wilczarz1807 24.04.08, 11:37 Poznam fajnego przyjaciela,z którym można pogadać na luzie i pożartować na różne tematy.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nepal.0 Re: Szukam przyjaciela 26.04.08, 21:21 A może być przyjaciółka ? Lubie sobie pogadać i pośmiać się! Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 06.05.08, 20:14 Jasne że może być przyjaciółka,przepraszam że tak dawno nie odpisywałem,ale nie mam teraz neta,i mam maturę.Co cię interesuje,lubisz zwierzęta?,a może jakieś filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
alunia78 Re: Szukam przyjaciela 09.05.08, 15:04 a nie będzie ci przeszkadzać że ktoś starszy bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 16.05.08, 17:29 Nie,może być każdy.O czym chcesz pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
arika79 Re: Szukam przyjaciela 29.05.08, 16:40 To ty założyłeś posta więc rzuc jakiś temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Szukam przyjaciela 29.05.08, 18:08 no to ja też się mogę dorzucić;) z czego maturę pisałaś? co do zwierząt to preferuje psy chociaż inne też lubię szynszyla mogłabym mieć:) filmy??? za dużo tego:) Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 15.06.08, 14:36 Pisałem z biologi,chemii,geografii rozszerzonej oraz polski i angielski podstawę.Tyle błędów narobili że to przykre.Ze zwierząt lubię też psy.Nie wiem kiedy będę miał w końcu kompa tylko dla siebie.Mam dość takiego pisania raz na jakiś czas.Wybaczcie mi to.Postaram się pisać częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Szukam przyjaciela 18.06.08, 15:53 no ok to ja przynajmniej czekam na następny post hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 01.07.08, 21:11 Hej,Basiu,co tam słychać u ciebie,piszesz że czekasz na posta więc jest. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Szukam przyjaciela 02.07.08, 21:20 a w porządku ładna pogoda tylko w robocie trzeba siedzieć ehh a co u Ciebie co Cię skłoniło że przyjaciół szukasz w taki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
niktosia123 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 00:28 przyjaciel potrzebny od zaraz nie tylko tobie, mam znajomych ale nie o wszystkim mozna pogadać, mam też zakręt w życiu i pustkę w głowie, myślę że w tym świecie nie ma juz bliskości, potrzebny jest ktoś chociaż wirualny do rozmowy, jeśli ktoś ma ochotę pogadać o rzeczch których nikomu nie mówił to zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 12:17 Ja chętnie mogę się pozwierzać z różnych sytuacji z życia,a może masz jakieś pytania,chcesz się czegoś dowiedzieć.Można tyle się dowiedzieć nauczyć od drugiego człowieka.Co ty na to niktosiu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 20:10 no wiecie na początku pewnie lipa bedzie bo nie wiadomo jak zagadać o czym itd ale piszcie jakie problemy macie bo ja mam mase ale o tym później Odpowiedz Link Zgłoś
niktosia123 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 20:37 jeśli ktoś będzie miał ochotę pogadać to zapraszam - gg6322559 Odpowiedz Link Zgłoś
dodo0902 Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 21:30 ja mam jeden,dziewczyna z którą mieszkałem 5 lat odeszła do innego bez słowa wyjaśnienia. ale chce żebyśmy zostali dobrymi znajomymi. nie wiem co mam myśleć. doradzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Szukam przyjaciela 03.07.08, 21:32 jeśli nadal ją kochasz - to zawalcz o nią jeśli jej nie kochasz - to odpuść ale rozmowy wyjaśniającej to ja bym sobie jednak zażyczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
basia880 Re: Szukam przyjaciela 04.07.08, 08:42 zawsze jest ten tekst, żeby zostać znajomymi bo w końcu spędziłeś z nią 5lat życia i trudno teraz tak nagle zapomnieć o tym co Was łączyło ale skoro odeszła do innego to widocznie już nie czuje nic do Ciebie ale masz szansę jak jej się z tamtym nie ułoży to wróci być może do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
wilczarz1807 Re: Szukam przyjaciela 04.07.08, 13:54 To na pewno nie było uczciwe z jej strony.Ja bym Ci radził żebyś postarał się o niej zapomnieć,wiem że to cholernie trudne,ale to najlepsze wyjście.Jeśli będziesz cały czas o niej myślał,robił sobie nadzieję,to będziesz krzywdził samego siebie.5 lat to cholernie dużo więc i cierpienie duże,ale ile jest na Świecie pięknych kobiet.Widocznie to nie była ta właściwa,jedyna.Kiedyś na pewno trafisz na tą właściwą.Nawet jak ona by do ciebie wróciła to jaką masz gwarancje że znowu nie wywinie tobie takiego numeru.Na pewno ci się uda ułożyć sobie życie. Odpowiedz Link Zgłoś