niedzwiedziczka 17.09.03, 16:55 Dawno już tu nie byłam, bo różnych spraw mnóstwo. Powiedzcie mi, czemu jako założyciel widnieje latynoski amorek, a nie suzume? Chyba się nie podszywa, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: założyciel 17.09.03, 16:57 ja bardzo przepraszam ale ja sobie wypraszam takie inseminacje, ze ja sie podszywam. ja sie co najwyzej zaszywam a moje ojcostwo akurat to wynik prowokacji grubymi nicmi szytej. niedzwiedziczka napisała: > Dawno już tu nie byłam, bo różnych spraw mnóstwo. Powiedzcie mi, czemu jako > założyciel widnieje latynoski amorek, a nie suzume? > Chyba się nie podszywa, co? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: założyciel 17.09.03, 16:59 No, jak inseminacja to ja się wcale ojcostwo nie dziwię... A czy szczęsliwa mamusia juz wie o dziecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: założyciel 17.09.03, 17:02 mamusia? to ona wrobila tatusia przeciez... niedzwiedziczka napisała: > No, jak inseminacja to ja się wcale ojcostwo nie dziwię... A czy szczęsliwa > mamusia juz wie o dziecku :) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: założyciel 17.09.03, 17:06 To kto w końcu kogo inseminował??? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: założyciel 18.09.03, 13:08 nic nie wiem na ten temat i bede sie trzymal tej linii obrony. a tak powaznie to pisze jasno i wyraznie - NIKT. i prosze nie rozsiewac zadnych plotek. niedzwiedziczka napisała: > To kto w końcu kogo inseminował??? Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: założyciel 18.09.03, 13:18 Sam wspomniałeś o inseminacji, ale ja nic nie insynuuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: założyciel 18.09.03, 13:20 to dobrze. widzisz, z pewnych spraw nie wolno sobie robic za przeproszeniem jaj. Odpowiedz Link Zgłoś