Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela

24.04.08, 11:37
Poznam fajnego przyjaciela,z którym można pogadać na luzie i
pożartować na różne tematy.:)
Obserwuj wątek
    • nepal.0 Re: Szukam przyjaciela 26.04.08, 21:21
      A może być przyjaciółka ? Lubie sobie pogadać i pośmiać się!
      • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 06.05.08, 20:14
        Jasne że może być przyjaciółka,przepraszam że tak dawno nie odpisywałem,ale nie
        mam teraz neta,i mam maturę.Co cię interesuje,lubisz zwierzęta?,a może jakieś filmy?
    • alunia78 Re: Szukam przyjaciela 09.05.08, 15:04
      a nie będzie ci przeszkadzać że ktoś starszy bedzie
      • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 16.05.08, 17:29
        Nie,może być każdy.O czym chcesz pogadać.
        • arika79 Re: Szukam przyjaciela 29.05.08, 16:40
          To ty założyłeś posta więc rzuc jakiś temat :)
          • basia880 Re: Szukam przyjaciela 29.05.08, 18:08
            no to ja też się mogę dorzucić;) z czego maturę pisałaś? co do zwierząt to
            preferuje psy chociaż inne też lubię szynszyla mogłabym mieć:) filmy??? za dużo
            tego:)
            • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 15.06.08, 14:36
              Pisałem z biologi,chemii,geografii rozszerzonej oraz polski i angielski
              podstawę.Tyle błędów narobili że to przykre.Ze zwierząt lubię też psy.Nie wiem
              kiedy będę miał w końcu kompa tylko dla siebie.Mam dość takiego pisania raz na
              jakiś czas.Wybaczcie mi to.Postaram się pisać częściej.
              • basia880 Re: Szukam przyjaciela 18.06.08, 15:53
                no ok to ja przynajmniej czekam na następny post hehe
                • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 01.07.08, 21:11
                  Hej,Basiu,co tam słychać u ciebie,piszesz że czekasz na posta więc jest.
                  • basia880 Re: Szukam przyjaciela 02.07.08, 21:20
                    a w porządku ładna pogoda tylko w robocie trzeba siedzieć ehh a co u Ciebie co
                    Cię skłoniło że przyjaciół szukasz w taki sposób?
                    • niktosia123 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 00:28
                      przyjaciel potrzebny od zaraz nie tylko tobie, mam znajomych ale nie
                      o wszystkim mozna pogadać, mam też zakręt w życiu i pustkę w głowie,
                      myślę że w tym świecie nie ma juz bliskości, potrzebny jest ktoś
                      chociaż wirualny do rozmowy, jeśli ktoś ma ochotę pogadać o rzeczch
                      których nikomu nie mówił to zapraszam
                      • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 12:17
                        Ja chętnie mogę się pozwierzać z różnych sytuacji z życia,a może masz jakieś
                        pytania,chcesz się czegoś dowiedzieć.Można tyle się dowiedzieć nauczyć od
                        drugiego człowieka.Co ty na to niktosiu.
                        • basia880 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 20:10
                          no wiecie na początku pewnie lipa bedzie bo nie wiadomo jak zagadać o czym itd
                          ale piszcie jakie problemy macie bo ja mam mase ale o tym później
                          • niktosia123 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 20:37
                            jeśli ktoś będzie miał ochotę pogadać to zapraszam - gg6322559
                          • dodo0902 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 21:30
                            ja mam jeden,dziewczyna z którą mieszkałem 5 lat
                            odeszła do innego bez słowa wyjaśnienia.
                            ale chce żebyśmy zostali dobrymi znajomymi.
                            nie wiem co mam myśleć.
                            doradzisz ?
                            • gapuchna Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 21:32
                              jeśli nadal ją kochasz - to zawalcz o nią

jeśli jej nie kochasz - to odpuść

ale rozmowy wyjaśniającej to ja bym sobie jednak zażyczyła.
                              • basia880 Re: Szukam przyjaciela 04.07.08, 08:42
                                zawsze jest ten tekst, żeby zostać znajomymi bo w końcu spędziłeś z nią 5lat
                                życia i trudno teraz tak nagle zapomnieć o tym co Was łączyło ale skoro odeszła
                                do innego to widocznie już nie czuje nic do Ciebie ale masz szansę jak jej się z
                                tamtym nie ułoży to wróci być może do Ciebie
                            • wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 04.07.08, 13:54
                              To na pewno nie było uczciwe z jej strony.Ja bym Ci radził żebyś postarał się o
                              niej zapomnieć,wiem że to cholernie trudne,ale to najlepsze wyjście.Jeśli
                              będziesz cały czas o niej myślał,robił sobie nadzieję,to będziesz krzywdził
                              samego siebie.5 lat to cholernie dużo więc i cierpienie duże,ale ile jest na
                              Świecie pięknych kobiet.Widocznie to nie była ta właściwa,jedyna.Kiedyś na pewno
                              trafisz na tą właściwą.Nawet jak ona by do ciebie wróciła to jaką masz gwarancje
                              że znowu nie wywinie tobie takiego numeru.Na pewno ci się uda ułożyć sobie życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka