buka007 10.03.08, 20:44 czy starutka mężatka sprawdza profil męża na nasze-klasie i przepytuje go na okolicznosc atrakcyjnych znajomych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: nasza-klasa --> profil męża 11.03.08, 16:52 ja tez nie:) ale to moze dlatego, ze monsz jest jeszcze incognito i zadna atrakcyjna znajoma go nie znalazla:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hesia3 Re: nasza-klasa --> profil męża 11.03.08, 18:51 no ja nie sprawdzam, ale jak jedna atrakcyjna brunetka przysłała na naszego firmowego e-maila ofertkę to zerwał po uszach:} aczkolwiek nie za bardzo, bo skoro taki głupi to trzeba się litować i wierzyć, że na poważny skok w bok braknie mu inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: nasza-klasa --> profil męża 11.03.08, 19:27 a co mu zaoferowała?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hesia3 Re: nasza-klasa --> profil męża 11.03.08, 21:49 To było w okresie pierwszego zauroczenia gg, zrobił błąd i napisał wiek. Ja myślałam głupia, że się nikt do takiego dziadka nie odezwie a tu wręcz przeciwnie. Napisała mu, by podał swój e-mail to mu coś prześle... no to podał mój :)))) a ona przesłała zdjecia w negliżu i takie propozycje, że hej. Wiek został usunięty, mąż ustawiony do pionu i mam spokój, teraz chodzi na randki z kolegami z naszej klasy, klasę miał męską więc luzik. Odpowiedz Link Zgłoś
clas_sic Re: nasza-klasa --> profil męża 03.04.08, 23:33 mój mąż nie ma profilu. Jego koledze założyła profil żona, wkleiła zdjęcie itp. a potem op..... że dostaje maile od ładnych szkolnych koleżanek :) Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 08:45 Starutka nie musi:)To nasze wspolne znajome:) Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 09:41 Profil ogląda sobie, a jakże. Przepytywać nie musi. Starutki sam się spowiada. Tak profilaktycznie, jakby zapytała. Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 12:41 Wiem, ze Pewna Siebie i Swojej Wartości Kobieta z Godnością tego teoretycznie nie robi, ale Ja robię. Bazwzględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 13:49 my jesteśmy anty nasza-klasa, więc nie mam czego przeglądać nawet gdybym chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
gologolo Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 20:35 na baczność muszę stać! Odpowiedz Link Zgłoś
kowaliska Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 22:41 A ja to nawet dreszczyku emocji nie mam, bośmy z mężem do jednej klasy chodzili :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
gienka1957 Re: nasza-klasa --> profil męża 04.04.08, 23:07 Każdy ma swoją klasę, traktujemy to jak dobrą zabawę.Jak się boicie to skasujcie i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: nasza-klasa --> profil męża 06.02.09, 22:29 mój starutki nie komputerowy. Nie, bo nie. Kablówkę z przyległościami opanował w momencie, inne nowinki techniczne też, ale kompa i komórki, aha i bankomatu nie cierpi i się nie zajmuje. Nie wie nawet ile ma emerytury- jak nie zapyta, hihi Odpowiedz Link Zgłoś