Dodaj do ulubionych

Martucha!!!!!!!!!!!

22.08.03, 15:30
dzisiaj kolo 22 zajrzyj na gg choć na chwilke, mam romansik do ciebie:))
pzdr.
Obserwuj wątek
    • martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:21
      ok, nie ma sprawy. ja w sumie tez mam romansik do Ciebie
      • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:26
        martuha napisała:

> ok, nie ma sprawy. ja w sumie tez mam romansik do Ciebie

uwazajcie, licho nie spi. moze i ja sie przylacze;)))
        • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 16:28
          a ja tez moge poromansowac?To juz 4 do brydza byloby;)
          • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:30
            pod warunkiem, ze wbijesz mi do glowy zasady. jesli nei to pozzostanie gra w
            tysiaca, ew. makao lub (przy duzej niewydolnosci umyslowej) - wojne...
            • martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:01
              moze byc tez w kuku na rozkazy albo w dupe biskupa
              • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:11
                martuha napisała:

> moze byc tez w kuku na rozkazy albo w dupe biskupa

w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki
                przekazywac?????
                • martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:31

>
                  >
                  > w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki
                  > przekazywac?????

telepatycznie?
                  • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:33
                    martuha napisała:

>
                    > >
                    > >
                    > > w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki
                    > > przekazywac?????
                    >
                    > telepatycznie?
                    >
                    ups, to ze mna i Szaki przegracie na samym wstepie:)) byle tylko karta Nam
                    szla;)
                    • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 19:16
                      mam zdolnoscijasnowidzenia wiec juz na dzien dobry macie przerabane:-P
                      • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 20:49
                        Gość portalu: samanta napisał(a):

> mam zdolnoscijasnowidzenia wiec juz na dzien dobry macie przerabane:-P

Moiwsz to bo widzisz, czy mowisz to, bo wiesz ze bedziesz widziala?;) W tym
                        drugim przypadku nie ciesz sie zawczasu - kiepska przyjemnoscia moze byc
                        przewidywanie wlasnej kkleski;)
                        • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 21:11
                          Iiiiiiiiiii tam...bede wam zagladac w karty ;)))))
                          • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 21:18

> Iiiiiiiiiii tam...bede wam zagladac w karty ;)))))

aha, jeszcze przed rozdaniem;)) nie pozostajenic innego, jak gra w wojne. tam
                            patrzenie w karty nic nie da, bo i tak wszystko jest losowe;))
                            • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:00
                              Tyyyyyyyyyy,groszekkkkkkkkkkkkkkkkkkk....nie badz taki cwany cioooooooo?;)))))
                              • grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 22:08
                                Tyyyyyyyy, Samaaaaaaaantaa, nie przeciagaj tak literkow bo zle nawyki mlodemu
                                pokoleniu zaszczepisz ;))))
                                • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:13
                                  e tammmmmmmmmm.....niech mlodeeeeeeeee pokolenieeeeeeeeee nieeeeeeeee
                                  bedzieeeeeeee takieeee podatneeeeeeeeeeeeee,noooooooooo!!!!!!!!!!:))))))
                                  • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:15
                                    przychodzi facet do dentysty homoseksualisty i mowi:
                                    -oral be
                                    na to dentysta:
                                    -anal cacy
                                    • kitek1 Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 22:18
                                      przychodzi samantka do ginekologa,
                                      ten ja bada,
                                      -czy tu pania boli, pani samantko?
                                      -uuuuu, tak:((((
                                      -6tka gorna do ekstrakcji:)
                                      • Gość: samanta kitek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:21
                                        znasz bajke o wezu? sssssssssssssssssssssssssssssss...........dokoncz sam
                                        • kitek1 oki, juz spadam, tylko...................... 22.08.03, 22:39
                                          tak mi sie jakos skojarzylo,
                                          ze jak ktos ma taka kolekcje fiutkow,
                                          to przeciez,
                                          gdzies ja trzymac musi:)
                                          • Gość: samanta Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:42
                                            kitus...grzecznie prsze...spierdalaj synku ,cio?
                                            • kitek1 a tak mnie gnebilo, skad takie szkolne dzieci..... 22.08.03, 22:46
                                              brzydkie slowa znaja,
                                              myslalem ze z domu rodzinnego,
                                              i znowu sie mylilem:(
                                            • Gość: only Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.kabel.telenet.be 22.08.03, 22:56
                                              jak bylam w wieku cos 5-6 lat, czasem moj brat mnie ze soba ciagal, i z nami
                                              szedl takze o rok mlodszy kolega nasz....
                                              moj brat byl juz starszy i mial starszych kolegow oczywiscie....
                                              ktoregos dnia szli my tak i spotkali tych starszych kolegow
                                              moj brat bo to ten wiek byl co i starszych kolegow podal reke na powitanie...
                                              starsi koledzy odpowiedzieli tym samym......
                                              po czym nasz mlodszy kolega wyszedl na czolo i tez podal reke starszym
                                              kolegom.....
                                              na to koledzy patrzac na mlodzego kolege odparli:
                                              -nie zam cie gowniarzu........

podsumowanie:
                                              samanta powinna odrzec kitkowi grzecznie " nie znam cie gowniarzu" i nie
                                              przejmowac sie bo kurde jajko zniesie a kitka sie nie pozbedzie......chyba juz
                                              latwiej owsikow sie pozbyc niz kitka........
                                              • Gość: samanta Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:08
                                                owsiki przy kitku to betka!on gorszy od wszy ,pluskiew i innego paskudztwa. Ale
                                                wiesz Only,ja lubie mowic mu zeby spierdalal ,to w koncu takie ladne i pasujace
                                                do niego slowo he,he
                                                • Gość: only Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.kabel.telenet.be 22.08.03, 23:15
                                                  to wystarczy juz tylko zamiast wpisywac cokolwiek sobie wpisac w wordzie slowo
                                                  spierdalaj, potem tylko kopiowac, bo kurde to reakcja na kitka nie jest
                                                  prosztsza niz kopiowanie i wklejanie, oraz wysylanie.......
                                      • t.king Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 23:23
                                        kitek1 napisał:

> przychodzi samantka do ginekologa,
                                        > ten ja bada,
                                        > -czy tu pania boli, pani samantko?
                                        > -uuuuu, tak:((((
                                        > -6tka gorna do ekstrakcji:)

No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar
                                        • Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:26

King pierdolo,to dowcip stary jak swiat.Masz chyba duze zaleglosci.Ale wypij
                                          browarka z Kitkiem,wypij a bedziesz takim samym pojebem jak on,bleeeeee

t.king napisał:

> kitek1 napisał:
                                          >
                                          > > przychodzi samantka do ginekologa,
                                          > > ten ja bada,
                                          > > -czy tu pania boli, pani samantko?
                                          > > -uuuuu, tak:((((
                                          > > -6tka gorna do ekstrakcji:)
                                          >
                                          > No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar
                                          • t.king Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 23:52

>
                                            >
                                            > King pierdolo,to dowcip stary jak swiat.Masz chyba duze zaleglosci.Ale wypij
                                            > browarka z Kitkiem,wypij a bedziesz takim samym pojebem jak on,bleeeeee

hmm rzeczywiście mam duże zaległości...

P.S. nie potrzebnie to spersonifikowołaś
                                            >
                                            >
                                            >
                                            >
                                            >
                                            > t.king napisał:
                                            >
                                            > > kitek1 napisał:
                                            > >
                                            > > > przychodzi samantka do ginekologa,
                                            > > > ten ja bada,
                                            > > > -czy tu pania boli, pani samantko?
                                            > > > -uuuuu, tak:((((
                                            > > > -6tka gorna do ekstrakcji:)
                                            > >
                                            > > No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar
                                            • Gość: leziox Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:09
                                              Chuj z kitkiem,chuj z jego poplecznikami,wsza jest wszą niezależnie od tego
                                              jakie ma marzenia.
                                              • Gość: only Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 23.08.03, 00:29
                                                moze ten nadzor nad nafta iracka nam pomoze.........
                                                no na insekty troche niech przeznacza........
                                                • martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 23.08.03, 15:13
                                                  moze to nie jest do konca wskazane, zeby traktowac insekty czyms nieprzyjemnym,
                                                  bo wybije nam jeszcze przy okazji kilka milych forumowych robaczkow jak stonka
                                                  czy zuczek i jeszcze pare innych motylkow
                                                  • randia Re: Martucha!!!!!!!!!!! 23.08.03, 15:32
                                                    ...lub szkodników......ale one są nieśmiertelne....:)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka