grooszek 18.08.03, 16:48 Nie chce mi sie szukac stosownego postu, to pisze tutaj;). Ja sobie poczytalem. Teraz Twoja kolej na czytanie i wyciaganie wnioskow;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Grooszek! 19.08.03, 07:31 Grooszek :-) pajęczyna się na skrzynce radebergera pojawiła i za 10 dni nie będzie już pełna :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Grooszek! 19.08.03, 08:01 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > pajęczyna się na skrzynce radebergera pojawiła > i za 10 dni nie będzie już pełna :-P Pajeczyna nie bedzie pelna za 10 dni? A to czemu? ;))). Kusisz i kusisz z ta skrzynia... Nie pozostaje nic innego jak przyjac zaproszenie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Grooszek! 19.08.03, 08:16 Grooszek :-) najlepszą kusicielką była sławetna Ewa, co to Adama raju pozbawiła :-P A teraz fajna pogoda za oknem, w sam raz do robienia fajnych rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Grooszek! 19.08.03, 09:17 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > najlepszą kusicielką była sławetna Ewa, co to Adama raju pozbawiła :-P > > A teraz fajna pogoda za oknem, w sam raz do robienia fajnych rzeczy :-) JAsne, jak kogo bardzo nie lubisz, to go postaw pod drzewem, daj dluuuga parasolke z dluuuugim metalowym bolcem i moze byc jeszcze olbrzymi rondel na glowe. Sznaasa ze go trafi cos wtedy znacznie wzrasta;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Grooszek! 19.08.03, 09:20 Grooszek, dokładnie! I jakie to elektryzujące :-P Tylko czy potarfi trzymać parasolkę? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Grooszek! 19.08.03, 09:23 ten dreszcz (wysokiego) napiecia przechodzacy przez cialo... Ja bym chyba jej nie utrzymal wtedy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Grooszek! 19.08.03, 09:26 To ona trzymałaby się Ciebie :-) I by nie puściła :-P Ale my to niby coś o pajęczynie na skrzynkach z radebergerem zaczełiśmy? Hę? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Grooszek! 19.08.03, 09:29 ka_27 napisał: > To ona trzymałaby się Ciebie :-) > I by nie puściła :-P > > Ale my to niby coś o pajęczynie na skrzynkach z radebergerem zaczełiśmy? Hę? :- > P ze niby parasolem sciagnac z wierzchu pajeczyne, a pod spodem skarby czekaja? Odpowiedz Link Zgłoś