lulu81 20.03.08, 10:06 Hey dziewczyny czy mogłybyście polecić mi jakiś fajny i sprawdzony krem pod oczy?Mam prawie 27 lat a skóre pod oczami odwodnioną, robią się pierwsze zmarszczki.Stosuje różne kremy ale póki co żadnych rewelacji:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: krem pod oczy POMOCY! 20.03.08, 11:38 Ja stosuję krem z serii AA, taki w małej tubce koloru hmmm pastelowa jasna zieleń, rozjaśniający i wygładzający zmarszczki. Ja jestem zadowolona, bo nie ma zapachu i nie drażni w oczy nawet jak sobie "maznę nie tam gdzie trzeba". Polecam oprócz kremu kłaść sobie plasterki zielonego ogórka na powieki (nawilża i rozjaśnie cienie, a dotego witaminki świeże), torebki z herbatą ekspresową ( ciepłe ze szklanki, relaksuje i nawilża) Ja mam bardzo sucha skórę więc też walczę z oznakami starzenia się skóry, sucha skóra szybciej się starzeje :( Odpowiedz Link Zgłoś
lutea Re: krem pod oczy POMOCY! 20.03.08, 19:12 fajny jest taki krem pod oczy z agropharmy ale go trudno dostac w aptece....kosztuje tylko pare złotych ale działa. Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: krem pod oczy POMOCY! 21.04.08, 15:46 Nawilżający Vichy , u mnie się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_de Re: krem pod oczy POMOCY! 21.04.08, 17:34 a ja widziałam i wypytałam w aptece o nową linię NUXE i się właśnie do kremu pod oczy przymierzam! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeli Re: krem pod oczy POMOCY! 24.04.08, 13:08 Mi pomógł All About Eyes Clinique (ten podstawowy). Odpowiedz Link Zgłoś