tomi.czek 30.04.08, 10:58 chciałbym zrobić mojej dziewczynie niespodziankę z okazji naszej rocznicy, chciałem kupić porządnego szampana, ale okazało się że są różne drogie i tanie, czym się rożnią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iguana1978 Re: coś na rocznice 30.04.08, 11:38 ceną? :P pl.youtube.com/watch?v=4nBQRU278cU Odpowiedz Link Zgłoś
kadmat Re: coś na rocznice 30.04.08, 13:18 Wina musujące powyżej pewnego pułapu cenowego różnią się właściwie smakiem tak jak zwykłe wina, ale nie jakością. Oczywiście nie mówię o igristoje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubienica Re: coś na rocznice 30.04.08, 13:23 Kup "Mamrota",a za resztę zaproś dziewczynę do kina na film,na którym jeszcze nie byliście. Odpowiedz Link Zgłoś
tarek8 Re: coś na rocznice 02.05.08, 12:37 jeżeli interesuje Cię różne wina musujące niekoniecznie francuskie to tutaj jest więcej informacji www.winowino.com/forum.php?site=temat&id=44 a bombelkowe wina są dobre na każdą okazję Odpowiedz Link Zgłoś
pat-i27 Re: coś na rocznice 02.05.08, 15:42 Moze nie przepada za bombelkami??Ja nie lubie wina bo dlamnie jest ciezkostrawne Wole szampana dla dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
mix.er Re: coś na rocznice 30.04.08, 20:18 nie pój dziewczyny szampanem, bo sie nabzdryngoli, a jutro ją będzie głowa bolała...hehe...lepiej kup jej wibrator, postawi go za szybą w meblościance, niech stoi...jeść nie woła, a czasami może sie przydać...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: coś na rocznice 01.05.08, 22:52 mix.er napisał: > nie pój dziewczyny szampanem, bo sie nabzdryngoli, a jutro ją będzie głowa > bolała...hehe...lepiej kup jej wibrator, postawi go za szybą w meblościance, O Matuś!! Może jeszcze test ..ciążowy??też jeść nie ...woła..:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:46 mix.er napisał: > nie pój dziewczyny szampanem, bo sie nabzdryngoli, a jutro ją będzie głowa > bolała...hehe...lepiej kup jej wibrator, postawi go za szybą w meblościance, > niech stoi...jeść nie woła, a czasami może sie przydać...hehe... Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługuje na partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:49 > > Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługuje na > partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. Zle wpisalam-nizej powinno byc > Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: coś na rocznice 01.05.08, 22:56 Kiedyś dostałam wielkiego misiaczka ,giganta!!.:))) Jestem bardzo z niego zadowolona :) za każdym razem gdy sie do niego przytulam myślę o osobie która mi go podarowała:)) super prezent :) Pozdrawiam:)) pl.youtube.com/watch?v=on8_Fkr5pA8&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mix.er Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:40 iskierka_radosci napisała: > Kiedyś dostałam wielkiego misiaczka ,giganta!!.:))) > Jestem bardzo z niego zadowolona :) za każdym razem gdy sie do niego przytulam > myślę o osobie która mi go podarowała:)) super prezent :) skoro lubisz tulić sie do misia z urwanym uszkiem...hehe...ja jednak obstaje przy przytulaniu się do cieplutkiej, pachnącej niewiasty, to dopiero daje prawdziwy odlot...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:47 mix.er napisał: .ja jednak obstaje > przy przytulaniu się do cieplutkiej, pachnącej niewiasty, to dopiero daje > prawdziwy odlot...hehe... Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługuje na partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. Odpowiedz Link Zgłoś
mix.er Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:54 1.onet.pl napisała: > Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługuje na > partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. i wibrator...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 02.05.08, 22:55 mix.er napisał: > 1.onet.pl napisała: > > > Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługu > je na > > partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. > > i wibrator...hehe... Czesto gesto tak .Kazdy sobie radzi jak moze. Single maja ciezkie zycie Tylko wspolczuć Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: coś na rocznice 03.05.08, 00:12 1.onet.pl napisała > Czesto gesto tak .Kazdy sobie radzi jak moze. Single maja ciezkie zycie Tylko > wspolczuć Ty pewnie na zmiane ,raz lewa ,raz prawa raczka przy tym klepiac zdrowaśki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 03.05.08, 16:48 kaprys9 napisała: > > Ty pewnie na zmiane ,raz lewa ,raz prawa raczka przy tym klepiac zdrowaśki!!! Mam wspanialego partnera .Rowniez sie modle min za takie jak Ty Moze Bog ci wybaczy jak staniesz przed NIM . Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: coś na rocznice 03.05.08, 00:21 mix.er napisał: > 1.onet.pl napisała: > > > Trudno sie z tym nie zgodzić tylko zauważ ,ze nie każdy widocznie zasługu > je na > > partnera i wtedy pozostaje tylko pluszowa zabawka. > > i wibrator...hehe... Ja juz wole Leppera od Ciebie bo Ty tylko umiesz sobie drwic z innych i znakomicie ci to wychodzi w towarzystwie katolickich hipokrytek Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: coś na rocznice 03.05.08, 13:25 mix.er napisał > > skoro lubisz tulić sie do misia z urwanym uszkiem...hehe...ja jednak obstaje > przy przytulaniu się do cieplutkiej, pachnącej niewiasty, to dopiero daje > prawdziwy odlot...hehe... Tylko pozazdrościć wypada mi tych ...odlotów...)))))) Nie każdej kobiecie jest dane by codziennie mogła zobaczyć swój obraz,odbity w miłujących oczach meżczyzny...by mogła wtulić sie w Niego i zasypiać otulona Jego ..zapachem..)) Ja godzę się z tym co niesie mi ...życie. Śpię, budzę się, oddycham i przytulam do ..misia - giganta który zawsze...jest;)) Pięknego dnia ,życzę z ..odlotami.:)) pl.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU Odpowiedz Link Zgłoś
largo_m Re: coś na rocznice 04.05.08, 03:08 iskierka_radosci napisała: > Kiedyś dostałam wielkiego misiaczka ,giganta!!.:))) > Jestem bardzo z niego zadowolona :) za każdym razem gdy sie do niego przytulam > myślę o osobie która mi go podarowała:) http://pl.youtube.com/watch?v=zuNpgnK9FEs&feature=related> pl.youtube.com/watch?v=ysLJY_RM6SU&feature=related :) Odpowiedz Link Zgłoś
largo_m Re: coś na rocznice 04.05.08, 03:10 pl.youtube.com/watch?v=zuNpgnK9FEs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_radosci Re: coś na rocznice 04.05.08, 21:57 largo_m napisał: > iskierka_radosci napisała: > > > Kiedyś dostałam wielkiego misiaczka ,giganta!!.:))) > > Jestem bardzo z niego zadowolona :) za każdym razem gdy sie do niego przy > tulam > > myślę o osobie która mi go podarowała:) > > http://pl.youtube.com/watch?v=zuNpgnK9FEs&feature=related>> > :) Dzięki!!:) Obie wersje podobają mi się ale wybieram ta z ...trzema 'misiaczkami'..;)) Pozdrawiam..;))) pl.youtube.com/watch?v=1YmQ7duGxSw Odpowiedz Link Zgłoś
1.onet.pl Re: coś na rocznice 02.05.08, 00:34 Ladna bielize?? Albo jakiś ciekawa bizuterie?Teraz jest duzy wybor swiecidelek . Odpowiedz Link Zgłoś
seksuologia.m Re: coś na rocznice 02.05.08, 13:19 Witam, mam prośbę. Możesz wziąć udział w badaniu dotyczącym seksualności i wypełnić krótką, całkowicie ANONIMOWĄ ankietę. link do ankiety to: webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg Ankieta jest dodatkowo chroniona hasłem. hasło to: seks :) Będę bardzo wdzięczna, bo potrzebuję kilkaset respondentek i respondenów do mojej pracy magisterskiej. W zamian na razie jestem w stanie przekazać Ci jedynie ogromne, serdeczne DZIĘKUJĘ, a kiedy będę już bardzo bogata i sławna, to obiecuję się odwdzięczyć i dać Ci coś więcej (upomnij się - mój e- mail to ona1984@gmail.com)! :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Marta Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: coś na rocznice 02.05.08, 21:17 zapros ja do dobrego lokalu ,kup piekny pierscionek to moze nie zostawi cie przez najblizsze pol roku... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: coś na rocznice 03.05.08, 00:08 www.winowino.com/produkt,509,Vueve_Clicquot_Ponsardin_Brut.html Odpowiedz Link Zgłoś
largo_m Re: coś na rocznice 04.05.08, 18:47 Może jakiś trójkącik lub inny wielokąt??:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprys9 Re: coś na rocznice 04.05.08, 21:23 largo_m napisał: > Może jakiś trójkącik lub inny wielokąt??:) Ho! milosnik wielokatow sie znalazl ,po dluzszej nieobecnosci:):) Odpowiedz Link Zgłoś
0-zdziwiona Re: coś na rocznice 06.05.08, 11:00 largo_m napisał: > Może jakiś trójkącik lub inny wielokąt??:) trzebAa umiec sie do tego zabrac a poscy faceci nie bardzo potrafia cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
onl3 Re: coś na rocznice 07.05.08, 00:14 0-zdziwiona napisała: > > trzebAa umiec sie do tego zabrac a poscy faceci nie bardzo potrafia cha cha cha widocznie tylko z atakimi masz do czynienia:0 buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
peiekna-sara Re: coś na rocznice 04.05.08, 23:43 Majteczki w kropeczki i urozmaicony seks! Odpowiedz Link Zgłoś