the_dzidka 27.08.03, 20:24 Spokojnie. To tylko moja reakcja na Marsa :-P Jest tak blisko Ziemi, że ma podobno wpływ na nasze wzmożone zachowania agresywne :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: W RYJA?! 28.08.03, 11:54 the_dzidka napisała: > Spokojnie. To tylko moja reakcja na Marsa :-P Jest tak blisko Ziemi, że ma > podobno wpływ na nasze wzmożone zachowania agresywne :-PPP To je podobno moja planeta. Pewnie dlatego "ja nie jestem agresywny, agresywność jeden" ;-) A w ogóle to dzień dobry. Nie było mnie i jeszcze jakiś czas nie będzie. Ale jakoś sobie beze mnie radzicie. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: W RYJA?! 28.08.03, 11:56 > A w ogóle to dzień dobry. Nie było mnie i jeszcze jakiś czas nie będzie. Ale > jakoś sobie beze mnie radzicie. :-) No własnie. Dlaczego Cię nie ma? I do kiedy nie będzie? Wszystko OK? Dzi Czujna Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: W RYJA?! 28.08.03, 11:59 the_dzidka napisała: > > No własnie. Dlaczego Cię nie ma? I do kiedy nie będzie? Wszystko OK? Wszystko OK. Spokojnie. Nie będę się w wątku o takim tytule chwalić ile mi urlopu przysługuje. > Dzi Czujna R wyluzowany Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: W RYJA?! 28.08.03, 12:04 > Wszystko OK. Spokojnie. Nie będę się w wątku o takim tytule chwalić ile mi > urlopu przysługuje. My i tak wiemy, jak dobrze mają Płatne Pachołki Edukacji :-))) Ale dobrze, że wszystko dobrze. Tak zreszta myślałam. Proszę tak dalej :-) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the-niania-ogg Re: W RYJA?! 28.08.03, 21:46 Mars podobno już odchodzi. Całe szczęście, bo jeszcze trochę a stałabym się nianią z horrorów. I moża w końcu przestanie się wszystko tak komplikować i pieprzyć. Niania zdegustowana działaniami Marsa (planety, nie batonika). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: W RYJA?! 29.08.03, 10:21 the-niania-ogg napisała: > Mars podobno już odchodzi. To chyba przyszedł do mnie, wrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś