33
        To świetnie, zatem dopóki nie zgłosi się autor tego tajemniczego ogłoszenia (co
        tu dużo mówić, podjął poważną decyzję poznania samego siebie i chyba postanowił
        to przemilczeć), zapraszam piętro niżej do dyskusji w kwestii formalnej.
        Olga.
    • Gość: Olga Re: Poznam samego siebie. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:54
      Jasne, przecież jak już poznasz siebie będziesz mógł/mogła coś powiedzieć o
      innych, w końcu, jako gatunkowo tacy sami, nie różnią się zasadniczo od Ciebie.
      B4N
      Olga
      • Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:01
        caly problem polega wlasnie na tej nieznacznej wewnatrzgatunkowej roznicy
        • Gość: gadula Re: Poznam samego siebie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 01.08.01, 20:25
          a moze to tylko chec poznania swiata?
          • Gość: Olga Re: Ad gadula. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:38
            Gadulo,
            lakonicznie odpowiem: a może...;)
            ...hm, a może... widzi siebie/widzą go inni w „złym świetle” i chce stworzyć
            wersję poprawioną???
            Pozdr.
            Olga.
        • Gość: Olga Re: Ad good son. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 04:31
          ...ta różnica (on/ona) staje się niekiedy przedmiotem głębokich przemyśleń i
          dociekań...etc., jednak b4 napisał: „poznam samego siebie” -słowem, innych już
          zna (?)- zatem doskonale orientuje się w tych „nieznacznych” niuansach.
          Tak teraz sobie myślę: być może to, co pisałam wcześniej działa również
          odwrotnie (?), tzn.: jeśli zna już innych powinien móc powiedzieć coś i o
          sobie. Nie będę spekulować, trzeba spytać angel; w wątku wyżej
          napisała: „oferta posrednictwa: ja sie juz znam, moge wiec pomoc innym.”
          P.S.
          Napisałeś:„caly problem polega wlasnie na tej nieznacznej wewnatrzgatunkowej
          roznicy”, a ja odpowiadam: Oj, nie na tej, nie na tej...
          (takich „wewnątrzgatunkowych różnic” jest wiele...).
          „Rozmaicie można dzielić ludzi! O tym wiemy. Można na ludzi i nieludzi. Rzekł
          zdziwiony kat: „A ja dzielę ich na głowy i tułowia”. (Lec)
          Tak serio, nie o różnice mi chodziło, ale dziękuję za zwrócenie uwagi na
          problem (problem?).
          Pozdr.
          Olga
    • Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:47
      co Ty nie powiesz
    • Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:47
      i co jeszcze ?>
    • Gość: slawol Re: Poznam samego siebie. IP: *.pde.philips.com 01.08.01, 16:48
      hahahahaha!!!!
      • Gość: samanta Re: Poznam samego siebie. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 20:11
        A co zrobisz gdy po samozapoznaniu stwierdzisz , ze nie jestes fajny ?
        • Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:46
          wiesz co, Samanta? nic nie zrobi. Ja to juz dawno odkrylem, jesli chodzi o mnie samego - i zyje sobie z tym dalej...
          • Gość: samanta Re: Poznam samego siebie. IP: 213.76.59.* 01.08.01, 23:15
            Gość portalu: good son napisał(a):

> wiesz co, Samanta? nic nie zrobi. Ja to juz dawno odkrylem, jesli chodzi o mnie
            > samego - i zyje sobie z tym dalej...

No wiesz? A co Ty taki samokrytyczny ?
            • Gość: good son Re: Poznam samego siebie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 01:11
              a jakiej autocharakterystyki oczekiwalas po bojach na watku "znienawidze..."? sprawisz mi przykrosc, jesli nie
              przyznasz, ze mozesz sie podpisac pod nia obiema rekami!
              • Gość: samanta do good son IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 16:07
                Gość portalu: good son napisał(a):

> a jakiej autocharakterystyki oczekiwalas po bojach na watku "znienawidze..."? s
                > prawisz mi przykrosc, jesli nie
                > przyznasz, ze mozesz sie podpisac pod nia obiema rekami!

Z satysfakcja sprawie Ci przykrosc! Jestes sympatyczny , wesoly i fajnie sie z
                Toba mozna poklocic .:)

• Gość: gadula Re: Poznam samego siebie. IP: *.ym1.on.wave.home.com 03.08.01, 06:23
      otworzysz ta gebe w koncu i pokarzesz nam jezyk czy nie?
      co za uparciuch!
      • Gość: b4 Re: Poznam samego siebie. IP: *.*.*.* 07.08.01, 16:45
        Gość portalu: gadula napisał(a):

> otworzysz ta gebe w koncu i pokarzesz nam jezyk czy nie?
        > co za uparciuch!

buzke(buźkę), kochanie, buzke(buźkę)..

ale dlaczego mam wam karać języki, co najwyżej odetnę paluszki a pokażę co
        najwyżej gorszą stronę swojego ja.
        A tak swoją drogą, czy ktoś widział lepszą stronę mojego ja.
        Zgubiłem ją jakiś czas temu
        • Gość: * Re: Poznam samego siebie. IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 07:22

> A tak swoją drogą, czy ktoś widział lepszą stronę mojego ja.
          > Zgubiłem ją jakiś czas temu

Ja ją widuję. ;)
          Czasami wieczorem i nocą.
          Czasami też dniem, rzadziej ale się znajduje zapomniana, zagubiona...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka