Gość: xpOver IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 00:00 to już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izold.a Re: happy 01.01.02, 01:02 Gość portalu: xpOver napisał(a): > to już? no nie!!!! on chcial wygrac budzik?????? ;)))) buzi!! TO juz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: happy 01.01.02, 01:35 Gość portalu: xpOver napisał(a): > wchodzę no nie nie !! nie tak oficjalnie! na pierwsze lody mam szampana ...;))) .. jeszcze! ;)) zmrozonego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: happy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 01:45 zatem przybywaj z tym szampanem! Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: happy 01.01.02, 01:56 okiiiiiiiiiiiiii...;)))) ale szybko bo sie konczy ;)))))) X - ks.. co w tak pieknych okolicznosiach ..przyrody... robisz... w kompku.. w N.R -ku?? ;)) mmmmmm...... mam jeszcze Marini... hmmm... jak kto lubi ;)))) do Wa-wy ... ;)) ..mmmm ...kawalek ; a w ogole! to co za : przybywaj!!!!! samemu pofatygowac sie nie laska!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOver Re: happy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 02:09 sorry myslałem ze masz zniżkę! Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: happy 01.01.02, 02:30 Gość portalu: xpOver napisał(a): > sorry myslałem ze masz zniżkę! ;)))))) zawsze moge zatrzepotac rzesami i dostac znizke ;)) ok> hej??? zartuje przeciez .... nie smuc sie ... hm.... buuu... chyba nie lubi Martini ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: happy 01.01.02, 01:51 sprawdzam moje marzenie, moj sen zloty ...izold.a - jakiego szampana pijesz ? (podaj marke) trafiasz i zyjesz na wieki ...... O:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: happy 01.01.02, 02:41 o+o-o napisał(a): > sprawdzam moje marzenie, moj sen zloty > ...izold.a > - jakiego szampana pijesz ? (podaj marke) > trafiasz i zyjesz > na wieki > ...... > O:) marka niewazna!!!! ;)))))) to prezent wiec marka niewazna .. bo nabral juz innej wartosci!!! innej! a zyc i tak bede na wieki ... hmmm.. hmmm.. mam nadzieje ;)) , ze na dobre .. wieki... nie na zle... ;)) szkoda ze nie mozna... zawsze... snic... czasem tzeba rowniez ... zyc ;)) ale i tak bede ...snic ... bo ..chce ... snic = zyc ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: ha! 01.01.02, 02:49 wiesz, ja zgubilem droge juz nie sprawdzam mam Nadzieje zyc bedziesz na wieki odebralo mi mowe nie pytaj czy snie Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: ha! 01.01.02, 03:09 o+o-o napisał(a): > wiesz, ja zgubilem droge > juz nie sprawdzam > mam Nadzieje > zyc bedziesz na wieki > odebralo mi mowe > nie pytaj czy snie nie!!!! Ty nie zgubiles Drogi ... Ty ją ... chyba... znalazles!! snic... snic... zawsze... chcialabym ;))) chcialabym bys snic snami z zyca moglbys i Ty ... nawet jesli Nadzieja spi... sny .. nie... nie chce snic o nadziejach [khm.. bez kontekstow imiennoskojarzeniowych ;) , z poszanowaniem pozdr!.] chce.. by nadzieja nie byla snem .. wiesz... zycie bez nadzieji to nie jest zycie ....;))) a ja... chce ... zyc. tak... cala soba!.... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: ha! 01.01.02, 03:21 ....nie pozwol nigdy,by ktos zabral Ci klucz zakop go lub ukryj pod piersia tak lepiej Tam znajdziesz piekno chwili do Ktorej powrocisz gdy slodko zakwili o:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: ha! 01.01.02, 03:30 hmm... nie wiem... czy zawsze ...tak lepiej?.. czasem .. czasem warto ... klucz.. podac i drugiej osobie... ;) i razem wejsc... odkrywac... nazywac... sprawy nienazwane... nie!! ;)) nigdy nie oddam !!! ..klucza... czy to dobrze..? czy zle..? , dobrze. ale ... dzielic sie moge!..... "..byc jak drzwi ... ktore mozna ... otworzyc.. na oscierz.. "(?) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: ha! 01.01.02, 03:45 Przyjacielu, powiem Ci jeszcze gdziekolwiek znajdziesz klucz pozostaw go moze Ktos wroci i wtedy z glebi zapomnianego czasu otworza sie drzwi i wtedy przejdziecie przez nie bez slowa na oscierz nie!!! nigdy nie oddasz klucza !!! moj przyjacielu O:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: ha! 01.01.02, 04:02 WIESZ??!!! pomysl mi przyszedl do glowy... przeciez .. ja moge... klucz .. dorobic podobny!... i... zachowac oryginal... nie oddac!... troskliwa piecza go otoczyc... a... drugi klucz... i....trzeci klucz... dac... darowac.... rownie cenny ...bo waga daru dodana... i przecie... z prochow powstaja... nie ! nie-zapomnienie.... chmury nade mna .... marzenia... wiesz... wracasz mi ... nadzieje... nikla... otule w dlonie ... i ogrzewac bede... oddechem........ cieplym oddechem... zyj!... 'i ty co rodzisz sie ... zyj...' oddycham... ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: ha! 01.01.02, 04:17 POWIEDZ! znasz ten szczesliwy wiatr co zanosi do portu ? CZY ZNASZ ? krzyk bialych mew szyjacy powietrze niczym ostrze grotu. TY WIESZ. Gdy schylam sie by oddzielic ziarna marzen od plew ginacych w deszczu i wichurze szkoda mi tych mew krzyczacych gdzies tam... JA ODDYCHAM. Najcieplej... o:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: ha! 01.01.02, 04:50 czy ja znam...... krzyk mew mnie bolem napawa ...bezbrzeznym.... skowytu zakrzywiona plaszczyzna horyzontu... boli.. nostalgia... niedoscigla dal... tajemnicy i leku ....szmeru ..mocy fal ... niepokoju ... ucisku tu... tu... w sercu... a znasz.... ta przestrzen.. gdy stajesz na szczycie ?... i wokol... Tylko Wiatr?... i czesze twoje wlosy ... i chmury ...tez... nade mna... i pode mna... i wokol mnie ... a we mnie?!... i mowi : oto ty... mozesz.. o!..mozesz! i chloniesz.. przestrzen... i stoisz ...pelen! o! pelen! w zachwyceniu... i pelna piersia... wdycham.. o! wdycham!... To powietrze... ostry wiatr smaga twarz.. kluje pluca... a ja ... schodze ... schodze w dol... by zyc... mocniejsza. a. Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: a! 01.01.02, 04:59 ....dokad idziesz przechodniu ? - slysze pytanie . Odwracam wzrok w Twoja strone . Moje oczy smutne , dziwnie smutne , wzbieraja jak morze , splywaja spojrzeniem wilgotnym po czarnym kamieniu , dawno wystyglym . Patrze w siebie , w serce oproznione - zycie jest bolesne - to sekret wszystkim dobrze znany . -Ide w nieznane-o piekna- i choc Twoj glos jest miekki , zamilknij - -Chce sie zanurzyc w sliczne oczy jak w cudowny sen i dlugo snic , w cieniu Twoich rzes . Skad przychodzi ten dziwny smutek ? - pytasz . -To prosty bol , nie tajemniczy , jak radosc wybuchajaca dla wszystkich. -Moja dusza jest uprowadzona .- Nie pytaj . o:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: a! 01.01.02, 05:26 nie pytam... tylko sluchac chciec moge... nie - pytac!... przechodzien... przejsc mozna mimo... o wiele za czesto 'mimo'... miast sie zatrzymac.. przystnac... ucze sie... po tafli szkla wokol... dlonmi bladze... opuszkami palcow... szukam... po omacku.. jak slepiec szukam... zarysu ... drzwi... wstrzymujac oddech...probje czy to ...... to?... Te drzwi.. do ktorych ..klucz... mam czy za drzwiami...nie...kolejna...tafla ...lodu ... zimne krysztaly we mnie? piekne ? przejrzyste? heksagonalne? podziwiac mozna... ale.... ZYC?! martwa natura... nie! ogrzeje oddechem.... ZYC! niech cie dobre bogi... gdy uprowadzic sie IM dales ...ZYJ! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: a! 01.01.02, 05:53 Mowisz - nie pytam ! potrafisz sluchac przystanac wymieniac sie myslami usiasc obok nastroszonego ptaka wstrzymujac oddech Twoj oddech zamienia sie w oblok bialej pary opuszki palcow marzna oczy traca blask Spod moich palcow plyna mysli i nikt nie opisze lepiej niz ja ten klejnot gdy przemierzam dzika sniezna pustynie bieli Rozbij piekno diamentu podnies jeden okruch ku sloncu i zobacz wnetrze zanim zrozumiesz, ze on nie potrzebuje juz ofiar z krysztalu W sloncu jest krew o, dobre bogi! ZYC ! o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: a! 01.01.02, 19:22 cieszę się marzenia nie umierają nie pozwólcie im zmętnieć ogrzewajcie oddechem ŻYJCIE cieszę się waszym pięknem delikatnością słów oplatajcie myśli to była czarowna noc słowa, których dotyk mogę odtworzyć z pamięci dzięki Wam Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Lauro... 02.01.02, 21:03 czasem... trzeba chodzac boso po tluczonym szkle... czasem... moze bolec... ale..marzenia .. nie umieraja... 'lekarstwem milosc bywa'... Twoj klucz!... 'czy masz zlote'.. zapalam lampe Twego usmiechu... zyj... Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Lauro... 02.01.02, 21:10 > 'oczy masz zlote'.. ;) odbijaja sie iskierki ...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Lauro... 03.01.02, 02:23 izold.a napisał(a): > > > 'oczy masz zlote'.. ;) > > odbijaja sie iskierki ...(?) zielonozlote winnice przed Twoimi oczami kryja sie niewinne iskierki o:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Lauro... 02.01.02, 22:14 marzenia nie umieraja nigdy! (przynajmniej w nas) tak jak zielone winnice skapane w szczodrym sloncu ZYJE! popijajac czerwone wino ich krwi o:) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Izoldo 03.01.02, 22:43 wiesz więcej czujesz bliżej mój cieniu to dziwne uczucie wciąż powracające deja vu zapalasz światła dajesz znaki w ich blasku szukają drogi okręty białe moich snów każdym dniem do przodu ......... choć nie wiem dokąd Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: a! 02.01.02, 18:41 zmarzniete palce tula krysztal z lekiem... wnetrze pulsuje ... ciepla energia ostroznie wnosze ku sloncu i... i oto!.. blyszczy niesmiala barwa teczy ... promienieje... kolory nasycaja sie i... i!... 'wszechswiat wiruje w szalonym tempie walca'... o! dobre bogi! zyj.... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: a! 03.01.02, 03:00 izold.a napisał(a): > zmarzniete palce tula krysztal z lekiem... > > wnetrze pulsuje ... ciepla energia > > ostroznie wnosze ku sloncu i... > i oto!.. > > blyszczy niesmiala barwa teczy ... > promienieje... > kolory nasycaja sie i... > i!... > > 'wszechswiat wiruje w szalonym tempie walca'... > > o! dobre bogi! > zyj.... o!dobre bogi! te oczy zacmione do siebie podobne nie widza nawet ze on stawia wszystko na jedna karte i porywa ja w ten walc ach ten walc wiruje wiruje mocniej sciska caluje caluje i nie mowi juz nic gdy sie usmiecha nasycony O:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: a! 05.01.02, 19:48 o+o-o napisał(a): > o!dobre bogi! > > te oczy zacmione > do siebie podobne > nie widza nawet > ze on stawia wszystko > na jedna karte > i porywa ja > w ten walc > ach ten walc > wiruje wiruje > mocniej sciska > caluje caluje > i nie mowi juz nic > gdy sie usmiecha > nasycony > > O:) > .."Tancerzu podaj dlon ciasno talie obejmij tulac zatrzymaj czas tylac wprowadz mnie w trans pijany walcem tancz i nie! nie pytaj.. czy mi nie braknie tchu .. nie zabije mnie walc"... Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: a! 05.01.02, 20:11 O Walcu litosciwy, czy wola Twoja usłyszeć piękną opowieść o miłości i śmierci? To rzecz o Tristanie i Izoldzie królowej. Słuchaj, w jaki sposób w wielkiej radości, w wielkiej żałobie miłowali się, później zasię pomarli w tym samym dniu, on przez nią, ona przez niego. o:) Odpowiedz Link Zgłoś
izold.a Re: a! 05.01.02, 20:27 o+o-o napisał(a): > O Walcu litosciwy, czy wola Twoja usłyszeć piękną opowieść o miłości i > śmierci? To rzecz o Tristanie i Izoldzie królowej. Słuchaj, w jaki sposób w > wielkiej radości, w wielkiej żałobie miłowali się, później zasię pomarli w tym > samym dniu, on przez nią, ona przez niego. > > o:) nie chce opowiesci o umieraniu.. za duzo lodu .. w krysztale z teczy dzis opowiesc niech bedzie o tym .. >"w jaki sposób w > wielkiej radości, w wielkiej żałobie miłowali się, później zasię"... pozniej zasie... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: happy IP: 195.205.73.* 02.01.02, 08:08 ...gratulacje XP...! ...poszedłeś na imprezę z kompem...i budzikiem...??? ...równiutko o 00.00... Odpowiedz Link Zgłoś