gitman 27.08.03, 16:16 i mruga ladna to piosenka nei dluga nei dluga nei krotka a w sam raz usmaze se kotlet jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: wlazl kotlet na plotek 27.08.03, 16:19 hyhy...Gitman, mierzyłeś temperaturę, może się przechłodziłeś nieco?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman bajka iskierki 27.08.03, 16:32 z popielnika na wojtusia iskiereczka mruga: chodz, chodz... bajke ci opowiem. bajka bedzie dluuuga: byla sobie burdelmama, miala chatke z masla. a w tej chatce straszne dziwy!... pst!... iskierka zgasla. z popielnika na wojtusia iskiereczka mruga: chodz, chodz... bajke ci opowiem. bajka bedzie dluuuga. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bajka iskierki 27.08.03, 16:34 to podobnaż akcja jak w tej bajeczce: za górami, za lasami, stało zamczysko mroczne i niedostępne wedrowcom - w niem zaś - same dziwy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bajka iskierki 27.08.03, 16:43 Hmmm, taki rysunek widzialem. Chatka z piernika, Baba Jaga prowadzi do niej dzieci. Scena obserwoana jest przez inna Babe Jage siedzaca w domku zbduwoanym z czegos zielonego. Podpis: Wkrotce potem Druga Czarownica zdecydowala sie sprzedac swoja Chatke ze Szpinaku i poszukac innego zajecia w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bajka iskierki 27.08.03, 16:46 brezly napisał: > Hmmm, taki rysunek widzialem. Chatka z piernika, Baba > Jaga prowadzi do niej dzieci. Scena obserwoana jest przez > inna Babe Jage siedzaca w domku zbduwoanym z czegos > zielonego. > Podpis: Wkrotce potem Druga Czarownica zdecydowala sie > sprzedac swoja Chatke ze Szpinaku i poszukac innego > zajecia w miescie. tam zaś pomnożyła talenty i pobudowała Chatkę Owsiankowo-Brukselkową?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: bajka iskierki 27.08.03, 16:50 edzioszka napisała: > tam zaś pomnożyła talenty i pobudowała Chatkę Owsiankowo-Brukselkową?...;) Hihi. Edi, jestes super! Oryginalnie na rysunku chatka byla z brukselki. Tylko ja postanowilem upiec swoja brudna pieczen. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: bajka iskierki 27.08.03, 16:55 widziałam rysunek z cyklu "obiady czwartkowe u króla" - ogromniasty, suto zastawiony stół, przy nich sami królowie i królowe <gospodarze państwa & goście>...berła i korony spoczywają na czas posiłku na ozdobnych podusiach, na talerzykach pietrzą się pyszności <aż ślinka kapie coniektórym>, 3 osoby mają na talerzykach brukselkę - ich organizator imprezki najmniej chybać lubił...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman co powie tata? 27.08.03, 16:57 dlaczego lechtaczka jest mala? czy moze byc wiecej niz raz? czy kazda dziewczyna ma orgazm? i czy on jest ze szkla? dlaczego raz jestem niesmiala? a potem to brykam az wstyd? co powie tata? co powie tata? co tata mi powie, co na to odpowie mi dzis? co powie tata? co powie tata? co tata mi powie, co na to odpowie - on spi! skad wziely sie gumki w piorniku? czy lepiej byc hetero czy bi? dlaczego wciaz mowia: badz cicho? przeciez glos mam i ja. czy mozna pokochać biedaka? skad wziely sie tryper i hiv? co powie tata? co powie tata? co tata mi powie, co na to odpowie mi dzis? co powie tata? co powie tata? czy znow sie wykreci, czy dziecko zniecheci? on spi! on spi! on spi! Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: co powie tata? 27.08.03, 17:02 ech, ja widzę że dość intensywnie przeżywasz dojrzewanie - nawet nagłą wysypkę trądziku i wtórną mutację głosiku zaobserwowałam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edi_minator Re: wlazl kotlet na plotek 29.08.03, 20:07 no tak, smażmy dalej te kotlety na opłotkach, zamiast o konkretach pomówić...;) Odpowiedz Link Zgłoś