Gość: Pan Bog IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:22 ...Chetnie Wam odpowiem strapione duszyczki na wszystkie wasze troski, watpliwosci itp. For Free!!! (promocja obejmuje tylko jedna watpliwosc na glowe) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:24 ales ojczulku szybko samoawansowal, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:39 kitek1 napisał(a): > ales ojczulku szybko samoawansowal, Powiem Ci kitus, ze chcialbym przestac, ale nie da sie... Panu Bogu sie nudzi tez czasami. Wole klikac niz wymyslac nowa wojne... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:26 powiedz mi, panieboze, laczego mlody zonkos tak szybko spier dolil od oltarza, nie konsumujac zwiazku? tys wszechwiedzacy jezd!!!!!!!! mom ciem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:28 ja jestem bardzo strapiona...dol jakowys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:36 Gość portalu: yess napisał(a): > ja jestem bardzo strapiona...dol jakowys No, a co za watpliwosc mam Ci rozjasnic? Nie chce byc wulgarny, ale wiesz, tego, no wiesz, NIE MOGE zrobic, po co wam nowy Jezus? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:37 cos krecisz !!!!!! to mozesz czy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 20:02 Gość portalu: yess napisał(a): > cos krecisz !!!!!! to mozesz czy nie???? Nie krece tylko nie chcialem przy wszystkich omawiac sedno Twego problemu. Napisze troche wyrazniej moze skapujesz: TEGO nie moge zrobic dla Ciebie (wystarczy mi jedna kobieta na kilka tysiecy lat)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:35 czort napisał(a): > powiedz mi, panieboze, laczego mlody zonkos tak szybko spier dolil od oltarza, > nie konsumujac zwiazku? > tys wszechwiedzacy jezd!!!!!!!! > mom ciem!!!!!!! To proste!! Pan mlody nie byl w stanie skonsumowac gdyz bal sie zostac pochlonietym przez wagine malzonki. Zdarza sie cos takiego. Wymyslilem to po to, zeby bylo z kogo robic ksiedzow, mnichow, itd. Jest tez inna mozliwosc, ale ta odrzucam poniewaz wiem, ze w tym przypadku raczej chodzilo o to. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:40 kurna, panieboze, to pan mlody jezd malusienki? strachulec jezdes paniemlody!!!!! biedna jasminka, biedna, a tak siem cieszyla, dziewczynka! Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:27 Pan Bóg podobno jest kobietą.Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:29 prawda crimen najswietsza Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:36 Yess, Ty jeszcze pokuty nie odprawiłaś, a już panaboga wyręczasz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:39 ja nic nie wyreczam ja tylko udzielam oczywistych informacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:43 Przepraszam, ale dla prymitywnych samców nie wszystko jest oczywiste:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw. Mina Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 19:47 Drogi Boziu, kaj moj papierek z nominacja na swieta!!!! w zeszlym tygodniu mial byc!!! lapowe zaplacilam, i co??? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:50 Św. Mino, to nie ja.Bóg to ten wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:59 Gość portalu: sw. Mina napisał(a): > Drogi Boziu, > kaj moj papierek z nominacja na swieta!!!! w zeszlym tygodniu mial byc!!! > lapowe zaplacilam, i co??? > No i widzicie - na cos sie przydalo to moje klikanie. Choc jedna sprawa bedzie zalatwiona. Zaraz pogonie sw. Pietrka, zeby ten balagan w dokumentach posprzatal, skaranie Boskie z tym fajtlapa!! Wszystko bedzie OK, kochaniutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw. Mina Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 20:07 Dziekuje Panie Boziu! ja jeszcze korzystajac z okazji chcialam poinformowac, ze sw. Piotr nie tylko przyjal korzysc materialna w wysokosci 50 tys usd, ale jednoczenie zazadal ode mnie swiadczenia seksulanego! o, ja glupia pipa. nasatepnym razem wale prosto do Bozi, tys jest porzadny facet i konkretny. PS. czy masz owlosiona klate? tak tylko pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 20:04 Dobra koniec promocji na dzisiaj, ide ogladac tv. Szukajcie a znajdziecie, proscie, a bedzie wam dane, ale jutro, bo dzis kramik zamykamy... Odpowiedz Link Zgłoś