iwusia 22.08.03, 15:30 dzisiaj kolo 22 zajrzyj na gg choć na chwilke, mam romansik do ciebie:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:21 ok, nie ma sprawy. ja w sumie tez mam romansik do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:26 martuha napisała: > ok, nie ma sprawy. ja w sumie tez mam romansik do Ciebie uwazajcie, licho nie spi. moze i ja sie przylacze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 16:28 a ja tez moge poromansowac?To juz 4 do brydza byloby;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 16:30 pod warunkiem, ze wbijesz mi do glowy zasady. jesli nei to pozzostanie gra w tysiaca, ew. makao lub (przy duzej niewydolnosci umyslowej) - wojne... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:01 moze byc tez w kuku na rozkazy albo w dupe biskupa Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:11 martuha napisała: > moze byc tez w kuku na rozkazy albo w dupe biskupa w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki przekazywac????? Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:31 > > > w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki > przekazywac????? telepatycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 17:33 martuha napisała: > > > > > > > w czworke mozna tez zagrac w kenta, tylko jak sobie przez net znaki > > przekazywac????? > > telepatycznie? > ups, to ze mna i Szaki przegracie na samym wstepie:)) byle tylko karta Nam szla;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 19:16 mam zdolnoscijasnowidzenia wiec juz na dzien dobry macie przerabane:-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 20:49 Gość portalu: samanta napisał(a): > mam zdolnoscijasnowidzenia wiec juz na dzien dobry macie przerabane:-P Moiwsz to bo widzisz, czy mowisz to, bo wiesz ze bedziesz widziala?;) W tym drugim przypadku nie ciesz sie zawczasu - kiepska przyjemnoscia moze byc przewidywanie wlasnej kkleski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 21:11 Iiiiiiiiiii tam...bede wam zagladac w karty ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 21:18 Gość portalu: samanta napisał(a): > Iiiiiiiiiii tam...bede wam zagladac w karty ;))))) aha, jeszcze przed rozdaniem;)) nie pozostajenic innego, jak gra w wojne. tam patrzenie w karty nic nie da, bo i tak wszystko jest losowe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:00 Tyyyyyyyyyy,groszekkkkkkkkkkkkkkkkkkk....nie badz taki cwany cioooooooo?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 22:08 Tyyyyyyyy, Samaaaaaaaantaa, nie przeciagaj tak literkow bo zle nawyki mlodemu pokoleniu zaszczepisz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:13 e tammmmmmmmmm.....niech mlodeeeeeeeee pokolenieeeeeeeeee nieeeeeeeee bedzieeeeeeee takieeee podatneeeeeeeeeeeeee,noooooooooo!!!!!!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:15 przychodzi facet do dentysty homoseksualisty i mowi: -oral be na to dentysta: -anal cacy Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 22:18 przychodzi samantka do ginekologa, ten ja bada, -czy tu pania boli, pani samantko? -uuuuu, tak:(((( -6tka gorna do ekstrakcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta kitek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:21 znasz bajke o wezu? sssssssssssssssssssssssssssssss...........dokoncz sam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oki, juz spadam, tylko...................... 22.08.03, 22:39 tak mi sie jakos skojarzylo, ze jak ktos ma taka kolekcje fiutkow, to przeciez, gdzies ja trzymac musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:42 kitus...grzecznie prsze...spierdalaj synku ,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a tak mnie gnebilo, skad takie szkolne dzieci..... 22.08.03, 22:46 brzydkie slowa znaja, myslalem ze z domu rodzinnego, i znowu sie mylilem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.kabel.telenet.be 22.08.03, 22:56 jak bylam w wieku cos 5-6 lat, czasem moj brat mnie ze soba ciagal, i z nami szedl takze o rok mlodszy kolega nasz.... moj brat byl juz starszy i mial starszych kolegow oczywiscie.... ktoregos dnia szli my tak i spotkali tych starszych kolegow moj brat bo to ten wiek byl co i starszych kolegow podal reke na powitanie... starsi koledzy odpowiedzieli tym samym...... po czym nasz mlodszy kolega wyszedl na czolo i tez podal reke starszym kolegom..... na to koledzy patrzac na mlodzego kolege odparli: -nie zam cie gowniarzu........ podsumowanie: samanta powinna odrzec kitkowi grzecznie " nie znam cie gowniarzu" i nie przejmowac sie bo kurde jajko zniesie a kitka sie nie pozbedzie......chyba juz latwiej owsikow sie pozbyc niz kitka........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:08 owsiki przy kitku to betka!on gorszy od wszy ,pluskiew i innego paskudztwa. Ale wiesz Only,ja lubie mowic mu zeby spierdalal ,to w koncu takie ladne i pasujace do niego slowo he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: oki, juz spadam, tylko...................... IP: *.kabel.telenet.be 22.08.03, 23:15 to wystarczy juz tylko zamiast wpisywac cokolwiek sobie wpisac w wordzie slowo spierdalaj, potem tylko kopiowac, bo kurde to reakcja na kitka nie jest prosztsza niz kopiowanie i wklejanie, oraz wysylanie....... Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 23:23 kitek1 napisał: > przychodzi samantka do ginekologa, > ten ja bada, > -czy tu pania boli, pani samantko? > -uuuuu, tak:(((( > -6tka gorna do ekstrakcji:) No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:26 King pierdolo,to dowcip stary jak swiat.Masz chyba duze zaleglosci.Ale wypij browarka z Kitkiem,wypij a bedziesz takim samym pojebem jak on,bleeeeee t.king napisał: > kitek1 napisał: > > > przychodzi samantka do ginekologa, > > ten ja bada, > > -czy tu pania boli, pani samantko? > > -uuuuu, tak:(((( > > -6tka gorna do ekstrakcji:) > > No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: Martucha!!!!!!!!!!! 22.08.03, 23:52 Gość portalu: samanta napisał(a): > > > King pierdolo,to dowcip stary jak swiat.Masz chyba duze zaleglosci.Ale wypij > browarka z Kitkiem,wypij a bedziesz takim samym pojebem jak on,bleeeeee hmm rzeczywiście mam duże zaległości... P.S. nie potrzebnie to spersonifikowołaś > > > > > > t.king napisał: > > > kitek1 napisał: > > > > > przychodzi samantka do ginekologa, > > > ten ja bada, > > > -czy tu pania boli, pani samantko? > > > -uuuuu, tak:(((( > > > -6tka gorna do ekstrakcji:) > > > > No Kitek za ten dowcip to masz u mnie browar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.arcor-ip.net 23.08.03, 00:09 Chuj z kitkiem,chuj z jego poplecznikami,wsza jest wszą niezależnie od tego jakie ma marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Martucha!!!!!!!!!!! IP: *.kabel.telenet.be 23.08.03, 00:29 moze ten nadzor nad nafta iracka nam pomoze......... no na insekty troche niech przeznacza........ Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Martucha!!!!!!!!!!! 23.08.03, 15:13 moze to nie jest do konca wskazane, zeby traktowac insekty czyms nieprzyjemnym, bo wybije nam jeszcze przy okazji kilka milych forumowych robaczkow jak stonka czy zuczek i jeszcze pare innych motylkow Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Martucha!!!!!!!!!!! 23.08.03, 15:32 ...lub szkodników......ale one są nieśmiertelne....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś