the_dzidka 05.09.03, 08:42 Się czuję w nowych soczewkach!!!! I kwiatki ślicznie rosną (resztka płynu od starych została :-PP ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 08:46 the_dzidka napisała: > Się czuję w nowych soczewkach!!!! Jaki maja kolor?? > I kwiatki ślicznie rosną (resztka płynu od starych została :-PP ) Trochę drgoa ta kuracja odżywcza dla kwiatków ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 08:50 > Jaki maja kolor?? Zwykłe, przezroczyste. Tylko widzisz, ja zbyt długo nosiłam poprzednią parę. W związku z tym tak sobie załatwiłam oczy, że przez ostatni tydzień musialam chodzić w starych ohydnych okularach i wyglądałam na 60-tkę. Więc teraz znów czuję się śliczna :-))) > Trochę drgoa ta kuracja odżywcza dla kwiatków ;-)) Własnie nie. Starego płynu zostało mi malutko, i to inna marka niż nowy, a nie zaleca się zmiany rodzaju płynu w ciągu używania danej pary. Zamiast więc wyrzucić starą butelkę, psikam nia kwiatki. Oczywiście tylko po kilka kropelek :-))) Aha, dzień dobry :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 08:48 the_dzidka napisała: > Się czuję w nowych soczewkach!!!! Nowe - w sensie nowa para? Ja też sobie zamówiłem. Może dziś dojdą? > I kwiatki ślicznie rosną (resztka płynu od starych została :-PP ) LOL! K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 08:52 > Nowe - w sensie nowa para? Sześć par nawet :-) Kupuję w opakowaniach po 6 sztuk na jedno oko (różne minusy na obu niestety). Ale mam problem z głowy na pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 09:18 the_dzidka napisała: > > Nowe - w sensie nowa para? > > Sześć par nawet :-) Kupuję w opakowaniach po 6 sztuk na jedno oko (różne > minusy na obu niestety). Tak jak u mnie. Niestety. Też po 6 par kupuję... > Ale mam problem z głowy na pół roku. Problem - na co wydać pieniądze do końca miesiąca też się rozwiązał automagicznie. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 09:40 > Problem - na co wydać pieniądze do końca miesiąca też się rozwiązał > automagicznie. ;> Bądźmy odważni: powyższy problem rozwiązał mi się dwa dni temu. Od wczoraj się zastanawiam, skąd wytrzasnąć forsę na przeżycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: O jak pięęęęknie!! 05.09.03, 10:11 the_dzidka napisała: > Bądźmy odważni: powyższy problem rozwiązał mi się dwa dni temu. Mnie się rozwiąże, jak się Polkomtel zacznie upominać o resztę pieniędzy. Na razie zasypuję ich reklamacjami. ;> K. Odpowiedz Link Zgłoś