verte34 27.01.08, 16:40 Fajne, a opustoszałe od ponad miesiąca... hop hoop... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: O, forum widmo 29.02.08, 11:54 verte34 napisała: > Fajne, a opustoszałe od ponad miesiąca... hop hoop... Kurcze ktoś do nas trafił! I ja to odkryłam przed swoja dłuuuuuugą nieobecnościa na necie, buuuu :( Zapraszamy znowu, postarm sie bywać częściej - to mówiłam ja, założycielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
daria_nowak Re: O, forum widmo 05.04.08, 15:19 Matko założycielko, postaram się Cię wesprzeć, ale zwolnienie mi się niedługo kończy i znów mnie brak czasu na podrapanie w tyłek dopadnie... A takie miałam ambitne - netowe plany... Odpowiedz Link Zgłoś
minoliz Re: O, forum widmo 08.08.13, 15:47 chloe30 napisała: > verte34 napisała: > > > Fajne, a opustoszałe od ponad miesiąca... hop hoop... > Kurcze ktoś do nas trafił! > I ja to odkryłam przed swoja dłuuuuuugą nieobecnościa na necie, > buuuu :( > Zapraszamy znowu, postarm sie bywać częściej - to mówiłam ja, > założycielka :) > obiecanki cacanki a forum nadal swieci pustkami Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: O, forum widmo 25.02.14, 20:57 Pierwszy raz zabłądziłam na chwilę, coś powiedziałam, wątek otworzyłam, ale nikt nie odezwał się. Moze teraz ktoś mnie zauważy. Jeszcze zglądnę, może mnie nie wyrzuci nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: O, forum widmo 19.07.14, 17:14 Dalej cicho dalej nikt nie chce rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś