schizoo 29.04.08, 20:16 dla milicjantów ,niech wam w gardle staną moje dwie stówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bura.kocica Re: pozdrowienia 29.04.08, 20:43 napewno im w gardle stanie; przepiją te dwie stówki a Ty zwolnij nastepnym razem! Odpowiedz Link Zgłoś
staly-nick Re: pozdrowienia 29.04.08, 20:46 Zapłaciłam tyle samo i nie płaczę ,nawet jakieś punkty straciłam ale nic to ,już nie będę jezdziła tą trasą ,wybrałam bezpieczniejszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 29.04.08, 23:23 Hehe.Ludzie,to nie chodzi o bezpieczniejsza trase,tylko o to ze macie olowiane stopki ktore wam ciaza i musi byc ciagle decha.Zajarzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: pozdrowienia 30.04.08, 06:21 nie zajarzyli,bo ja dostałem za niewinność, i najgorsze,że milicjanta ,to nawet wyzwać nie można, co za kraj,za co ja k. podatki płacę:( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: pozdrowienia 30.04.08, 07:37 hahaha:-)"Kochanie" spieszyłeś sie do mnie ?...tylko wiesz w czasach milicji to ja malusia byłam no ale Ty to co innego. Wspominki Ciebie naszły ;ppp zapewne na browarka zabrakło i własnie teraz te dwie stówki byłyby jak znalazł;p Schizoolku, powiedz kilka razy - POLICJA, moze sie nauczysz ;pp;-)) ps: dobrze Ci tak!;p;-))Trzeba było spodniczke ubrac , moze miałbys łagodniejszy wymiar kary;p;-)))))) Tylko z jednym mnie zaskoczyłes? NIe zbluzgałeś ich ?!;-) hahahha ***** Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: pozdrowienia 30.04.08, 09:00 widzisz skarbie,troszkę jesteś w błędzie,bo przy takiej samej kontroli na zachód od Odry policja ,życzyła mi przyjemnej podróży, a gdy trafiłem nad Wisłę milicja wlepiła mi mandat; p.s. w google sprawdź różnicę między milicja i policja,liźnij odrobinę historii......a później grzecznie mnie przeproś,że miałem rację :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: pozdrowienia 30.04.08, 15:32 Ty to sie posuwasz juz w tej swojej wyobrazni;-))) Niby, ze ja mam Ciebie przeprosic? Juz sie w główce całkiem popierdzieliło? Nie wystarcza , ze Ciebie uwielbiam ?;pppp;-))) "Wiele okazji do śmiechu traci ten,kto nie potrafi śmiać się z samego siebie" Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pozdrowienia 30.04.08, 22:26 Nezja, więcej współczucia. Schizoostom ma zły dzień. Ty wiesz, ile można za 200zł gumek kupić?? Ja nie wiem.:D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pozdrowienia 30.04.08, 22:24 schizoo napisał: > co za kraj,za co ja k. podatki płacę:( Uprzejmie przypominam, że na mnie.;PPP) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 30.04.08, 22:49 A znajde kogos kto by dla mnie podatki zaplacil? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:19 leziox napisał: > A znajde kogos kto by dla mnie podatki zaplacil? Zn szukasz sponsora? Jeśli nie jesteś super sexbombą z blond lokami o nogach do szyi to nie masz szans.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:21 Menka, szczera aż do bólu... lepiej bys pocieszyła chłopaka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:33 wietka napisała: > Menka, szczera aż do bólu... > lepiej bys pocieszyła chłopaka... :) Tak, do cyca przytulę.:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:42 Nikt mnie pocieszac nie musi,a nogi mam rzeczywiscie dlugie,tylko ze do bycia gwiazda potrzebowalbym peruki,a nie na lyso wygolonego ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:44 ale inne częsci ciala to musialbyś wygolić :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:45 Chodzi ci o jajeczka i laske?te miewam wygolone,ale tylko wtedy,kiedy posiadam jakas muze. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:53 Nie miało być aż tak intymnie,ale doceniam chęc zwierzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 01.05.08, 00:05 Muza nie pociesza,muza daje natchnienie.Mnie niepotrzebna pocieszycielka,etc.Raczej ktos do bitki i wypitki,ale jak to trzeba ci jeszcze tlumaczyc...Zgrozá powialo... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:43 Oj,ucieszylby się! i moze nowy poemat forumowy stworzył? Zatem - przytulaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: pozdrowienia 30.04.08, 23:53 Rola pocieszycielki nie jest dla mnie.;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: pozdrowienia 01.05.08, 22:43 leziox napisał: >Zajarzyli? Nie ..zajarzyli..:)) Ja tylko rozmawiałam przez telefon na ..czerwonym świetle, czekajac na ..zielone a me stópki małe ,niewiele mogą i żadej dechy nie ma,nigdy!! Pozdrawiam:) pl.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y-- "(..)..z łez ocieraj cudze oczy,chociaż twoich nie otarto..." Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pozdrowienia 01.05.08, 23:02 To tak sie tylko mowi,do malej stopki moze przyczepiona byc cegla ktora cisnie na gaz i ciagle jest decha.A poza tym gadanie telefoniczne strasznie rozprasza,zwlaszcza podczas jazdy,sam probowalem i wiecej nie chce,jezeli jade szybko i dzwoni tele to nie odbieram.To nie chodzi o mandaty tylko o wasze zdruffko,kochane ludziska. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: pozdrowienia 01.05.08, 23:11 Jak mi kasę zabiorą to i zdrówka nie ..będzie..:))) To był najważnieszy telefon w życiu ,moim ,no!!!! Chyba oddam dobrowolnie to Prawo Jazdy. pl.youtube.com/watch?v=_-2TNXqEP-Y Odpowiedz Link Zgłoś
obt37 Re: pozdrowienia 01.05.08, 23:15 iskierka_radosci napisała: > > Chyba oddam dobrowolnie to Prawo Jazdy. Tak bylloby lepiej dla nasz wszystkich hehe zapomnialas sie przelogowac -;) Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: pozdrowienia 01.05.08, 23:38 obt37 napisał: > iskierka_radosci napisała: > > > > > Chyba oddam dobrowolnie to Prawo Jazdy. > > Tak bylloby lepiej dla nasz wszystkich hehe Ja ostrożnie prowadzę ..raz tylko dostałam... mandat a prawko mam już chyba 7 m-cy.....)))) Czas przytulić sie do... poduszki>Dobranoc www.youtube.com/watch?v=vQvOolQ_GXs Odpowiedz Link Zgłoś
brat.araba Re: pozdrowienia 01.05.08, 11:38 Ostatnie twoje 2 stowki i dlatego tak cie to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: pozdrowienia 02.05.08, 00:32 Przezyjesz brak tych stowek a może to Cie nauczy ,ze należy liczyć sie też z bezpieczenstwem innych na drodze skoro na Twoim ci nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś