the_dzidka 29.04.08, 11:25 Trójnóg już mam. Teraz jeszcze trochę ziół do okadzania, i możemy latać na Wolę do wyroczni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 12:01 A jakie to musza być zioła?? ;) Bo nie wiem jaki kontakty uruchamaić ;) Czy Sabiego czy kogoś innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 13:01 Nie mamy jej upalać, tylko okadzać :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 13:19 A może upalona byłaby jeszcze lepsza w te klocki?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 14:18 No to trudno, trzeba będzie sprawdzić. Upalimy, okadzimy i... nagramy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 14:56 the_dzidka napisała: > No to trudno, trzeba będzie sprawdzić. Upalimy, okadzimy i... > nagramy ;) I sprzedacie? Do pudelka? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 16:16 W pudełku. Z kokardką. Na targu staroci :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 17:13 the_dzidka napisała: > W pudełku. Z kokardką. > Na targu staroci :-P > Na Kole??? Ciekawe ile za Nią dostaniemy :) czy wystarczy na wakacje np na Bali dla nas wszystkich :) Tylko jak tu sprzedać i mieć Kamisię :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 17:38 Wiem, ja Ci ją sprzedam, a potem podzielimy się pieniędzmi. Tym sposobem będziemy mieli i forsę, i Kamisię. O! Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 14:12 the_dzidka napisała: > Trójnóg już mam. Teraz jeszcze trochę ziół do okadzania, i możemy > latać na Wolę do wyroczni. Mamy jeszcze trochę ogródkowej miętki. Możesz wywróżyć najlbliższe losowanie totka? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 14:17 To Kamisia jest medialna, nie ja :D Ale owszem, mogę. Najbliższe losowanie totka... jest w czwartek :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 15:16 the_dzidka napisała: > To Kamisia jest medialna, nie ja :D > Ale owszem, mogę. Najbliższe losowanie totka... jest w czwartek :) A cyferki? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Medium Kamisia :-P 29.04.08, 16:22 > A cyferki? A jak zwykle - od 0 do 9 :) Odpowiedz Link Zgłoś