Dodaj do ulubionych

podryw kontrolowany

IP: 195.245.213.* 08.09.03, 11:51
siemanko!dziewczyny i chłopaki!!!!!!!!!!!!!!doraDzcie mi jak mogę poderwać
fajnego faceta???????????????????!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 12:01
      jak jesteś fajna to nic nie musisz robić, chyba, że paszczura to i rady nie
      pomogą :))
      • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 12:25
        ale jak ja go nie znam i jeszcze z nim nie rozmawiałam nasze kontakty polegają
        na mijaniu się na korytarzu..............to co?(większość uważa, że jestem
        fajna:))
        • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 12:27
          Głos większości jest wazny :-)))
        • mawyr Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 12:29
          Upuść chusteczkę, zemdlej, skręć nogę, pociąg go za warkocz, oj to nie, a naj
          lepiej pożycz jakąś książkę i nie oddaj jak bedzie fajna ;))
          • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 12:32
            No coś Ty, będziesz ją uczył? Przecież ona to doskonale potrafi :-))))
            • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:34
              skoro pyta to widocznie nie bardzo ;)
              • mawyr Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 12:35
                może chce uzgodnić wiadomości ;))
                • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:41
                  a może przyjęła rozsądn a taktyke i chce zasiegnąć rady u źródła ;)
                  • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 12:43
                    Źródło nigdy ... nie wysycha :-))))
                  • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 12:48
                    wiem jakie są kobiece sztuczki na meżczyzn ale tym razem to ccccccchyba nie
                    przejdzie
                    • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:51
                      nie no, bez pesymizmu proszę;)kobiece sztuczki zawsze działają, powodzenia ;)
                      • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 12:52
                        Nie ma takiego, co by się tym sztuczkom oparł :-))))

Zatem do dzieła!! :-))
                        • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 12:57
                          No chyba że taki co nieczuły na wdzięki kobiet, to ma szansę sie oprzeć ;)
                        • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 13:03
                          dziewczyny nie mam odwagi jak go widzę jestem cała sztywna i trudno mi
                          cokolwiek powiedzieć czy też zastosować jakiś kobiecy chwyt
                          • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:06
                            Ale taki opierający się, to jest dopiero pociągający :-)))))
                          • mawyr Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 13:06
                            mówiłem, zemdlej;))
                            • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:06
                              A gdzie demonstracja? :-)
                            • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:09
                              tego akurat bym Marcie nie polecała, gość może nie znać zasad udzielania
                              pierwszej pomocy i jeszcze zwieje, a potem jej bedzie unikał, bo mu głupio
                              bedzie ;)
                          • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:08
                            a na jakim korytarzu Ty go spotykasz?
                            • mawyr Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 13:09
                              Gimnazjum
                              • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:14
                                hehe, widzę, że Mawyr zorientowany...;)
                                • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:15
                                  W końcu onże to żródło jest :-)))))
                                  • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:22
                                    ciekawa jestem co by uczynił, gdyby mu tak jakiedziewcze padło u stóp omdlałe ;)
                                    • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:23
                                      Jak to co?
                                      "Masaż serca" :-P
                                      I "sztuczne oddychanie" :-PPP
                                      • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:26
                                        no tak, czyli "zdecydowane" działania ;)
                                        a swoja droga to zastanawia mnie czy jakby dama w stosownym wieku omdlała czy
                                        tez byłby taki pomocny ;)
                                        • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:27
                                          On prawdziwy mężczyzna, zawsze i wszędzie i każdej kobiecie potrzebującej
                                          męskiego wsparcia pomoże :-))))
                                        • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 13:29
                                          coś mi się wydaje że nie byłby gentelman'em :)
                                          • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:33
                                            Coś Ty, nie taki Mawyr straszny, jakim go malują :-))))
                            • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 13:25
                              pracujemy w tym samym miejscu
                              • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:28
                                No to możecie wspólnie "poćwiczyć" na tym korytarzu :-))))
                                • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:29
                                  więc pewnie jacyś wspólni znajomi są, co należałoby wykorzystać
                                  • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 13:33
                                    jestem w firmie nowa i nie bardzo mamy wspólnych znajomych
                                    • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:34
                                      A co wy tam chcecie wykorzystywać na tym korytarzu, co? :-P
                                      • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:38
                                        nie wazne co, wazne czy wyniki będą zadowalajace ;)
                                        • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 13:46
                                          I żeby były takie same, te "wyniki" oczywiście :-)))
                                          • Gość: aga Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 13:59
                                            marta tylko sie chwali, to ja pracuje razem z mawyrkiem... to fachowiec w
                                            udzielaniu pierwszej, drugiej, trzeciej....pomocy
                                            • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:04
                                              tak dla pierwszej , dla drugiej, dla trzeciej a może jeszcze dla czwartej,
                                              pawulonu mu nie starczy ;)))
                                              • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 14:09
                                                Ale musi mieć końskie zdrowie do udzielania tylukrotnej "pomocy"{ :-))))
                                                • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:19
                                                  ale Aga otrzymała chyba tylko trzy razy tą "pomoc" ;((( tyle naliczyła ;))
                                                  • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 14:28
                                                    Raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy, raz, dwa, trzy, raz, dwa ... ?? :-)))
    • mawyr Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 12:34
      To TY się pytałaś co kupić dla kumpeli na urodziny ?? i co kupiłaś ??
      • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 12:39
        Chcesz z nia uzgodnić "zeznania"? :-)))))
      • Gość: marta Re: podryw kontrolowany IP: 195.245.213.* 08.09.03, 12:40
        biegałam po całej W-wie i nic nie kupiłam ostatecznie prezent składał się z
        zestawu kosmetyków ale impreza była super! wróciłam o 4:00 rano niedzieła była
        potworna (trzeba było leczyć kaca:))
        • tygrysek_ Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 13:56
          wiesz co kobito? jak następnym razem bedzie Cie mijał na korytarzu to podejdź i
          poklep go ze 2 razy po dzwonku,... a potem sie oddal jakby nigdy nic;-)

napewno podziała!:)

• makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:00
            jak byś nie wiedziała po którym dzwonku to najlepiej tym na lekcje ;))
            • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:02
              przeszły Ci juz dąsy, czy nadal obrażony ?
              • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:07
                Co TY , zapracowany, piątkowe zaległości muszę odrobić, to kara za ogladanie
                się za stringami :))
                • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:08
                  tak, a ja jestem arabska księżniczka... widze przeciez że nadąsany od rana
                  jesteś, po oczach widzę ;)
                  • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:13
                    a ilu masz eunuchów ??
                    • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:26
                      a czemu pytasz, chcesz sobie jakiegos pozyczyc ?
                      • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:32
                        on mi się jeszcze mniej przyda jak Tobie ;))
                        • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:34
                          dlatego też mnie zdziwiło Twoje zainteresowanie, ale cudzych upodobań nie
                          komentuję ;)
                          • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:38
                            jak byś była księżniczką to bys wiedziała , że pozycja księżniczki zależała od
                            ilości eunuchów :((
                            • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:41
                              no i kurde wydało sie ze nie jestem...:(
                              • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:51
                                a już myślałem, że to szrawary księżniczki a to tylko barchany :(((
                                • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:52
                                  z myslą o Tobie zmieniłam bieliznę ;)
                                  • makary0 Re: podryw kontrolowany 08.09.03, 14:55
                                    Ależ nie trzeba było ;))
                                    • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:56
                                      hehe, wiem, ale jednak ;)
                                  • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 14:56
                                    Ale masz myśli :-PPPP

Ale podoba mi się Twój tok myślenia :-)
                                    • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:57
                                      no nie? sama sie dziwię że takie paskudne mysli do głowy człowiekowi potrafią
                                      przyjść ;)
                                      • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 15:07
                                        Myśli jak myśli, ale te czyny ... :-PPPP

I nie gadaj tyle tylko bierz się do "dzieła" ! :-))))
                                        • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 15:11
                                          wahałam się, powiem Ci szczerze, ale Makary tak się przyczepił do moich majtek,
                                          że już mi sił zaczynało brakować, bo jednak swoje ten Makary waży ;)
                                          • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 15:13
                                            Ale jaki to "słodki ciężar" :-))))
                                            • Gość: Inka Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 15:16
                                              taaa... wszyscy wiedzą, że słodycze niezdrowe są, więc trzeba było odczepić
                                              Makarego :(
                                              • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 15:26
                                                Ale sodyczy nogdy dość :-)))
                                                Codziennie można skosztować coś słodkiego :-))))))
          • Gość: martuha Re: podryw kontrolowany IP: *.chello.pl 08.09.03, 14:04
            Tygrys, wstydzilbys sie!
            p.s. moge Cie poklepac po dzwonku? ;)
            • ka_27 podryw kontrolowany 08.09.03, 14:10
              Ty nie pytaj, Ty go poklep :-P
            • Gość: aga Re: podryw kontrolowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:16
              Tygrys, to Ty robisz za woźnego?
              • saqqara klepanie Tygrysa po dzwonku???? 08.09.03, 14:19
                przeciez on nie ma dzwonka... to niby jak?
                • Gość: martuha Re: klepanie Tygrysa po dzwonku???? IP: *.chello.pl 08.09.03, 14:30
                  na moment klepania przytwierdzi sobie sztuczny
                • ka_27 klepanie Tygrysa po dzwonku???? 08.09.03, 14:31
                  Witaj Szaki :-)))))))))

A skad niby wiesz, że on nie ma dzwonka, hę? :-P
                  • Gość: Inka Re: klepanie Tygrysa po dzwonku???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 14:44
                    to jak widać jest ogólnie wiadome ...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka