tini_1 24.02.08, 21:17 bo zycie jest zbyt krotkie, aby tracic czas i energie na te negatywne uczucia......wiec zapomnijmy wszelkie spory i kochajmy sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijola1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 24.02.08, 21:28 jak znam życie ,to nikt Cię nie posłucha,niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 24.02.08, 21:31 ...tja, szkoda... :( Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Tini, Tini, Tini... 24.02.08, 21:42 Co Ty Serduszko kombinujesz? A kochaj się, kochaj. Życie jest rzeczywiście krótkie. Ale kochak\j się z wzajemnością i na zawsze.:))) Ej młodziaczki, młodziaczki. Ciągle coś kombinujecie. A kochanie jest takie proste. Kocha się, i już!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Tini, Tini, Tini... 24.02.08, 21:45 no, zeby to bylo takie proste, nie byloby tyle nieszczesliwych.... ....a podobno chciec to móc:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Tini, Tini, Tini... 24.02.08, 22:58 Tini. Na listonosza zapraszam. Już powinien pukać do drzwi.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Tini, Tini, Tini... 25.02.08, 09:38 No, podwojnie zawsze lepiej trzyma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Tini, Tini, Tini... 25.02.08, 09:37 Grzech_u, ja nie posiadam (nowej)skrzynki, bo jak narazie to chyba ma ona duzo "dzieciecych chorob".....a ja nie lubie dodatkowych klopotow...:)) Jak narazie jestem osiaglana...tylko forumowo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Tini, Tini, Tini... 25.02.08, 09:57 Tini. Zaloguj się noemalnie do poczty po staremu. Wyskoczy Ci strona "Akcja Migracja". Jak będzie aktywne 'Zmień hasło', to znaczy ze dotychczasowwe jest za krotkie. Musi być minimum 6 znaków. Czyli musisz je wydłużyć. Dalej kliknij na przyczisk [czerwony tekst] - 'Przejdź do nowej poczty'. Zaakcepotuj ponownie regulamin. I po wszystkim. Dzionka Tini.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Tini, Tini, Tini... 25.02.08, 19:10 Tak, to wyglada na proste w obsludze...tylko ja sie zastanawiam, czy ja te poczte potrzebuje?.....potrzebuje czas do namyslu..bo ostatnio i tak nie mam czasu na korespondencje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 To Twoja decyzja Tini. Pomyśl. 25.02.08, 21:16 A teraz miłego wieczorka. No i dobranoc za kilka godzinek.:))) Tini. Poczta jest potrzebna. To najszybsza i darmowa forma komuniacji między rodziną, najbliższymi i przyjaciółmi. Wszystko inne pomijam. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 24.02.08, 22:55 a dokładnie "śpieszmy sie kochać ludzi, tak szybko odchodzą" by ks. Twardowski. Spotkałem go raz, w kościele Wizytek na Krakowskim Przedmieściu, rozmawiałem przez chwile, niesamowity człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 09:41 Ech Rexio :-)) ...jak Ty podazasz za moimi myslami... :-))) Wlasnie TOo chcialam napisac!:) ......mnie niestety nie bylo dane spotkac tego podobno niesamowitego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
osv Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 10:02 Jego piekne wydane wiersze, w grubej zielonej okladce, z wieloma ptakami i ze zlotym ornamentem...moga Ci go skutecznie zastapic 3/4 ; ) Slonecznego dnia : ) ... tak na chwilke...na innych wodach ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 16:25 tini_1 napisała: > bo zycie jest zbyt krotkie, aby tracic czas i energie na te negatywne > uczucia......wiec zapomnijmy wszelkie spory i kochajmy sie:))) > > Amen ;DDDDDD Beti, a Ty w kaznodziejkę się bawisz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 18:59 menk.a napisała: > tini_1 napisała: > > > bo zycie jest zbyt krotkie, aby tracic czas i energie na te > negatywne > > uczucia......wiec zapomnijmy wszelkie spory i kochajmy sie:))) > > > > > > Amen ;DDDDDD > Beti, a Ty w kaznodziejkę się bawisz?;)) Ech Menk.a, chyba wiesz dlaczego tak reaguje......przeciez kiedys siedzielismy w takim milym k......:))...a teraz padlo tyle niepotrzebnych slow.......ja tego nie potrafie strawic:( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 08:49 Nie czytać wszystkiego. Człowiek jest wtedy zdrowszy. A jak ktoś leje żółć, żale i niewybrednie tutaj pisuje, to zwyczajnie ignorować. Przedszkolaka bierze się za łapę i przywołuje do porzadku. Tutaj są dorośli ludzie, choć zachowanie czasem wręcz identyczne do 4-latków, i nic nie poradzisz. Betti, więcej dystansu.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 08:56 tja....chyba pojde za Twoja rada :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 09:24 Ale zważ, iż gwarancji na skuteczność nie daję. Dlatego też reklamacji nie uwzględnię.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 09:38 Okay...bowiem ja tez slowo "chyba" uzylam.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 21:19 Coś Bettini doskwiera. Widać to od kilku tygodni. Ale co? Odpowiedz Link Zgłoś
17-latka Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 16:40 kochajcie sie kochajcie tylko z dobra prezerwatywa albo talbeteczkami!! Ciekawam dlaczego to my zawsze o tym musimy myslec a faceci maja to z glowy Tylko siup i nic wiecej!!hejjjjj:) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 16:44 17-latka napisała: > kochajcie sie kochajcie tylko z dobra prezerwatywa albo talbeteczkami!! > Ciekawam dlaczego to my zawsze o tym musimy myslec a faceci maja to z glowy > Tylko siup i nic wiecej!!hejjjjj:) Akurat. Mogą zostawić albo dostać jakiegoś gratisa ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
irmilka Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 19:36 Się,to znaczy że tylko się?,czy bliżniego też? Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 25.02.08, 19:44 Kochaj blizniego jak siebie samego.....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 07:43 Tini ? Czy Ty mnie też....??? :)))) tini_1 napisała: > Kochaj blizniego jak siebie samego.....:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 08:01 Ciebie jak........... siostre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 08:05 Oooo, jak mi sie zrobiło dobrze :) Z tym uczuciem pójdę sobie już do pracy :* Odpowiedz Link Zgłoś
tini_1 Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 08:15 :-* ...siostrzyczko :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Ktos powiedzial ze mamy sie kochac... 26.02.08, 09:32 Ach, tak to zabrzmialo, ze....rozmarze sie jeszcze na chwile, zanim rusze te sterte bezsensownych papierzysk na moim biurku :) Odpowiedz Link Zgłoś