sportwagon2.0 23.02.08, 20:57 .....no wlasnie nie zapala sie a zarowka dobra i bezpiecznik tez a najlepsze jest to ze taka sama widzialem dzisiaj i tez nie dzialal ten sam stop, moze ktos ma jakies sugestie albo juz to przerabial...??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seba-156 Re: TYLNE PRAWO SWIATLO STOPU...... 19.07.08, 18:05 mam to samo w mojej 156sw ale z lewym stopem jesli juz cos wiesz na ten temat to podaje meila . sebastian3444@interia.pl Odpowiedz Link
piotr_tk Re: TYLNE PRAWO SWIATLO STOPU...... 19.07.08, 19:40 miałem to samo, jest słaby styk w gnieździe z żarówką, trzeba wyjąć, przeczyścić, ewentualnie nową żarówkę, ja tak sobie poradziłem i jest oki Odpowiedz Link
jpy1 Re: TYLNE PRAWO SWIATLO STOPU...... 28.07.08, 14:48 Ja miałem to samo tyle że w 147. Padł mi moduł sterowania w kompie... Odpowiedz Link
julekul Re: TYLNE PRAWO SWIATLO STOPU...... 29.07.08, 20:48 Trzeba zaczynać od rzeczy najprostszych. U mnie(156 1.8 TS sw) nie było styku we wtyczce. Odpiąć, przeczyścić, sprawdzić przewody czy nie ma przerwy lub zwarcia. Możliwe też luzy w samym gnieździe żarówki. Broń Boże do serwisu bo pół elektryki wymienią, skasują fortunę, a lampka dalej nie będzie świeciła. Odpowiedz Link