nianiaa 01.02.08, 13:20 ....ubierz ciepłe buty:)))Heheheh juz dawno przysłowie nieaktualne:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netofil Re: Luty.. 02.02.08, 12:39 Jeśli luty ciepło trzyma, będzie jeszcze w marcu zima. ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nowe przysłowie lutego? 14.02.08, 21:23 Luty, czternastego, wyślij serce do Miłego! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Dziękuję za Walentynkowe serduszka, cieszyła się moja duszka:) Same tajemnicze i pewne istoty je pisały robiły mi niespodzianki przez dzień cały :) tylko jednej otworzyć nie mogę ech..! więc się nie dowiem kto mnie jeszcze ajlawiu pech! :) Wszystkim wysyłam serducho życząc szczęścia i miłości dużo!:) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: nowe przysłowie lutego? 14.02.08, 22:47 Dziekuję Urszulko:) a to dla Was-Walentynkowo:) jesiennyorzech.blox.pl/resource/serca_i_roze.gif Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nowe przysłowie lutego 16.02.08, 09:38 :) W lutym nie ma nic pewnego, czar serc pryska, czternastego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: nowe przysłowie lutego 16.02.08, 17:10 Oj ,dzisiaj bez ciepłych butków było by baaaaardzo zzzzzzzzzimno:))).Nawet w czapce trzeba bylo chodzić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma stare lutego przysłowie, 17.02.08, 10:06 jednak nie staje na głowie? ciepłe buty ubierać zaprasza, bo idzie zima zła nasza? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: stare lutego przysłowie, 25.02.08, 09:00 Jaka tam zła, która tylko dwa dni trwa? Luty kończy się, wiosennie Jeśli zimą - wiosna to: wiosna z latem przybędzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 29.02.08, 21:03 ...w tym roku jest wyjątkowy, za cztery lata, znowu będzie takowy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Luty.. 02.02.09, 13:41 W zeszłym roku sobie podrwiłam ze starego przysłowia ,a tu bęc!Zima na całego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Luty.. 02.02.09, 19:43 "Przyszedł luty, podkuj buty":) Tak ma być.Śnieżnie,mroźno i...słonecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 04.02.09, 07:50 gdzie to słońce i mróz i zima… deszczowo, czarno, sennie wczoraj u nas lało jak z cebra, czy to specjalnie tak się na mnie uwzięło? bo ostatnio tak mam, gdy wychodzę od fryzjera leje wtedy znienacka jak cho.... pani pożyczyła mi salonowy, ich na stanie rezerwowy, parasol? dwa druty wychodziły na zachód, a wypłowiała falbanka zwisała śmiesznie z przodu jak obwisły daszek, ale co było robić gdy za drzwiami leje a na głowie świeży fryz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urojonyswiat Re: Luty.. 04.02.09, 08:29 Dobrze,że nie było burzy. Lepiej sobie Urszulko nie wyobrażaj,co by było,gdyby druty wystające z parasolki zostały potraktowane jak odgromniki..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 15.02.09, 21:29 nianiaa napisała: > ....ubierz ciepłe buty:)))Heheheh juz dawno przysłowie nieaktualne:)) jak to nie... jak tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Luty.. 16.02.09, 08:47 Oj tak,tak!!!Przyznaję się do ogromnej pomyłki:))Jestem zaskoczona taką ilością sniegu :))).No ,niech sie dzieje wola nieba:)) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Luty.. 16.02.09, 11:29 "Jedna chwila zgody na to co jest, wystarcza za tysiąc lat modlitwy" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 16.02.09, 22:45 nie mamy i tak wpływu na to, jaką pogodę za oknem widzimy? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Luty.. 23.02.09, 09:54 ...jednak nosi ciepłe buty, zima trzyma, śnieg pada długo się ta biel zapowiada?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Luty.. 07.02.10, 15:23 Odkurzyłam stary post:)).Byłam taka pewna siebie i co?Przyroda mnie przechytrzyła.Jest zimno i nieprzyjemnie,a ciepłe buty mile widziane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 07.02.10, 18:02 nianiaa napisała: > Odkurzyłam stary post:)). "dobrze, żuczku żeś tak zrobił":) też sobie pozwolę na odkurzanie :) zapomnieliśmy już, że luty to też miesiąc zimowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Luty.. 12.02.10, 09:11 Lubię zimę i jesień.Wyciszają no i można się zaszyć w jakiejś norce bez wyrzutów,że szkoda dnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 14.02.10, 10:14 a mnie zaczyna powoli męczyć już brak słońca Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: Luty.. 29.01.12, 10:56 Mamy wątek z 2010 roku ,Urszulkę męczy brak słońca ,no to dzisiaj ,dwa lata później ma go aż nadto:)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma :) 29.01.12, 18:44 ciepły wątek lutowy, walentynkowy miło się wspomina, gdy za oknem mróz trzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: :) 01.02.12, 11:22 Oj mocno trzyma:)). Przyznam się szczerze ,że owszem piękna taka zima ,ale ja nie lubię zimna.Lubię ciepło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: :) 04.02.12, 14:43 A kiedy ostatnio były takie mrozy,bo nie pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 11.02.12, 09:50 nianiaa napisała: > ....ubierz ciepłe buty:)))Heheheh juz dawno przysłowie nieaktualne:)) a jednak, całkiem aktualne:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Luty.. 24.02.12, 21:00 powoli odchodzi luty będziemy chować ciepłe buty?:) Odpowiedz Link Zgłoś