kocur1 28.12.01, 20:55 - NOWA RASA SEKSOWNYCH MARLIN-MYSZEK ? - NOWA WERSJA AMFY LUB EXTAZY ? - NOWA UPRAWA MARYCHY ? KOTEK, TFU, KOCUR Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phi_ Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:13 kocur1 napisał(a): > - NOWA RASA SEKSOWNYCH MARLIN-MYSZEK ? > - NOWA WERSJA AMFY LUB EXTAZY ? > - NOWA UPRAWA MARYCHY ? > > KOTEK, TFU, KOCUR "sztuka" transmitowana na skale kontynentow - cos w rodzaju LSD. Tfu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:18 Dzieci Kwiatów ? Ja tez to znam tylko z filmów phi_ napisał(a): > kocur1 napisał(a): > > > - NOWA RASA SEKSOWNYCH MARLIN-MYSZEK ? > > - NOWA WERSJA AMFY LUB EXTAZY ? > > - NOWA UPRAWA MARYCHY ? > > > > KOTEK, TFU, KOCUR > > "sztuka" transmitowana na skale kontynentow - cos w rodzaju LSD. Tfu ! > Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:39 kocur1 napisał(a): > Dzieci Kwiatów ? > Ja tez to znam tylko z filmów > > > phi_ napisał(a): > > > kocur1 napisał(a): > > > > > - NOWA RASA SEKSOWNYCH MARLIN-MYSZEK ? > > > - NOWA WERSJA AMFY LUB EXTAZY ? > > > - NOWA UPRAWA MARYCHY ? > > > > > > KOTEK, TFU, KOCUR > > > > "sztuka" transmitowana na skale kontynentow - cos w rodzaju LSD. Tfu ! > > > Wow ! Poszedles w inna strone niz ja zamierzalam ! Widac nie wyeksplikowalam wyraznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:43 to teraz poproszę po polskiemu, tfu, po kociemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:49 kocur1 napisał(a): > to teraz poproszę po polskiemu, tfu, po kociemu :) phi... Miauuuuuuuuu.......... Tfu ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 21:50 pszssiiiiiiii i kark wygiąłem ? czy: mrruuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 22:00 kocur1 napisał(a): > pszssiiiiiiii i kark wygiąłem ? > czy: mrruuuuuuuuu No zostan sobie, zostan z tym karkiem..... lecz pamietaj zebys swych szalow nie zalowal potem ! Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 22:08 ale ten kark to ze strachu był, tfu - i nie przedrzeźniaj mnie, my kocury tego nie lubimy Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: TE ZDJECIA TO: 28.12.01, 22:22 kocur1 napisał(a): > ale ten kark to ze strachu był, tfu - i nie przedrzeźniaj mnie, my kocury tego > nie lubimy Ha ! Niech spadnie ciezar z kociej duszy ! Biegnij dalej ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś