Dodaj do ulubionych

Kto nas kurwa.....

IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:32
zaprosi na kubek goracej herbatki????? Siedzimy przymusowo z Crimenem w Krakowie
poniewaz spieprzyl mi pociag a Crimen nie ma sumienia zostawic mnie tu samej na
pastwe pijaczkow drobnych.To gdzie wlasciwie mamy isc na te obiecana herbatke?
Droga Moniko ....moze Ty nas zaprosisz? Do wieczora mamy czas!
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 14:35
      eee tam herbata!!!!! zero fantazji! co to w Krakowie nie ma lepszych atrakcji jak parujące kubki z
      cieczą????? wstyd ! o czym wnukom będziecie opowiadać za 20 lat???? ja to przynajmniej od 70 klepię
      o orgiach....!!!!!!!!!!

Gość portalu: samanta napisał(a):

> zaprosi na kubek goracej herbatki????? Siedzimy przymusowo z Crimenem w Krakowi
      > e
      > poniewaz spieprzyl mi pociag a Crimen nie ma sumienia zostawic mnie tu samej na
      >
      > pastwe pijaczkow drobnych.To gdzie wlasciwie mamy isc na te obiecana herbatke?
      > Droga Moniko ....moze Ty nas zaprosisz? Do wieczora mamy czas!

• Gość: samanta Re: Kto nas kurwa..... IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:36
        Bujaj sie Jasminko!Przelecialam wszystkich goroli w Zakopcu i ni mom sily!;)
        • mario2 Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 14:38
          Samcia do Warszawy jedzta. Mowie powaznie!
          • Gość: samanta Re: Kto nas kurwa..... IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:38
            Jo chciala ino Cukierek sie zbuntowal!:)
        • Gość: maryjo2 Re: Kto nas kurwa..... IP: *.ppp.polbox.pl 03.01.02, 14:39
          Samanta, bierz Crimena pod pache i przyjezdzajcie do Warszawy. Czeka kubek
          herbaty i wzmacniacze wszelakie :))
          • Gość: samanta Re: Kto nas kurwa..... IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:40
            nie moga bo Cuksik nie chce jechoc!:)
            • Gość: samanta Droga Moniko....... IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:41
              Tak sie kurwa obnosilas z ta herbatka a teroz dupe w trok zabralas a nas suszy!
          • Gość: maryjo2 Re: Kto nas kurwa.....do Mario IP: *.ppp.polbox.pl 03.01.02, 14:42
            Mario- to, ze mi sie wolniej otwiera net w pracy, niz Tobie w domu, to nie
            znaczy, ze mysle wolniej niz Ty, moje szczescie :))).
        • jasmina_tdi ej no!!!!!! 03.01.02, 14:43
          jeden miał być dla mnie!!!!!!!! nie pamiętasz!?????? w portkach obcisłych!!! buhuhuhu....

> Bujaj sie Jasminko!Przelecialam wszystkich goroli w Zakopcu i ni mom sily!;)

• mag_nolia Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 14:43
      ...to gdzie jest ten Emperor kurcze...niech wsiada w swoje 4-y kółka i holuje
      naszą Samanmtkę na miejsce...!!!???
      • Gość: samanta Re: Kto nas kurwa..... IP: *.enetwork.pl 03.01.02, 14:56
        Ni kij z Wasza herbatka! Idziemy w takim razie do knajpy na herbatke a pozniej
        tu zajrzymy.Jasmina,byl taki jeden pikny gorol z dredami ale byl szczerbaty
        wiec Ci go zostawilam ..bierz,jest Twoj;))))))))Buuuuuuuuuziaczki!:)
        • jasmina_tdi Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 15:06
          pikne dzieki za wybrakowanego towara!!!!! co ja go w piwnicy bede trzymać!!! ja tam różnych lubie ale
          na pewne bez dredów brrrrrrrrrrrrr....!!!! :-)))))

> Ni kij z Wasza herbatka! Idziemy w takim razie do knajpy na herbatke a pozniej
          > tu zajrzymy.Jasmina,byl taki jeden pikny gorol z dredami ale byl szczerbaty
          > wiec Ci go zostawilam ..bierz,jest Twoj;))))))))Buuuuuuuuuziaczki!:)

• czort Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 15:47
      a mogliscie zostac - nie tylko herbataka by byla!!!!!!
      samanto, zono moja ukochana, jakzesz siem prowadzilas beze mnie te dwie noce i
      jeden dzien, co?
      a wiecie co - mam nowego drinka, ale te cholery kaski i wojtki zapodaly go
      dopiero na drugi dzien, przed samym wyjazdem do bialego!!!!
      zono, jak do mnie przyjedziesz, do meza stesknionego , to ci go zaserwuje.
      mowie ci - miodzio- nastepny w twej kolekcji bedzie!!!!!
      cuksik, ja nie jem juz 4 dzien slodyczy, hura!!!!!!!!
      kurwa, a moze przyjechalibyscie do stolycy? pomyslcie szybko.
      sam - chcem z toba pogadac na dziadzie - napisz, o ktorej bedziesz.
      • mario2 Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 15:49
        Dioble!
        Samcia i Crimek jeszcze tu zagladac beda. Przeto uzyj sily persfazji, albo
        kopnij w dupe i powiedz jej, ze ma sie w Wa-wie dzis w nocy abo jutro z rana
        zjawic!
        • czort Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 15:54
          samcia, bez pieniedzy jezdem!!!!!!!!!!!!!
          perswadujem ci to, bys siem stawila we stolycy!!!!!
          bo jak siem nie stawisz, to bede m4 objadac i opijac, a wiesz, ze marys spust
          ma, to i lo mnie nic nie ostanie.
          TWOJ MAZ GLODNY CHODZIC BEDZIE!!!!!!
          A jeszcze jedno -zdjatka jutro przywiozem!!!!!!
          przekonawszy?
          glodny czort
          • mario2 Re: Kto nas kurwa..... 03.01.02, 15:55
            Czorcie - powiedz jej jeszcze, ze juz wiecej nie bedzie dupcona - moze to ja
            przekona! :o))
            • jasmina_tdi czort 03.01.02, 15:57
              Ty klisze przywieź!!!!!!!!!!!! ja odbitki chce od wszystkich!!!!!!! PLS :-))))
              • Gość: czort Re: czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:08
                przywieze, ale musisz to zalatwic we sobote do 14, oki?
                • mario2 Re: czort 03.01.02, 16:09
                  co Jasminak ma do 14 blone naswietlic??? to se ne da. Blony ne ma od paru rokou!
                  • Gość: czort Re: czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:11
                    marys, skad wiesz, sprawdzales?
                    terozki som sposoby i blone ma!!!!!!!
                    • mario2 Re: czort 03.01.02, 16:12
                      tak, kurwa, blone plawna!
                      • Gość: czort czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:16
                        nie wazne jaka, ale ma!!!!!!!
                        plawna tyz moze byc.
                        a moze z rybiego pecherza?
                  • jasmina_tdi Re: czort 03.01.02, 16:20
                    a ty niby skąd masz takie info, co????? ja do klasztora ide!!!!! zapomniał?

mario2 napisał(a):

> co Jasminak ma do 14 blone naswietlic??? to se ne da. Blony ne ma od paru rokou
                    > !

• jasmina_tdi Re: czort 03.01.02, 16:19
                  ok ok ok!!!! :-))) a ile tych fotek wyszło??? fajne wszystkie???

Gość portalu: czort napisał(a):

> przywieze, ale musisz to zalatwic we sobote do 14, oki?

• Gość: czort Re: czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:22
                    sama zobaczysz, trochi bedzie, cos ok 80 sztuk.
                    • jasmina_tdi Re: czort 03.01.02, 16:25
                      no to nieźle!!!! ja tylko kilka oblukałam!! niezłe hehehe..

Gość portalu: czort napisał(a):

> sama zobaczysz, trochi bedzie, cos ok 80 sztuk.

• jasmina_tdi odwalta sie od mojej fotograficznej!!!!!!! 03.01.02, 16:27
                        co to niby ma być! maryś ty za ciekawy cholera sie ostatnio zrobiłeś!!!
                        • mario2 Re: odwalta sie od mojej fotograficznej!!!!!!! 03.01.02, 16:30
                          ja????????? Jasminko, ja ciekawy wnetrza kazdej kobiety do 50 - ki :o)))
                          • jasmina_tdi Re: odwalta sie od mojej fotograficznej!!!!!!! 03.01.02, 16:31
                            och jak to dobrze że ja w zimie 65 :-)))))))

mario2 napisał(a):

> ja????????? Jasminko, ja ciekawy wnetrza kazdej kobiety do 50 - ki :o)))

• starykon Re: A co z tą herbatką? 03.01.02, 16:36
                              Czy Państwo nadal uważacie, że po takim powitaniu jakie proponowaliście
                              to ktoś z Państwem zechce pić cokolwiek? Nawet herbatę?
                              ...Miłe z Was towarzystwo. Termosik nie byłby właściwszym?
                              starykon
                              • kitek1 stara szkapa dorozkarska 03.01.02, 16:38
                                wypila herbatke,
                                • Gość: czort Re: stara szkapa dorozkarska IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:40
                                  szkapa nie szkapa - tyz wypijem tom herbatem - ino goralska coby mi byla!!!!!
                                  • starykon Re: stara szkapa dorozkarska 03.01.02, 16:54
                                    Jest i taka możliwość, że to ja się mylę. Krzywdzę pewnie miłych ludzi.
                                    Poziom Państwa kultury pozostawia jednak wiele do życzenia. Język jest ubogi.
                                    Problemy jakie poruszacie też w pewnym stopniu, coś o Was mówią.
                                    Nie mnie to oceniać ostatecznie, ale chamów zbyt wielu. Rzadko widać ślad
                                    wychowania nie jedynie blokowo - osiedlowo- ulicznego. Szkoda.
                                    Ponieważ jednak uznaję, że moje dotychczasowe towarzystwo prezentuje poziom
                                    ciekawszy, pozwolę sobie Państwa pożegnać.
                                    starykon
                                    To przywołanie " starej dorożkarskiej szkapy" jest nie na miejscu.
                                    Pozostawmy to jednak. Mam nadzieję, że niektórzy z czasem sięgną po literaturę
                                    i docenią jej walory.
                                    • kitek1 Re: stara szkapa dorozkarska 03.01.02, 16:57
                                      na kochaneczke zimowa dla staregokonia w sam raz, elokwent sie znalazl,
                                    • mario2 Re: stara szkapa dorozkarska 03.01.02, 17:05
                                      Kolego Stary-bity- po-lbie-koniu. Nie jestem w stanie wyslowic swojego
                                      oburzenia poasadzeniem kolegi nas o nasze ubogie slownictwo. Ja akurat uwazam,
                                      ze umyslowosc kolegi pozostawia wiele do zyczenia, ale to juz kolegi problem.
                                      Dziwne, ze narcyzm przeswitujacy przez slowa kolegi nie ma pokrycia w aprobacie
                                      kolegi fanow!
                                    • Gość: czort Re: stara szkapa dorozkarska starykon IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 17:14
                                      starykon napisał(a):

> Jest i taka możliwość, że to ja się mylę. Krzywdzę pewnie miłych ludzi.
                                      > Poziom Państwa kultury pozostawia jednak wiele do życzenia. Język jest ubogi.

No cóż, drogi Panie Starykoniu, jeno Pana straciłeś możliwość poznania tak miłych
                                      ludzi. Kultury zaś poziomu, proszę nie podkreślać własnej, to zwie się
                                      megalomanią (jejku, jakich ja słów używam, aż sama sobie nie wierzę).

> Problemy jakie poruszacie też w pewnym stopniu, coś o Was mówią.
                                      > Nie mnie to oceniać ostatecznie, ale chamów zbyt wielu. Rzadko widać ślad
                                      > wychowania nie jedynie blokowo - osiedlowo- ulicznego. Szkoda.

Ależ właśnie jestem wychowana w blokowo-ulicznym stylu. Czuję się z tym całkiem
                                      dobrze i nie chcę nikogo zmuszać, by aprobował właśnie taki styl. Wolna wola.
                                      Tylko widzi Pan, drogi Starykoniu - z tym chamstwem to troszeczkę Pan przesadził.
                                      My się naprawdę lubimy i nawet co poniektórzy szanujemy. A wręcz czasmi -
                                      uwielbiamy.

> Ponieważ jednak uznaję, że moje dotychczasowe towarzystwo prezentuje poziom
                                      > ciekawszy, pozwolę sobie Państwa pożegnać.
                                      > starykon

Nikt Pana nie zmuszał, by Pan z nami przebywał. Jeno Pańska ciekawość to
                                      sprawiła, prawda?
                                      Miło mi było Pana poznać, choć szczątkowo.

> To przywołanie " starej dorożkarskiej szkapy" jest nie na miejscu.
                                      > Pozostawmy to jednak. Mam nadzieję, że niektórzy z czasem sięgną po literaturę
                                      > i docenią jej walory.

Po literaturę również sięgamy, proszę mi wierzyć, choć akurat Morcinek "nie
                                      zakoniecznie".
                                      Życzę panu miłych, kulturalnych rozmów w swoim gronie.
                                      pozostaję z szacunkiem.
                                      czort

• Gość: samanta czorcie! IP: *.bci.net.pl 03.01.02, 17:23
                                        Alez z Ciebie kuwa langusta!Cos Ty popisol?:)))
                                        • Gość: czort Re: czorcie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:18
                                          a sama nie wiem, zono kochana, com popisala.
                                          wkurwil mnie jeden starykon. lysek z pokladu idy!!!!!
                                          a ja nie lubie ludzi przemadrzalych, sama wiesz, co?
                                          samulka, a kiedy w domciu bedziesz?
                                          • mario2 Re: czorcie! 03.01.02, 19:27
                                            to nie Lysek z pokladu Idy- to "perla w Koronie" - z gowna!!
                                            • Gość: czort Re: czorcie! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 19:36
                                              marys, synek, ale ja wlasnie lubie lyskow, lysoli, jeno staregokonia nie
                                              lubiem, choc niektorzy starzy konie sa .... (zachwycajacy?). ciagna raczo jak
                                              rumaki, ogiery to przy nich maly pikus som.
                                              dobra, hajda na step!!!!!!!
                                              na raczym rumaku - wiek nie gra roli, a co!
                                              • starykon Re: Do tej agresywnej grupki słówko. 04.01.02, 09:10
                                                Szanowni Państwo, mimo gwałtownych zaprzeczeń, mimo odżegnywania się od tej
                                                etykiety, jaką Państwu dałem, okazuje się, żeście faktycznie na nią zasłużyli.
                                                Potwierdzacie Państwo w Swoich wypowiedziach znajomość literatury na poziomie
                                                żenująco niskim. Te przytoczone tytuły czy autorzy, to zapewne lektury szkoły
                                                powszechnej.
                                                Zasób słów jakim Państwo operujecie , w dalszym ciągu nie potwierdza aspiracji
                                                do grupy kulturalnych ludzi.
                                                Nie będę wymieniał tych osób. Nie o to wszak chodzi.
                                                Można jednak z ubolewaniem i smutkiem przyjrzeć się Państwa poczynaniom.
                                                Nagannym jest jednak postawa przewodzących temu towarzystwu. Ci ludzie bez
                                                zażenowania opisują swoje alkoholowe uzależnienie, z dumą obnoszą swoje uliczne
                                                rodowody, itd.
                                                Wolno Państwu oceniać mnie jak Wam się podoba. Nie wolno nie dostrzegać różnicy
                                                między oceną np. mnie, a poziomem własnych wystąpień. Przyjrzeć się proszę
                                                własnym wystąpieniom bez mojego udziału. Bardzo często to nie licuje z
                                                godnością europejską .
                                                Rozczarowany jestem takimi postawami.
                                                Jednak optymizmem napawa fakt,że na "herbatkę" Państwa jednak nikt nie zaprosił.
                                                I to nie dlatego, że spotykacie wyłącznie niegościnnych.
                                                starykon
                                                • mag_nolia Re: Do tej agresywnej grupki słówko. 04.01.02, 09:15
                                                  ...piątkowo-weekendowe...pozdrowienia dla Starego Konia...!
                                                  PA!
                                                  • mario2 Re: Do Mister Eda 04.01.02, 09:25
                                                    kon ktory mowi? i czyta? Swietnie. !!! I jak widac wie co to szkola powszechna!
                                                    I to jaka dobra szkola- w ktorej lekturami obowiazkowymi byli O. Wilde, Seneka,
                                                    Hlasko, Slonimski.
                                                    Emanuje z wpisu Pana Starego Konia kompleks jakis. Niedowartosciowanie! Moze
                                                    zal mu, ze z nim nikt nie chce sie nawalic? No tak, ale kto by chcial pic z
                                                    koniem i w dodatku mowiacym?
                                                    Wlasnie u tego Pana epatacja niezrozumienia i nietolerancji prowokuje
                                                    wystapienia przeciw innym, ktorzy w zyciu sie don nie odzywali! A ze go nie
                                                    lubia- ich prawo! Nie wszyscy sa zwolennikani pieszczot konia!
                                                  • kitek1 dobrze mówi, dać mu siana.............. 04.01.02, 09:28
                                                    czy konie z klapkami, tez takie oczytane
                                                  • starykon Re: Do Mister Eda 04.01.02, 09:33
                                                    Gratuluję błyskotliwości, Szanowny Panie!
                                                    Proszę aby nie brnął Pan już w te treści, które są dla Pana, co przykre, dość
                                                    odległe.
                                                    Proszę przyjrzeć się temu co Pan jest uprzejmy wypisywać w dowolnym miejscu
                                                    tego Forum. Gratuluję tolerancyjności. U Pana ta cecha szczególnie lśni!
                                                    Ponadto nie prosiłem Pana o cytowanie kilku nazwisk autorów. Nie trzeba znać
                                                    ich nazwisk, ale obcować z tym czego są autorami. I stosować nabytą wiedzę w
                                                    życiu codziennym.
                                                    Dziękuję Panu za rozmowę i za kolejny, sądzę Pana bawiący epitet.
                                                    starykon
                                                  • starykon Re: Do tej agresywnej grupki słówko. 04.01.02, 09:27
                                                    Miłej Pannie Magnolii, ukłony i wyrazy szacunku.
                                                    Proszę wybaczyć ton moich reakcji na zachowanie Państwa.
                                                    Oczywiście nie uogólniam, a Pani jest jednym z chlubnych wyjatków.
                                                    starykon
                                                  • mag_nolia Re: Do tej agresywnej grupki słówko. 04.01.02, 09:34
                                                    ...Stary Konniu...wiem miły..., że wyjątkowa jestem...
                                                    pozdrawiam raz jeszcze z uśmiechem...
                                                    ...lubię wysłuchaćc gdy ktoś ładnym językiem się posługuje...więc czytam Cię
                                                    mimo mojego sprzeciwu co do hobbystycznego kolekcjonowania sezonowych
                                                    kochanek...
                                                    pozdr...!
                                                    PA!
                                                  • starykon Re: 04.01.02, 09:42
                                                    Panno Magnolio, wielu ma jakieś hobby.
                                                    Znaczki, rybki akwariowe. Mnie dopadło coś innego.
                                                    To minie. Z wiosną napewno.
                                                    starykon
                                                  • Gość: samanta stary kon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:47
                                                    Czesc stary koniu!Moze sie pokopiemy.Stara klacz wrocila wlasnie do stajni prosto z gor i chetnie sie
                                                    pokloci bo stesknila sie za forum:)
                                                  • mario2 Re: stary kon 04.01.02, 09:51
                                                    Mister Ed nie w sosie. Wlasnie w encyklopedii szuka kto to Hlasko!
                                                  • starykon Re: stary kon 04.01.02, 09:52
                                                    A szanowny Pan nie toleruje Zydów?
                                                    starykon
                                                  • starykon Re: stary kon 04.01.02, 09:51
                                                    Tego rodzaju zabawom bliższych jest kilku innych przebywajacych aktualnie na
                                                    Forum.
                                                    Kopaniu się jestem przeciwny. Tym bardziej jeśli naprzeciw klacz.
                                                    To raczej o innym kontakcie można rozmawiać.
                                                    Ale życze udanych kopnięć
                                                    starykon
                                                  • mag_nolia Re: stary kon 04.01.02, 09:53
                                                    ...Koniuuu...stary...czy nie stary...nie galopuj...nie uciekaj jeszcze....
                                                    ...jaki humorek przedweekendowy...???jaką garderobę na spacery na dziś
                                                    planujesz???
                                                  • starykon Re: 04.01.02, 09:56
                                                    Panno Magnolio, dziś tęgi mróz.
                                                    Żarty więc na bok. Chociaż wieczorowe gatki ?
                                                    Przecież to piątek...
                                                    starykon
                                                  • mag_nolia Re: 04.01.02, 09:58
                                                    ...no tak na poranki...gatki poranne...a na wieczór...wieczorowe...
                                                    pozdr...!
                                                    PA!
                                                  • Gość: samanta Re: stary kon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.01.02, 09:56
                                                    piprze kontakt z Toba.jezdes nuuudny jak flaki z olejem i popros gazete co by stworzyla forum dla
                                                    takich jak Ty znudzonych,stetryczalych i ochwaconych kobyl! Tu jest tylu zajebistych ludzi ,ze zupelnie
                                                    nie tesknie za Toba! Laske Ci chcialam wyswiadczyc osiolku i pomoc Ci tu normalnie zaistniec ale Ty
                                                    jakis felerny jezdes!
                                                  • starykon Re: stary kon 04.01.02, 09:58
                                                    Dziękuję. Szczególnie za "laske"
                                                    Może mi jeszcze zaordynować Panna zechcesz okularki?
                                                    starykon
                                                  • samanta1 Re: stary kon 04.01.02, 10:11
                                                    przeciwsloneczne bo innych ni mom.reflektujesz ? A tak w ogole to jo nie klacz ale owieczka z mordka
                                                    zapchana sniegiem i zamrozonym mozgiem wiec nie przejmuj sie koniu ,ze pieprze glupoty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka