Dodaj do ulubionych

Widze tu wielu strapionych...

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:22
...Chetnie Wam odpowiem strapione duszyczki na wszystkie wasze troski,
watpliwosci itp.
For Free!!!
(promocja obejmuje tylko jedna watpliwosc na glowe)
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:24
      ales ojczulku szybko samoawansowal,
      • Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:39
        kitek1 napisał(a):

> ales ojczulku szybko samoawansowal,

Powiem Ci kitus, ze chcialbym przestac, ale nie da sie... Panu Bogu sie nudzi tez
        czasami. Wole klikac niz wymyslac nowa wojne...
    • czort Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:26
      powiedz mi, panieboze, laczego mlody zonkos tak szybko spier dolil od oltarza,
      nie konsumujac zwiazku?
      tys wszechwiedzacy jezd!!!!!!!!
      mom ciem!!!!!!!
      • Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:28
        ja jestem bardzo strapiona...dol jakowys
        • Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:36
          Gość portalu: yess napisał(a):

> ja jestem bardzo strapiona...dol jakowys

No, a co za watpliwosc mam Ci rozjasnic? Nie chce byc wulgarny, ale wiesz, tego,
          no wiesz, NIE MOGE zrobic, po co wam nowy Jezus?

• Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:37
            cos krecisz !!!!!! to mozesz czy nie????
            • Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 20:02
              Gość portalu: yess napisał(a):

> cos krecisz !!!!!! to mozesz czy nie????

Nie krece tylko nie chcialem przy wszystkich omawiac sedno Twego problemu.
              Napisze troche wyrazniej moze skapujesz: TEGO nie moge zrobic dla Ciebie
              (wystarczy mi jedna kobieta na kilka tysiecy lat)...

• Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:35
        czort napisał(a):

> powiedz mi, panieboze, laczego mlody zonkos tak szybko spier dolil od oltarza,
        > nie konsumujac zwiazku?
        > tys wszechwiedzacy jezd!!!!!!!!
        > mom ciem!!!!!!!

To proste!! Pan mlody nie byl w stanie skonsumowac gdyz bal sie zostac
        pochlonietym przez wagine malzonki. Zdarza sie cos takiego. Wymyslilem to po to,
        zeby bylo z kogo robic ksiedzow, mnichow, itd. Jest tez inna mozliwosc, ale ta
        odrzucam poniewaz wiem, ze w tym przypadku raczej chodzilo o to.
        • czort Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:40
          kurna, panieboze, to pan mlody jezd malusienki?
          strachulec jezdes paniemlody!!!!!
          biedna jasminka, biedna, a tak siem cieszyla, dziewczynka!
    • crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:27
      Pan Bóg podobno jest kobietą.Czy to prawda?
      • Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:29
        prawda crimen najswietsza
        • crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:36
          Yess, Ty jeszcze pokuty nie odprawiłaś, a już panaboga wyręczasz;)
          • Gość: yess Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 19:39
            ja nic nie wyreczam ja tylko udzielam oczywistych informacji :)
            • crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:43
              Przepraszam, ale dla prymitywnych samców nie wszystko jest oczywiste:)))
              • Gość: sw. Mina Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 19:47
                Drogi Boziu,
                kaj moj papierek z nominacja na swieta!!!! w zeszlym tygodniu mial byc!!!
                lapowe zaplacilam, i co???

• crimen Re: Widze tu wielu strapionych... 27.12.01, 19:50
                  Św. Mino, to nie ja.Bóg to ten wyżej:)
                • Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 19:59
                  Gość portalu: sw. Mina napisał(a):

> Drogi Boziu,
                  > kaj moj papierek z nominacja na swieta!!!! w zeszlym tygodniu mial byc!!!
                  > lapowe zaplacilam, i co???
                  >

No i widzicie - na cos sie przydalo to moje klikanie. Choc jedna sprawa bedzie
                  zalatwiona. Zaraz pogonie sw. Pietrka, zeby ten balagan w dokumentach posprzatal,
                  skaranie Boskie z tym fajtlapa!! Wszystko bedzie OK, kochaniutka.
                  • Gość: sw. Mina Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 20:07
                    Dziekuje Panie Boziu!
                    ja jeszcze korzystajac z okazji chcialam poinformowac, ze sw. Piotr nie tylko
                    przyjal korzysc materialna w wysokosci 50 tys usd, ale jednoczenie zazadal ode
                    mnie swiadczenia seksulanego! o, ja glupia pipa. nasatepnym razem wale prosto
                    do Bozi, tys jest porzadny facet i konkretny.
                    PS. czy masz owlosiona klate? tak tylko pytam...
    • Gość: Pan Bog Re: Widze tu wielu strapionych... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 20:04
      Dobra koniec promocji na dzisiaj, ide ogladac tv. Szukajcie a znajdziecie,
      proscie, a bedzie wam dane, ale jutro, bo dzis kramik zamykamy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka