pan-z-listy 06.01.02, 12:53 beze mnie to juz Ci chlopa brakuje ? I musisz rozmawiac z takimi roznymi francuskami, markizami ? a moze Ci francuskiego brakuje ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: SAMKA, CO TY ROBISZ ???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 13:33 Macius cholero jedna!Nie mogl Ty wczoraj sie pojawic? tak potrzebowalam wroga jak leku cennego! Niemniej jednak nadal jestes mi potrzebny ,z nikim tak sie fajnie nie bluzga jak z Toba.Jestes niezastapiony!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMKA, CO TY ROBISZ ???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 14:34 no i co sie Macius opierniczasz,he? Gdzies juz zniknal? Gazeta na psy chodzi ,serwer do dupy maja ale to nie powod zebys tak bezczelnie znikal Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: SAMKA, CO TY ROBISZ ???? 06.01.02, 14:40 O, to ty stara dupa jezdeś ????????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: SAMKA, CO TY ROBISZ ???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.01.02, 15:33 niedoczekanie!Nie wysiadam ino ta zasmarkana gazeta nawala i mam problemy z wejsciem! Myslalby kto ze Ty taka mloda dupa jestes!:) Odpowiedz Link Zgłoś