Dodaj do ulubionych

przystojny pan z vikinga

05.01.02, 08:43
we brazowym swetrzysku byl, moze raczej przylecial, lubo przyjechal!!!!!!!!
bardzo dobrze, ze to zrobil, jakimkolwiek srodkiem lokomocji!!!
dziouszki, wszystkie, ktorych tam nie bylo - zaluuuuuuuuuuujcie!!!!!!!!!!!!
choc nie umiem plywac, skacze do oceanu!!!! w drodze do toni zaintonuje mantre:
na czorta mi lufthanza, na czorta mi lufthanza, na czorta mi lufthanza, na
czorta mi lufthanza, na czorta mi lufthanza ......
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 08:46
      aj, byl ci, czort prawde gada..........
      zalujta wszystkie co nie byly.........
      • Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 10:35
        Czorcie! Jesli zachwycajacy to z pewnoscia blondyn z blekitnymi oczami.Czy tak?:))))))
        • pomeranka Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 10:49
          Jakie błękitne oczy! Brunet, to był brunet o wyglądzie mordercy... Czort
          poniżej mordercy nie schodzi:))))
          • Gość: onlyanka Re: przystojny pan z vikinga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 11:20
            ja ci kurnde dam bruneta o wygladzie mordercy!!!!!!!!
            toz to aniol byl, z nieba pewnie zlecial.......
            • Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 11:35
              Ta... prawdziwy kamuflaż. Niby aniołek, a przyszedł do Vikinga, bo miał
              zlecenie w okolicy... zdjąć jakis obiekt...
              • Gość: onlyanka Re: przystojny pan z vikinga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 11:46
                ze co????
                masz Pom jakis srodek na kaca, bo mnie sie wydaje ze wscieslaki zaczynaja
                dzialac na mnie dopiero co, i z kojarzeniem to ja dzis nie bardzo.....(wczoraj
                zreszta tez, ale to chyba byl wplyw nadchodzacych wscieslakow)......
                :))))
                • Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 12:12
                  Aniol..diabel? Zdurnialy Wy baby? mario ateista a takie towarzystwo do Vikinga sprosil?To co to
                  bylo,moze ostatnia wieczerza? ;)))) Hmmm...a aniolkowi nie dalo sie odpiac skrzydelek choc na
                  chwile?;)))))))))
                  • Gość: onlyanka Re: przystojny pan z vikinga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 12:14
                    a czy ja cos mowie????
                    :)))
                    • Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 12:16
                      alez oczywiscie ,ze nie!:)))))))))))))))
                      • Gość: onlyanka Re: przystojny pan z vikinga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 12:19
                        totez ja tak myslala.......(lub mnie sie zdawalo)....
                        :)))))))))
                        • Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 12:47
                          Dobrze już, dobrze... niech będzie i aniołek. Co mi tam... w końcu nie
                          widziałam człowieka. Na pewno wygladał pieknie, ma dobre serduszko, czarujący
                          usmiech i jest porzadnym obywatelem.
                          • czort Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 13:01
                            pomcia, piykny jezd!!!
                            ja, czort, ci to mowie !!!!!!!!!!
        • bachuu Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 16:41
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Czorcie! Jesli zachwycajacy to z pewnoscia blondyn z blekitnymi oczami.Czy tak?
          > :))))))

inni byli z duzymi niebieskimi oczyma :-))))
          wbrew pozorom nie bylem to ja :-)

• Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:44
            bachuu..wiec to Ty jestes tym przystojniaczkiem ,ktory oslepil te nieszczesne kobiety??;)))))))))
            • jasmina_tdi bachuu!!!!!!!!! 05.01.02, 16:47
              buuuuuuuuuuziaczki przystojniaku!!!!!!!!!! xxxxxxx
            • bachuu Re: przystojny pan z vikinga ? 05.01.02, 16:49
              nie nie nie ja tylko siedzialem kolo mario i mena :-)))
              zwlaszcza mena. kobity patrzaly w strone mena oslepilo je i teraz pisza ze to
              niby ja :-)))
              ja to hm.. chudopacholek taki ekh..
              • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga ? 05.01.02, 16:51
                co zmyslasz!! obok mario i mena to ja siedziałam!!1 śliniłam sie z godzine, zeby
                dostać komóre od kitka!! twarda sztuka z tego kocura! nie dał!

bachuu napisał(a):

> nie nie nie ja tylko siedzialem kolo mario i mena :-)))
                > zwlaszcza mena. kobity patrzaly w strone mena oslepilo je i teraz pisza ze to
                > niby ja :-)))
                > ja to hm.. chudopacholek taki ekh..

• bachuu Re: przystojny pan z vikinga ? 05.01.02, 17:00
                  jasmina_tdi napisał(a):

> co zmyslasz!! obok mario i mena to ja siedziałam!!
                  ty siedzialas pomiedzy :-)))) ja obok

1 śliniłam sie z godzine,

noooo..... sama widzisz samanta ze prawde gadam !! ja to tylko fartem sie
                  zalapalem na te wielbiace spojrzenia obok mnie :-))))
                  • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga ? 05.01.02, 17:03
                    ja mam zeza hehehehe.....

bachuu napisał(a):

> jasmina_tdi napisał(a):
                    >
                    > > co zmyslasz!! obok mario i mena to ja siedziałam!!
                    > ty siedzialas pomiedzy :-)))) ja obok
                    >
                    >
                    > 1 śliniłam sie z godzine,
                    >
                    > noooo..... sama widzisz samanta ze prawde gadam !! ja to tylko fartem sie
                    > zalapalem na te wielbiace spojrzenia obok mnie :-))))

• Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:51
                Coz za skromnosc bachuu:))) A mnie bidulke taki widok ominal:(
          • Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:48
            Jak jesteś brunetem o twarzy mordercy to padam plackiem!!! :))
            • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 16:49
              jest zajebistym brunetem!!! dziesiec lat bez wyroku!!!! i jaki ma tatuaż!!!!!!!

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Jak jesteś brunetem o twarzy mordercy to padam plackiem!!! :))

• Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 16:55
                jesli ma jeszcze kolczyk i dlugie wlosy to ja padne trupem obok Pomci;))))))) Baby! czysta
                zgluply?Moze zalozcie fan club bachuu;))))))))))))))))))))))))))
                • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 16:58
                  ma taki fajny kucyk ale powiedział głupi, ze obetnie!!!!! a kolczyk to nie chciał
                  powiedziec gdzie, ale powiedział, ze na pewno ma!!!!!!!!!!!!!!!!!

> jesli ma jeszcze kolczyk i dlugie wlosy to ja padne trupem obok Pomci;))))))) B
                  > aby! czysta
                  > zgluply?Moze zalozcie fan club bachuu;))))))))))))))))))))))))))

• Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 16:56
                Dziesięć lat i tatuaż!!! No to piekny musi być, nie ma zmiłuj... Bachuu, fankom
                jam Twojom jezd!
                • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 16:59
                  Bachuu jest sliczny!!!!!!!!!!!!! i wie co to turbo :))))))))

> Dziesięć lat i tatuaż!!! No to piekny musi być, nie ma zmiłuj... Bachuu, fankom
                  >
                  > jam Twojom jezd!

• Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 17:06
                    Mam nadzieję, że kiedyś przy kolacji i świecach wyjaśni mi to to jest turbo...:)
                    • onlyania Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:08
                      bo kolacji pokaze tatuaz..........
                      :)))
                    • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:10
                      jak kolacja bedzie smaczna, a swiece niekapiące to może nawet wyjasni ci co to
                      jest turbo z doładowaniem!!!!!!!!!!!

> Mam nadzieję, że kiedyś przy kolacji i świecach wyjaśni mi to to jest turbo...:
                      > )

• Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:12
                        Jasminko! Na mily Bog! Miarkuj sie wacpanna!;)))))))))
                        • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:16
                          ale po co???? z tego miarkowania to pózniej tylko rachunki do płacenia
                          wychodzą :))))

> Jasminko! Na mily Bog! Miarkuj sie wacpanna!;)))))))))

• Gość: Pom Re: przystojny pan z vikinga IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 17:16
                          Nie miarkuj Jaśminko, nie miarkuj:)))))))))
                          • Gość: samanta Re: przystojny pan z vikinga IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 17:17
                            mata racje....nie miarkuj ,idz na calosc!;)))))))))))
                            • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:43
                              zonk samanta!!!!!! zonk!!! :)))))))))))

> mata racje....nie miarkuj ,idz na calosc!;)))))))))))

• bachuu Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:47
                                milo mi : bachuu :-)))
                                • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:48
                                  a wiesz co misie jedza na dobranoc???????

bachuu napisał(a):

> milo mi : bachuu :-)))

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:48
                                to czego ona wlasciwie chce,he? Miarkowas sie nie chce na calosc tez nie...?;;))))))))))
                                • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:50
                                  bo ja to mam wogóle przewrócone we łbie :))))))

samanta1 napisał(a):

> to czego ona wlasciwie chce,he? Miarkowas sie nie chce na calosc tez nie...?;;)
                                  > )))))))))

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:56
                                    no tak.....nie znam tego uczucia ale musi byc przyjemne!:)))))))
                                    • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 17:58
                                      zdradze ci kilka sztuczek :))))) o ile oczywiscie, nie lubisz rodziny i do
                                      sąsiadów masz daleko :))))

samanta1 napisał(a):

> no tak.....nie znam tego uczucia ale musi byc przyjemne!:)))))))

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:00
                                        O matulu ...to co Ty wyprawiasz????????;)))))))))))))
                                        • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:02
                                          aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......... ja ci tu sylwestra bis urzadze!!!!!!!!!

samanta1 napisał(a):

> O matulu ...to co Ty wyprawiasz????????;)))))))))))))

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:03
                                            jezdem za!:)
                                            • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:07
                                              ja tez ja tez ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez!!!!!!!!!!!!!!!!!! podpisuje sie rekami
                                              i nogami!!!!!! z kazdej strony w ta i nazad!!!!!!!!!!

samanta1 napisał(a):

> jezdem za!:)

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:08
                                                o kurde!Jasmina stepuje!!!!!!;))))))))))))
                                                • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:10
                                                  i hahahahaha!!!!!!!!! a to wszystko w rózowym boa.... (świetnie płonie miedzy
                                                  nami mówiąc;))

samanta1 napisał(a):

> o kurde!Jasmina stepuje!!!!!!;))))))))))))

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:11
                                                    Stepujaca Jasmina ,w rozowum boa przy drazku...O w morde jeza! To jest cos!:)
                                                  • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:12
                                                    zgadza się!!! to jest cooooooooś hehehehehehehe.....!!!!!!!! a tak mi dobrze z
                                                    nicka patrzy, nie? ;))))

samanta1 napisał(a):

> Stepujaca Jasmina ,w rozowum boa przy drazku...O w morde jeza! To jest cos!:)

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:21
                                                    zmyslowo..prawidlowo:)
                                                  • jasmina_tdi Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:23
                                                    taaaaaaaaaaa.....tylko cholira, dlaczego później reklamacje dostaję
                                                    hehehehe...!!!!

samanta1 napisał(a):

> zmyslowo..prawidlowo:)

• samanta1 Re: przystojny pan z vikinga 05.01.02, 18:32
                                                    zrob jak nasze panie w sklepach..reklamacji sie nie uwzglednia:)
                                    • samanta1 A teroz....... 05.01.02, 17:59
                                      dopatrzyla ja sie czegos...Naprawde ma dlugie wlosy? Zakolczykowac zawsze mozna..Hmmm..wstepuje w
                                      ciemno do fan clubu:)
                                      • jasmina_tdi Re: A teroz....... 05.01.02, 18:03
                                        ciemno to tam wcale nie było, a wstepowac tez zaden nie chciał! ;)

samanta1 napisał(a):

> dopatrzyla ja sie czegos...Naprawde ma dlugie wlosy? Zakolczykowac zawsze mozna
                                        > ..Hmmm..wstepuje w
                                        > ciemno do fan clubu:)

• samanta1 Re: A teroz....... 05.01.02, 18:05
                                          odstaw ten kieliszek i gadaj ..ma ten kucyk czy nii?????Bo jak nii to nie bede wielbic!;))))))))
                                          • jasmina_tdi Re: A teroz....... 05.01.02, 18:09
                                            no to zalezy od osobistych preferencji co do owłosienia!!! ja wyznaje zasadę im
                                            mniej tym lepiej! jakby wiec nie patrzec, bachuu był owłosiony niczym małpa
                                            (oczywiscie w pozytywnym znaczniu tego słowa:))

samanta1 napisał(a):

> odstaw ten kieliszek i gadaj ..ma ten kucyk czy nii?????Bo jak nii to nie bede
                                            > wielbic!;))))))))

• bachuu Re: A teroz....... 05.01.02, 18:08
                                        samanta1 napisał(a):

> dopatrzyla ja sie czegos...Naprawde ma dlugie wlosy? Zakolczykowac zawsze mozna
                                        > ..Hmmm..wstepuje w
                                        > ciemno do fan clubu:)

meeeeeeen obraczkowac cie chcom !!1 hi hi fajnie bedziesz wygladac !

chociaz z drugiej strony fanklub wart jest mszy :-)))))
                                        pozdro
                                        • samanta1 Re: A teroz....... 05.01.02, 18:10
                                          jaki men? To my nie o Tobie mowimy?????????????? Ooooooooo nieeeeeeeeeee!jesli to men ma kucyk to ja sie
                                          tak nie bawie i nie bede go wielbic! Hmmm...dziwnie sie zakrecilam w tej rozmowie:)
                                          • jasmina_tdi Re: A teroz....... 05.01.02, 18:12
                                            men ma wąchole!!! bachu ma włosy!! i nie kręc sie bo wpadniesz na tego co nie
                                            trzeba!! ;))

samanta1 napisał(a):

> jaki men? To my nie o Tobie mowimy?????????????? Ooooooooo nieeeeeeeeeee!jesli
                                            > to men ma kucyk to ja sie
                                            > tak nie bawie i nie bede go wielbic! Hmmm...dziwnie sie zakrecilam w tej rozmow
                                            > ie:)

• samanta1 Bachuu i Jasmina 05.01.02, 18:14
                                              Prosze mi natychmiast powiedziec ktory jest zabojczo boski..men czy bachuu?Ktory ma kucyk i predyspozycje do
                                              kolczyka? jak mi mily Bog nie bede wielbic mena ,nawet z kucykiem!;)
                                              • jasmina_tdi Re: Bachuu i Jasmina 05.01.02, 18:18
                                                jak mogłas wogóle zwątpić???????? no jak do cholery?????????? przeciez wiadomo -
                                                który ;)))))))

samanta1 napisał(a):

> Prosze mi natychmiast powiedziec ktory jest zabojczo boski..men czy bachuu?Ktor
                                                > y ma kucyk i predyspozycje do
                                                > kolczyka? jak mi mily Bog nie bede wielbic mena ,nawet z kucykiem!;)

• samanta1 Re: Bachuu i Jasmina 05.01.02, 18:20
                                                  bachuuuu???????????
                                                  • jasmina_tdi Re: Bachuu i Jasmina 05.01.02, 18:21
                                                    tak tak tak taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak takataktaktaktakTAK TAK TAK
                                                    TAAAAAAAAAAAAK tak tak tak i jeszcze raz tak!

samanta1 napisał(a):

> bachuuuu???????????

• samanta1 A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:31
                                                    Takie cudo nie istnieje! Nie dam sie nabrac! po czym jednak wyobraznie podsunela jej obraz oszalamiajacego
                                                    bruneta z kucykiem i kolczykiem w uchu i..pierdut ..spadla z krzesla! :)
                                                  • jasmina_tdi Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:34
                                                    ech......zycie....zebys ty dupe miało jak ktos tu juz powiedzial......
                                                    nie ma to jak ognisty blondyn bez kucyka z ikskrą w modrych oczętach!!!!!!!
                                                    uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miłego sobotnio niedzielnego

buziaki

jasminka

samanta1 napisał(a):

> Takie cudo nie istnieje! Nie dam sie nabrac! po czym jednak wyobraznie podsunel
                                                    > a jej obraz oszalamiajacego
                                                    > bruneta z kucykiem i kolczykiem w uchu i..pierdut ..spadla z krzesla! :)

• samanta1 Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:36
                                                    bluznisz Jasmino!:)
                                                  • bachuu Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:40
                                                    tu chyba zaszlo jakies gigantyczne nieporozumienie ?!
                                                    powtorze samanto raz jeszcze !to nie ja! to men .
                                                    mowie : od niego i mario luna bila, blask takowy ze az jasminka slinic sie
                                                    zaczela :-)))
                                                    a ja cichutenko obok siedzialem.
                                                    dlugie wlosy mam w dowodzie. na fotce :-))))
                                                    reszte potem
                                                    uszanowanie
                                                  • samanta1 Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:44
                                                    Ty sie bachuu nie boj zaby!bede Cie wielbic cichutko i skromnie.Czasami jaka modlitwe wzniose wTwoim kierunku
                                                    jako zazarta fanka tudziez poemat napisze natchniony.Nie bron sie bom juz przepadla! Amen;)
                                                  • pomeranka Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:56
                                                    Bachu? To nie jesteś brunetem o morderczym wygladzie?
                                                  • samanta1 Re: A guzik z pentelka! 05.01.02, 18:58
                                                    Jezd ,jezd ..ino nie zyczy sobie co bym go wielbila:( To niesprawiedliwe!po co czort moje fotki pokazywal? I tak
                                                    moj image szlag trafil;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka