kropka! 05.07.01, 12:23 najlepiej,jak by był z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 12:28 wierz mi na słowo lepiej szukaj gdzie indziej!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEMI Re: poznam fajnego faceta IP: *.pl 05.07.01, 12:42 Zakładamy,że jestem z W-wy i co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 12:52 To znaczy ,że jesteś czy nie? Gość portalu: BEMI napisał(a): > Zakładamy,że jestem z W-wy i co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 12:55 myslisz ,że tutaj nie warto?skoro tak piszesz... nikita2 napisał(a): > wierz mi na słowo lepiej szukaj gdzie indziej!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 12:59 ja napisałm w tym sensie że do pogadania i jaj porobienia to jesteście świetni/przynajmniej większość / ale z mojego doswiadczenia rzeczywistość nie jest już taka różowa tylko bez urazy PANOWIE nic na to nie poradze że trafiałam na mamisynków itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: a ja juz poznalem kilka razy mila dziewczyne.... 05.07.01, 13:02 choc i trafily sie powiedzmy "nieciekawe"... :+) wszedzie sa rozni ludzie i nie mozna generalizowac:+))) tu tez spotkasz swinie, prostakow i sympatycznych, milych i tych co nie potrafia tanczyc, bladynow, lysych, garbatych i o stalowych posladkach... samo zycie. podro, kuku (tez ze 100licy) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: a ja juz poznalem kilka razy mila dziewczyne.... 05.07.01, 13:06 > choc i trafily sie powiedzmy "nieciekawe"... :+) możesz wyjaśnić pojęcie nieciekawe,to znaczy brzydkie,głupie... > Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: a ja juz poznalem kilka razy mila dziewczyne.... 05.07.01, 16:45 nie mam na mysli brzydkich (nie pisalem o urodzie, wtedy mowilbym o urodzie) nieciekawe... hmmm, to takie w ktorych nie ma tego czegos, co musi byc, abys mogla powiedziec po pierwszym spotkaniu,: to fajna osobka, mila, mozna ja polubic, fajnie jest w jej towarzystwie. heh, a cikawa? to intrygujaca:+) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:04 zgodzę sie z Tobą,zastanawiam się od jakiegos czasu ,czy wszyscy panowie są, że tak powiem,zniewieściali,czy jak,jak nie maminsynek to macho,albo jeszcze inny,co mu tylko jedno w głowie.Ale może są jeszcze jacyś wolni i do rzeczy???!!! nikita2 napisał(a): > ja napisałm w tym sensie że do pogadania i jaj porobienia to jesteście > świetni/przynajmniej większość / > ale z mojego doswiadczenia rzeczywistość nie jest już taka różowa > tylko bez urazy PANOWIE > nic na to nie poradze że trafiałam na mamisynków itp... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:07 są !!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko trzeba z całym stadem świec ich szukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:08 i Tobie się to udaje??? nikita2 napisał(a): > są !!!!!!!!!!!!!!!!!! > tylko trzeba z całym stadem świec ich szukać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:13 z tego co wiem w moim regionie już dawno zniknęly ze sklepów i hurtowni świece a nawet znicze myślę że znalazlam.......... ale na razie znajomość dopiero sie rozwija więc więcej Ci powiem noo np za miesiąc......... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:14 p.s. co wcale nie znaczy że zaprzestałam poszukiwań jeszcze we mnie amor nie trafil wiec.............. szukam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:15 a gdzie go znalazłaś,jeśli można wiedzieć? nikita2 napisał(a): > z tego co wiem w moim regionie już dawno zniknęly ze sklepów i hurtowni świece > a nawet znicze > myślę że znalazlam.......... > ale na razie znajomość dopiero sie rozwija więc więcej Ci powiem noo np za > miesiąc......... Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 13:16 i tu paradoks WŁAŚNIE NA FORUM Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 15:58 padlaś z wrażenia czy coooooooooooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 16:23 nie ,nie padłam!!!!!ale nie zaglądałam na forum nikita2 napisał(a): > padlaś z wrażenia czy coooooooooooooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: poznam fajnego faceta - może ja? IP: 157.25.130.* 05.07.01, 16:11 Ja jestem fajny, jestem z Warszawy jestem żonaty mam i dziecko (bardzo bardzo fajne, po prostu najfaniejsze na świecie; dziewczynka. Czy nadal jestem fajny? Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta - może ja? 05.07.01, 16:13 no pewno a dlaczego w to wątpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EdWar Re: poznam fajnego faceta - może ja? IP: 157.25.130.* 05.07.01, 18:33 nikita2 napisał(a): > no pewno > a dlaczego w to wątpisz? kryteria oceny są różne Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajnego faceta 05.07.01, 18:58 Nie jestem z Warszawy - ale mowia ze jestem fajny- zglaszam sie Odpowiedz Link Zgłoś
nikita2 Re: poznam fajnego faceta 06.07.01, 09:27 więc mamy już dwóch fajnych facetów - tylko autorka wątku chyba o nich zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 06.07.01, 09:28 już jestem i się melduję na stanowisku!!! nikita2 napisał(a): > więc mamy już dwóch fajnych facetów - tylko autorka wątku chyba o nich > zapomniała Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajnego faceta 06.07.01, 17:10 swietnie , ze sie meldujesz. Niczego innego sobie nie wyobrazalem. Bo takich 3 jak nas 2, to nie ma ani 1 Uklony Mario Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 09.07.01, 09:38 naprawdę tak myślisz? mario2 napisał(a): > swietnie , ze sie meldujesz. Niczego innego sobie nie wyobrazalem. > Bo takich 3 jak nas 2, to nie ma ani 1 > Uklony > Mario Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajnego faceta 09.07.01, 12:24 Masz co do tego watpliwosci?. Twoje prawo. Ale bez sprawdzenia napewno ich nie rozwiejesz. Uklony Mario Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 09.07.01, 12:31 ależ ja wcale w to nie wątpię,że jesteś fajny,tylko muszę się zastanowic jak to sprawdzić!!!może jakaś podpowiedź.... mario2 napisał(a): > Masz co do tego watpliwosci?. Twoje prawo. Ale bez sprawdzenia napewno ich nie > rozwiejesz. > Uklony > Mario Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: poznam fajnego faceta 09.07.01, 12:36 zdaj sie na telepatie, albo .... napisz. Adres podany! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? nie wierzę 06.07.01, 15:53 Eeeeee, co� kręcisz, wcale nie szukasz. Gdyby� naprawdę szukała to chyba by�my się znali, czyż nie ???? Woland <z powrotem> kropka! napisał(a): > najlepiej,jak by był z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: nie wierzę 06.07.01, 16:51 Woland,nie odstraszaj konkurencji!!!! woland? napisał(a): > Eeeeee, co� kręcisz, wcale nie szukasz. Gdyby� naprawdę szukała to chyba by�my > się znali, czyż nie ???? > Woland <z powrotem> > > > kropka! napisał(a): > > > najlepiej,jak by był z W-wy > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień Re: poznam fajnego faceta IP: *.acn.waw.pl 06.07.01, 16:09 Pomyślnych łowów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita2 Re: poznam fajnego faceta IP: 217.11.134.* 06.07.01, 16:24 kropka Ty szukasz czy nie fajni faceci walą do Ciebie dzwiami i oknami a Ty co? jako przyjaciółka kropki proszę o cierpliwość koleżanka jest nieco niesmiała dajmy jej czas by się rozkręciła Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz Re: poznam fajnego faceta 06.07.01, 18:22 A co Twoim zdaniem kryje sie za haslem "fajny facet"? Pewnie kazdy mysli, ze jest fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: poznam fajnego faceta 09.07.01, 09:34 jak popiszemy na priv to się dowiesz ,czy jesteś fajny grabarz,chociaż nick masz bardzo wymowny grabarz napisał(a): > A co Twoim zdaniem kryje sie za haslem "fajny facet"? > Pewnie kazdy mysli, ze jest fajny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: poznam fajnego faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 20:53 Jakoś tak nie do końca jestem pewien tej tzw. Pełci inicjatora/inicjatorki (niepotrzebne skreslić) tego tak niestety (a może stety ?) dramatycznego (?!?) "wezwania". Jak tu już pisano "fajność" jest pojęciem totalnie wzglednym. Czy fajny będzie li i jedynie przystojna i muskularna mężczyzna świetna na dyskotece i/lub w "łóżku", czy też może ewentualnie dziarski "X"-latek dowodzący, że słusznie Hemingway dostał Nobla za to, iż napisał "Stary człowiek i `może` ..." o wyglądzie takim, ze nawet Quasimodo (ten dzwonnik z Notre Dame) przy nim to Mister Uniwersum, o wzroście 1,5m tudzież obwodzie pasa też coś koło tego ale mający ciut (no może pół ciuta) więcej niż przeciętnie "pod okapem". Ale nic to - pogadać i z lekka poprowokować każdy może a jest to nawet z "założenia wpisane" w ten katalog ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś