Dodaj do ulubionych

PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE....

06.01.02, 11:02
Wszyscy spia?
Jak to mozliwe ze w firmie o tej porze nikogo nie ma?
puk, puk
jest tu ktos?
nic, glucho, ciemno......
Jak dotre w koncu do kierownika tego burdelnika?
Puk, Puk...
mam ze soba kawe i tabletki od bolu glowy, zostawie wam to i przyjde pozniej,
moze znajdzie sie tu ktos wowczas, kto bedzie gadal ludzkim glosem.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:04
      nie spia tylko od wczoraj nie mozna bylo wejsc na gazete.Witam:)
    • kitek1 Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:04
      a ty, kto drzewiej byl, i o co ci chodzi,
      • czeski_film Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:09
        ja szukam tutaj pracy, ale od wczoraj nie moge znalesc nikogo z kierownictwa.
        Z wyjatkiem pieknej Samanty ale ona nie chciala ze mna wczoraj gadac.
        Jakas siedemnastka powiedziala ze ma tutaj chody u wszystkich, okazalo sie ze
        nie za bardzo.
        Wiec szukam kogos kto moglby mi powiedziec co tu kreca i dlaczego ja w tym nie
        gram?
        Moze jakas mala rulka w tym spektaktu, czy tez lepiej to ujawszy - komedii
        • mina.mina Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:10
          dobra czeski, wchodzisz za tureckiego - pasi?
          • czeski_film Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:14
            czyli ze pani tu jest kierownikiem? Bardzo mi milo. Od kiedy dostaje te role?
            • Gość: samanta Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 11:16
              ja moge Cie ucharakteryzowac jakby cos..Blizny,sznyty czy cos takiego;)
              • czeski_film Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:21
                dobrze.
                Ale zeby tak pani rezyser najpierw podala co mam w tym filmie robic?
                • mina.mina Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:25
                  no kurwa kabareciku nie ogladalas - les??? wozny turecki bedziesz, gwozdz
                  programu!
                  • czeski_film Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:30
                    pani rezyser powiedziala ze mam grac tureckiego z malej litery - pomyslalem ze
                    mam grac jakiegos tureckiego kebaba - a to mniej mile, chociaz nie zaprzeczam
                    ze doprowadzony do stanu ostatecznego przez pania charakteryzator, chetnie sie
                    podalbym takiej obrobce pod warunkiek ze pani ta zechciala by zagrac buleczke a
                    pani rezyser suroweczke...
                    • mina.mina Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... 06.01.02, 11:46
                      a paszol zboczencu w buraki! sie mu zachciewa kurwa mac. czlowiek robote
                      proponuje a ten od razu jeszcze zrec chce na koszt firmy. co to ku kurwa,
                      jadlodajnia?
                      • Gość: onlyanka Re: PATRZE, WIDZE I.......NIC NIE WIDZE.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.02, 12:27
                        Matka, dajcie mu moze role jakiegos szczurka to moze co niektorzy opuszcza to
                        forum jak to szczurek zacznie za kocurem latac!!! A co wykorzystac dziada....
                        jak se zarcie znajdzie to ci i tureckiego zagra....
                        he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka