Dodaj do ulubionych

Powstan ludu forumowy!

20.01.08, 11:22
Niedzielny ranek

Gdy podniósł się różowy świt
A pijana morda wzniosła z trudem
Na świat wypełza dziwne coś
Co zwie się forumowym ludem

Kacora ślad na duszy mgli
I trzeba w końcu iść do klopa
Ach te pijackie śliczne dni
I rozerwana gdzieś rajstopa

W mieszkaniu jeszcze kogoś ślad
Co niekoniecznie był znajomy
Więc znów cię wykorzystał dziad
A teraz siedzi już u żony

Na głowie szopa włosów tkwi
Jakby tam bomba jakaś trzasła
Za oknem już początek dnia
I ta namiętność co już zgasła

Więc wietrzysz chatę pilnie tak
Jakby tu stado skunksów było
Nie warto rozpominać wszak
To co od razu się skończyło

Papieros w ustach już się tli
I nowy dzionek zacząć trzeba
Peceta włączyć nadszedł czas
By w wirtualne wznieść się nieba

Realność w zadek kopie nas
Więc wciąż szukamy nowych światów
Znajomi z neta ciągle są
Choć nikt nie wyśle kompem kwiatów

Kim są ci ludzie znani stąd?
Czy zboczki,mędrcy czy wariaci...
Kim jesteś?Może w lustro spójrz
Wszak trochę prawdy się opłaci

Lud forumowy trzepie kurz
Na nowo łóżka swe zaścieła
Paluchy klepią w plastyk znów
Powstają wiekopomne dzieła.

THE END

©by leziox

Obserwuj wątek
    • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 11:51
      nu.... jak widać nikt nie zaprzecza. poczytali, spuścili oczy z
      zadumy i teraz gapią sie w lustro.
      • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 12:49
        Myslisz ze niektorzy caly dzien moga?Znaczy patrzyc w lustro?
        • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 12:53
          Niektórzy to całe życie mogą.......eeeech!
          • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 12:56
            Widze ze zaloga powoli sie zbiera.Szkoda ze nie w jednym miejscu,np.przed jakas
            knajpa,gdzie mozna byloby cos fajnego zjesc a potem popic i pogadac o
            glupotach,tak ladnie przy niedzieli.
            • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 12:59
              nuu... mnie do was waszmość trochę daleko. ale na piwko może się
              wybiorę (na deser). nie wiem co masz tam ładnie przy niedzieli bo u
              mnie słoneczko schowało się za chmury i ani myśli wyłazić. z psem by
              wyjść na spacer, a tu mokro
              • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:03
                To sie niech piesek martwi,nawet przy deszczu mozna znalezc sloneczko,tylko nie
                trzeba rezygnowac.A jakby sie nie znalazlo,to zawsze jeszcze mozna wypic plynu
                bursztynowego co dusze cieszy.Np.miodu pitnego póltoraka,albo tak jakos...
                • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:08
                  taaa, po tym płynie bursztynowym to i dwa słoneczka znaleźć można,
                  zwłaszcza gdy miarka na płyn za duża. ale co spojrzę przez ramię to
                  posępnie jakoś, chmury, deszcz i jeszczewiatr jakiś taki
                  nielitościwy. nic tylko zaszyć się z kubkiem płynów ciepłych,
                  rozgrzewających w kącie gdzieś i mruczeć pod nosem melodie oczekując
                  na dzień jutrzejszy. idę do kuchni. może coś znajdę
                • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:09
                  Rany,Leziu przstań z tym miodem!!!!!!!Już mam ślinotok na samo
                  wspomnienie.........mmmmmmmarzenie:)
                  • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:16
                    No zobaczcie,w calej Europie ten nasz miod jest prawie nie do kupienia,a w
                    naszym kraju poczciwym na kazdym rogu.No,moze nie na kazdym,bo poltoraka trzeba
                    troche poszukac,niemniej cieszy oko a potem podniebienie taka kropelka
                    rozsmarowana na jezorku.No miod w gebie,coby nie gadac.
                    • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:23
                      półtoraka kupić można! wiem gdzie! nie trzeba szukać zbytnio. co
                      prawda NIE korzystam z tego rodzaju dobrobytu, gdyż za słodkościami
                      specjalnie nie przepadam ale moja familija owszem więc takie rzeczy
                      wiedzieć należy. sziedź leziu na warcie, ja "tem pendem" jadę na
                      drugi koniec miasta, bo otrzymałam zaproszenie na kawy łyk. pojadę,
                      a co tam. i tak wszyscy teraz zajęci i nikt się nie udziela tutaj.
                      • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 13:50
                        No można,ja też wiem gdzie.Rany,nie kuście mnie!!!!!!!!!!!!!
                        • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 15:46
                          Dobra,wy mnie pokazecie gdzie sie kupuje,ja zasponsoruje a potem sie nagrzejemy
                          razem,hehehe.
                          • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 21:36
                            Tak popatrzalem na cenniki,to ten poltorak sie zrobil pierunsko drogi ostatnio i
                            kosztuje prawie tyle samo co flaszka dobrego scotcha.Swiat sie zmienia jakby...
                            • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 21:38
                              nie opowiadaj głupot do lustra, że nie kupisz takiego półtoraka! leć
                              czem prędzej do sklepiku na rogu, tam przedni jest i nidy go nie
                              brakuje. przynieś i już- po trochę po trochę i wypijemy
                              • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 21:41
                                U mnie na rogu np.stoi burdel z Azjatkami/Sic!/ale sklepu z poltorakiem niestety
                                brak.
                                • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 21:44
                                  o żesz ku..a
                          • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 22:50
                            No i na to liczyłam Leziu,na to liczyłam!!!!!!!!!!:DDDDDDDDD
                            • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 22:54
                              Znaczy niby na co?Bo nie wierze ze na ten burdel z Azjatkami,hehe!
                              • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 22:57
                                A na cholere mi burdel,do tego z Azjatkami..........Nie rznij gupa
                                bardzo proszę:DDD A może się chcesz wycofać,co????????????
                                • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 15:23
                                  Nie,no co,toz zasponsoruje,w koncu flaszke mozna i na przystanku obciagnac...
                                  • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 15:54
                                    No to już. Okazja jest. A jak nie ma to się znajdzie ( np. z okazji
                                    dnia Babci). Miodzio mmmmmmmmm jest miodzio
                                    • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 16:00
                                      Dzien robotnika kanalowego tez dobra okazja,lub miedzynarodowy dzien smieciarzy
                                      i tego tam typu podobne swieta.Jezdem za!
                                      • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 16:41
                                        Widzisz ala,moja godnosc nie pozwala mnie dyskutowac ze szmatami do podlogi-bo
                                        to wszak tylko bezmozgie intstrumenty-na ziemie,do kibla i sciekow-wytrzec nia
                                        podloge i powiesic.I tylko tyle.
                                        • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 21:21
                                          To na ktorym przystanku tak wlasciwie spotkac nam sie wypadnie?
                                          • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 21:52
                                            Najlepiej to na tym trzecim,po prawej stronie,na lewo od tego
                                            czwartego i potem prosto...........:)))
                                            • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 22:01
                                              Maryjola,ty lepiej kupuj te kwasiory za 6,50,bo te za 3,20 troche halucynogenne
                                              jak widac,sa...
                                              • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 22:14
                                                Noszszszsz kursze,pszecieeeeeeee nic nie piłaam.......
                                                • leziox Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 22:31
                                                  no widze widze,pojdz w me ramiona i daj pyska,niech cie usciskam,hiehiehie!
                                                  • marijola1 Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 22:34
                                                    no daj pysiunia,mordeszszszko ty moja kopfana hehehehehehe
          • toop.toop Re: Powstan ludu forumowy! 20.01.08, 12:57
            mogą, mogą, znam takich (takie)
    • ala-39 Re: Powstan ludu forumowy! 21.01.08, 15:59
      i co obrzygany samcze
      siedzisz tu i onanizujesz sie na widok dziwuszek!
      rzygam na ciebie i innych tu siedzacych debili
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka