the_dzidka 17.09.03, 09:21 Bo już wiem, że Konradowi - błaganie :) Mnie - jedna piosenka. I bułka z jajkiem i majonezem. A Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 09:30 Kawa z mlekiem lub czekolada na gorąco i rogalik crroisant ;-)) Mniam I zakupy - dużo zakupów - dla mnie nie dla domu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:43 > I zakupy - dużo zakupów - dla mnie nie dla domu ;-))) Mogą być i dla domu :) Najbardziej lubię chodzić po sklepie i wkładać, wkładać, wkładać do koszyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:57 the_dzidka napisała: > Najbardziej lubię chodzić po sklepie i wkładać, wkładać, > wkładać do koszyka.... i wyjmować, wyjmować, wyjmować... ...przy kasie. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 11:01 > i wyjmować, wyjmować, wyjmować... > > ...przy kasie. :P No niestety. Wkładając licz się z tym, że kiedyś trzeba będzie wyjąć :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:34 the_dzidka napisała: > Bo już wiem, że Konradowi - błaganie :) Nie no. Nie tylko. Muzyka - generalisz - bardzo pomaga. I whisky, whiskey... Na wdzięki kobiece też nieczuły nie jestem. :P K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:44 > Nie no. Nie tylko. Muzyka - generalisz - bardzo pomaga. I whisky, whiskey... Na > > wdzięki kobiece też nieczuły nie jestem. :P Znaczy standard. Kobieta, wino i śpiew. I "Opowieści Lasku Bielańskigo". Znaczy Wiedeńskiego. I świeczki pływające? Nihil novi sub sole ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:55 the_dzidka napisała: > Znaczy standard. Kobieta, wino i śpiew. I "Opowieści Lasku Bielańskigo". > Znaczy Wiedeńskiego. Bielański mam zdecydowanie bliżej. per pedes będzie z 5 minut. Acz po Bielańskim to ja lubię rowerem. Najlepiej z górki. Jest taka jedna - na sztywnym 54. ;> > I świeczki pływające? hmmm... wiesz, to nie takie głupie. K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:57 > > I świeczki pływające? > > hmmm... wiesz, to nie takie głupie. Wiem, bo sama takie mam w domu. Tyle że woda zdążyła wyparować i odsłonić muszelki i kamyki, których nasypałam do naczynia :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:58 the_dzidka napisała: > Wiem, bo sama takie mam w domu. Tyle że woda zdążyła wyparować i odsłonić > muszelki i kamyki, których nasypałam do naczynia :-DDD hyhy, to już chyba nie są pływające? K. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 10:59 > hyhy, to już chyba nie są pływające? Aktualnie sa leżące na mieliźnie :) Ale jak nie zapomne, to doleję im dzisiaj wody :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 11:12 the_dzidka napisała: > I świeczki pływające? Nihil novi sub sole ;-) A gdzie pływające?? w wannie??? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 11:30 > A gdzie pływające?? w wannie??? Ja nie mam wanny (choć to też niezły pomysł). Świeczki pływają w dużym szklanym naczyniu, na dno którego nasypałam spora warstwę kamyczków i muszelek znad morza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 12:59 jakby pływały w wannie to można by się wykąpać razem z tymi świeczkami ;-)) tylko trzeba by uważać na ruchy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:05 catalina1 napisała: > jakby pływały w wannie to można by się wykąpać razem z tymi świeczkami ;-)) > tylko trzeba by uważać na ruchy ;-)) Ale można je poustawiać na krawędzi wanny. Widzialam to w jakims filmie chyba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:07 the_dzidka napisała: > Ale można je poustawiać na krawędzi wanny. Widzialam to w jakims filmie chyba > :-) > No i fajnie to wygląda, ale raz łazienka powinna być duża, a wanna okrągla lub z jakuzzi, a dwa to już nie będą pływające ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:12 > No i fajnie to wygląda, ale raz łazienka powinna być duża, a wanna okrągla lub > z jakuzzi, a dwa to już nie będą pływające ;-) I znowu masz rację :) Z logiką u mnie dzisiaj kiepsko :) W sumie, jeśli do tej łazienki, wanny, i świeczek dorzucimy jeszcze dobrze schłodzonego szampana i jakieś sympatyczne ramię (do podawania szampana), to świeczki mogą być stojące. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:20 ehhh... rozmarzyłam się ... a moja łazienka taka maleńka i wanna zupełnie nie pasująca do marzeń ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:28 catalina1 napisała: > ehhh... rozmarzyłam się ... a moja łazienka taka maleńka i wanna zupełnie nie > pasująca do marzeń ;-)) Ja z tych wszystkich marzeń to mam tylko swieczki. I to jeszcze takie, których nie postawisz nawet na pralce :P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:36 the_dzidka napisała: > Ja z tych wszystkich marzeń to mam tylko swieczki. I to jeszcze takie, których > nie postawisz nawet na pralce :P > A nie, to ja posiadam świeczki bardzo ładne, wiśniowe i świeczniki do niech takoż ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:25 brak goraczki u potomka i przespanie sie z dwie godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:30 abu-sami napisał: > brak goraczki u potomka Daj potomkowi syropu z selera - to dobre na przeziębienie. I ciesz się, ze nie jest trzytygodniowym noworodkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
abu-sami Re: A co Wam poprawia humor? 17.09.03, 13:38 dostaje antybiotyki zlapal jakiegos wirusa w szkole i strasznie marudzi.jak mial pare tygodni i goraczke to spal caly czas budzac sie tylko na butle co trzy godziny ,zezarl i spal dalej,meczaco to nie bylo a teraz.....i jeszcze do matki nie chce isc!!! Odpowiedz Link Zgłoś