Dodaj do ulubionych

czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic?

31.12.01, 08:28
jedyna osoba ktora nie byla na imprezie i dostala ode mnie zdjecia to Emperor i
nikt wiecej. ma byc na imprezie w kwietniu wiec chyba nic dziwnego ze chcial
Was poznac?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:30
      druga osoba jestes Ty. Trzecia Lezio itd itp. narobilas smrodu i tyle. Kto dal
      Ci prawo obslugiwannia naszymi zdjeciami np. Emperora??? Czym sie kierowalas??
      • anka1 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:32
        aha wiec o to chodzi? nie bylam na imprezie nie mam prawa wiedziec jak
        wygladasz? w porzadku powiem Czortowi zeby cofnela przesylke!:)
        • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:34
          Powtarzam- czort juz swoje uslyszal!
          I nie chodzi tu o mnie ale o innych, ktorzy jako zainteresowani do tej pory nie
          maja zdjec! A inni niepowolani i niezainteresowani otrzymali je prawem kaduka!
          • anka1 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:37
            uwazasz ze powinnam siedziec w pracy dzien i noc i wysylac? bo je dostalam
            prawem Czorta?:) wiesz Mario chyba ulatwicie mi decyzje z ktora sie oswajam od
            pewnego czasu...
            • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:43
              skoro moglas przeslac Emperorowi- moglas tez innym! Na koncie gazety fotki sie
              swietnie otwieraja. Nie trzeba godzinami siedziec. Wystarczy zrobic list
              zbiorowy!
              Ciekawa wybiorczosc prezentujesz tutaj i to w dysponowaniu czyms do czego nie
              masz prawa!
              • anka1 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:47
                Mario zejdz ze mnie w koncu dobrze? i tak bylo pozno jak te zdjecia dostalam a
                moje zycie nie ogranicza sie do forum! zepsules mi juz ten dzien jestes
                zadowolony mam nadzieje?
                • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:49
                  Juz Ci Kitek napisal. Trzeba umiec ponosic konsekwencje swoich nieprzemyslanych
                  czynow!
                  • anka1 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 08:52
                    wlasnie ponosze! jest mi niezmiernie milo z tego powodu! nie myslalam ze Wasze
                    zdjecia sa pod taka ochrona! nastepnego razu nie bedzie bo tace wlasnie
                    nadzieje czy jeszcze ktokolwiek zechce utrzymywac kontakt z taka podla osoba
                    jak ja.
                    • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:19
                      sama sie dopraszalas o to! Wyslij jeszcze zdjecia Panu z Listy, Trapszo i paru
                      innym cymbalom np. Laurze! Oni byc moze tez chca nas poznac!
                      • anka1 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:31
                        rownie dobrze mnie mozesz nazwac cymbalem . prosze ulzyj sobie! szybko oceniasz
                        ludzi nawet jesli dzialaja w dobrej wierze.potrafisz odpychac od siebie ludzi
                        Mario. szkoda myslalam ze mnie uwazasz za przyjaciela ale widze ze sie
                        pomylilam nie pierwszy nie ostatni zapewne raz.
                        • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:35
                          Anka- na innym watku juz Ci wyjasnialem! Ale nie tylko ja jestem zdegustowany
                          takim postepowaniem. Ludzie mnie malo obchodza. Co do Ciebie prywatnie nic sie
                          nie zmienilo!
      • emperor MARIO2... 08.01.02, 14:02
        .... CIĄG SIE FRAJERZE!!!!
        nie chcialem tych zdjec, aby ogladac twoj pociagajacy jak flaki z dżemem -
        niewyjsciowy ryj.

...odpierdol sie od Anki1, bedzie robic co jej sie podoba! Nawet pluc ci w morde
        gdy zapragnie ( jezeli to wogole mozna nazwac morda:) ) ,
        ja to zrobie z najwieksza przyjemnoscia.

Zycze milego dnia i chuj ci w dupe cwelu!!!!

Regards

EMPEROR

• mag_nolia Re: anka1 31.12.01, 08:36
      ...właśnie przyczepiam sie do Ciebie...
      ...mogłabyś mi przeforłordować zdjęcia...które masz...???
      • anka1 Re Magnolia 31.12.01, 08:39
        na gazetowy adres Ci ich nie wysle bo sa z tym klopoty. a w swietle tego co o
        mnie sadzicie innego adresu juz mi nie podasz. popros Jasmine jesli jest to Ci
        przesle. ode mnie dostala w piatek.
        • starykon Re: SYLWESTER 31.12.01, 08:47
          Może ktoś z Państwa opublikuje te osławione zdjęcia?
          Tak dla świętego spokoju.
          Odpowiedzialnym za ewentualne szkody będzie autor i ten który upublicznił.
          Ewentualne wyroki sądowe nie bywają wysokie. Chyba że zdjęcia są nieobyczajne.
          Ale jak jestem starykon, nie wydaje mi sie to mozliwe.
          Uprzejmie Państwa pozdrawiam w ostatnim dniu Roku 2001
          starykon
        • mag_nolia Re: Re Magnolia 31.12.01, 08:47
          ...kochana...mój niegazetowy adres też masz...posłałam Ci z niego parę
          rzeczy...ale zdjęcia ponoć Mario już mi podesłał...zatem...pa!
    • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:22
      Jak dzieci....
      • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:35
        ...Jerry...to na kiedy zarezerwowałes...Hawaje...???
        ...bo nie wiem...czy mam juz zaopatrzyć się w nowy...strój kąpielowy...???
        • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:36
          Na Hawajach mozesz topless wystapic!
          • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:39
            ...wiem...,że mogę...ale ja lubię...się stroić...
            • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:47
              w stanik???
              • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:49
                ...studiujesz...słownictwo garderobiane...???
                ...w strój...na plażę-kąpielowy...
                • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:50
                  nie lubie! Zakrywa to co najpiekniejsze!
                  • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:52
                    ...zakrywa...ale mężczyźni...i tak...wodzą...oczętami...
                    ...a na plaży...niech zakrywa...nie sądzisz...???
                    ...no chyba...,że plaża zarezerwowana...dla dwojga...???
                    • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:53
                      nie mam daru domyslania sie. Wole od razu wszystko widziec!
                      • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:55
                        ...uczęszczasz...na plaże dla naturystów...???
                        ...dotąd...żaden facet...z którym chodziłam się opalać...nie chciał się
                        zgodzić...na moje plażowanie...bez...stroju...???
                        • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:56
                          mialas facetow z przedszkola?
                          • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 09:57
                            ...Kochanie...zatem chyba musisz zademonstrować...na jakimś plażowisku...jak
                            nalezy plażować...
                            pozdr...!
                            PA!
                            • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:09
                              Wakacje letnie zwyklem spedzac w Norwegii. Nie lubie goraca i palz!
                              • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:14
                                ...brrr...nie lubię zimna...
                                ...nie spotkamy się zatem...na wakacjach...
                                pa!
                                • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:27
                                  Droga magnolio śpiesze wyjaśnić iż niestety na Hawaje musiałem pojechać sam
                                  choć żałuje bo jakaś miła Pani do smarowania olejkiem by sie przydała
                                  co do kostiumu to na hawajach raczej tylko słomkowa spódniczka...
                                  Na nastepny wyjazd proponuje Kubę, jak miła pani sie nie skusi to zawsze
                                  zozostaną chętne ponoć tubylki
                                  • mario2 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:30
                                    chetne to one rzeczywiscie sa, ale brzydko ADIDASEM pachna :o(((
                                  • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:30
                                    ...Jerry...jestes na Hawajach...i siedzisz w i-necie...???
                                    ...hm...polecam więcej...plażowania...???
                                    ...ach...czy to krzesło dentystyczne zatachałeś na Hawaje...tak z ciekwaości
                                    pytam...
                                    pa!
                                    • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:36
                                      Podróż była krótka ale treściwa - sylwester dla odmiany spędzam w kraju
                                      Zamiast fotela zabrałem kosiarke do trawy i bezprzewodowy pilnik do paznokci
                                      Bo z fotela jest radocha gdy dwoje sie na nim....
                                      • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:39
                                        ...to u Was mozna nabyć...dwuosobowe fooootele...dentystyczne...???
                                        ...a nasi dentyści ...nieekonomiczni...mają w wyposażeniu tylko
                                        jednoosobowe...???
                                        • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:49
                                          mag_nolia napisał(a):

> ...to u Was mozna nabyć...dwuosobowe fooootele...dentystyczne...???
                                          > ...a nasi dentyści ...nieekonomiczni...mają w wyposażeniu tylko
                                          > jednoosobowe...???

Sęk w tym droga magnolio, że jak sie chce i potrafi na jednoosobowym można nawet
                                          (jak ktoś lubi ) trzy osoby uszcześliwić (dentystycznie ma sie rozumieć)
                                          A u was tzn gdzie?
                                          • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:52
                                            ...w nnajpiękniejszym zakątku...
                                            ...a u Ciebie...Jerry...to w jakiej...krainie...???
                                            • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 10:58
                                              Niestety piękny kwiecie nie we Wrocławiu choć też na W
                                              choć zaraz magnolia to przecież drzewo
                                              ale chyba nie pochyłe?
                                              • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:00
                                                ...magnolia...to kwitnący krzew..., nie macie w W-wie magnolii???
                                                • jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:14
                                                  Krzew jasnowidzący w dodatku - a mało to miast w Polsce na W?
                                                  Ale faktycznie jedyne magnolie jakie widziałem w polsce to te w Wilanowie.
                                                  Ale ale odchodzimu od tematu gorącego wulkanu (na kubie)
                                                  Czy wulkan?
                                                  i czy gorący?
                                                  • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:16
                                                    ...na Kubie...nie podoba mi się...
                                                    ...na inne dzikie ...plaże...
                                                    pa!
                                                  • mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:17
                                                    mag_nolia napisał(a):

> ...na Kubie...nie podoba mi się...
                                                    > ...na inne dzikie ...plaże...pojadę...
                                                    > pa!

• jerry2023 Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:24
                                                    mag_nolia napisał(a):

> mag_nolia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ...na Kubie...nie podoba mi się...
                                                    > > ...na inne dzikie ...plaże...pojadę...
                                                    > > pa!
                                                    >
                                                    A byłaś że rezygnujesz?
                                                    A jeżeli o dzikich plażach mowa to na rozewiu jest fajna
                                                    wąwozik przy morzu cisza spokój można się nacieszyć...

• mag_nolia Re: czy moglibyscie sie ode mnie laskawie odczepic? 31.12.01, 11:26
                                                    ...hm...zaczekam na letnią porę...z plazowaniem...
                                                  • Gość: tygrysek Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:16
                                                    teraz dopiero to czytam...
                                                    wiesz mario jesteś wulcem do kwadratu..
                                                    jak Anka odejdzie nigdy ci tego nie podaruję..
                                                    gdziekolwiek byś nie był..

tygrysek...
                                                  • emperor Re: czy moglibyscie ....../ mario2 08.01.02, 14:21
                                                    jeszcze raz to pisze gdyby ten ciota tego nie zauwazyl, wiec:

mario2...

.... CIĄG SIE FRAJERZE!!!!
                                                    nie chcialem tych zdjec, aby ogladac twoj pociagajacy jak flaki
                                                    z dżemem -
                                                    niewyjsciowy ryj.

...odpierdol sie od Anki1, bedzie robic co jej sie podoba! Nawet
                                                    pluc ci w morde
                                                    gdy zapragnie ( jezeli to wogole mozna nazwac morda:) ) ,
                                                    ja to zrobie z najwieksza przyjemnoscia.

Zycze milego dnia i chuj ci w dupe cwelu!!!!

Regards

EMPEROR

• Gość: tygrysek Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:23
                                                    cwel to mało... to jest najgorszy przypadek wulca ze wsi..
                                                    słoma z butów i tyle..!!
                                                  • emperor Re: czy moglibyscie ....../ mario2 08.01.02, 14:30
                                                    ...watek w gore, dopoki te szmąt tego nie przeczyta.
                                                  • Gość: trapszo Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 62.144.184.* 08.01.02, 14:37
                                                    Jezeli nawet przeczyta, to i tak nie zrozumie.
                                                    Bo idiota i blazen jest.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: tygrysek Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:37
                                                    on nie musi tego czytać!
                                                    wulce wiedzą że są wulcami!
                                                    ale niech sobie przeczyta!

kurwa co za kretyn!!
                                                    dlaczego bóg go tak ciężko pokarał?
                                                  • Gość: trapszo Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 62.144.184.* 08.01.02, 14:44
                                                    Ta historia siega, tak gdzies polowy 2001.
                                                    Juz wtedy mu na mozg padlo i do tej pory lezy. Ciezki przypadek.

Pozdrawiam
                                                  • Gość: tygrysek Re: czy moglibyscie ....../ mario2 IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:49
                                                    gówno mnie obchodzi jego móżdzek!!
                                                    ale Anki mu nie podaruję!!!!
                                                    słyszysz mario nigdy!!!!!
                                                    z tygrysem się nie zadziera!!!!!
                                                    popełniłeś duży błąd...
                                                  • emperor Re: czy moglibyscie ....../ mario2 - baton 08.01.02, 15:28
                                                    No gdzie jestes leszczu?
                                                  • Gość: trapszo Re: czy moglibyscie ....../ mario2 - baton IP: 62.144.184.* 08.01.02, 15:35
                                                    Czyzby, starykon spelnil obietnice. Bo nigdzie go nie ma blazna.
                                                    Albo go, krew zalala. Poszedl na leczenie i moze bedziemy znowu mieli pare dni
                                                    spokoju.

Pozdrawiam
                                                  • emperor Re: czy moglibyscie ....../ mario2 - baton 08.01.02, 16:23

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka