Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:03 Pewna Samanta z Ligi chciala zrobic makagigi. Ale choc sie starala o maku zapomniala i szkoda calej fatygi. :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:05 Co Ty ,nie spisz?kolderke rozkopales!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:07 ten materac jest tak wygodny, ze nie moge spac... chyba rozloze polowke Nabila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:15 i po cholere Ci to bylo? przerob na latajacy dywan!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:16 i kierunek- Szczecin ? :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:19 Zebrala sie kiedys wielka Liga, by kobitki mogly sie wyga- dac, ale tak pyskowaly, ze sie samme zakrzyczaly i wyszla z tego wielka figa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:22 Kierunek sam musisz wybrac! Ja tam nie mam nic przeciwkozeby to byl Szczecin:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:24 A gdzie slowko pochwaly dla syna marnotrawnego i jego limerykow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:26 no wieeesz..cos na lige tu najezdzasz mily moj:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:31 Taaaaaaaaka Liga i jednego niezgrabnego limeryku obawia sieM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:36 Raz Samanta, Czort i Mina pojechaly do Szczecina. I choc bardzo sie staraly gowno tam zwojowaly i zrzedla Lidze mina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:39 kupil se Bizio kawal materaca i teraz po chalupie chadza materac ma duze rozmiary a Bizio przeciez nie ma pary wie z boku na bok sie przewraca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:37 Prosisz o ocene limeryku przy czym narzucasz zdanie mowiac ze on niezgrabny;)))))) Biziaczku! bedziesz tak grasowal do rana i limeryczki pisal? Ja tam zaraz na swoje wyrko wskakuje i bede spac az milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:45 ja tez sprobuje: kupil se Bizon materac Pirelli bo dobry jest, mu powiedzielli. i choc chcial spac kurwa jego mac cale spanie diabli wzielli. pstryk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:48 Dobre!:))))))))) Biniu..pancia idzie spac bo nosem pada na klawiaturke. Poprosze kolderke.....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:48 pewnemu biziowi z paryza przysnila sie kurwa ryza. kolderke naciagnal na glowe, przymknal oczka rozowe. niech don sie zadna nie zbliza. limeryk po wyprowadzeniu suki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:49 cha,cha,cha!!!!:)))))))) Dobra jestes czorcie!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:52 caluje Was, Babusy moje wredniaste i zycze milej nocy ! Samanta, a kto przykryje mnie kolderka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:52 roz oczka dogonil, gdy bizonek sie bronil przed panienka ze senka. juz nie placze panienka, jeno bardzo sie ploni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Bizon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:55 SDpimy dziisiaj odkryci bo ja o to samo Ciebie poprosilam:) Dobranoc Czorcie ,dobranoc Bizonku:-**********S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:56 powinno byc: roz oczeta dogonil bedzie do rytmu. i zarozki jeszcze jeden - do trzech razy sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:56 Teeeee, Czorcie, nie podoba mi sieM to, konkurencja pod bokiem rosnie ! Za dobra jestes w te klocki ! Won ( Twoje ulubione haslo- w dupie trzaslo) na wirtualna Polske ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:58 zgapiuch! Pomysly mi zabiera!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:01 No, tera mie wzielo. ide spac i juz.... Buziaczki kolderkowo-limerykowe cieplutkie takie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:01 ktos na lige narzeka ale wieczora czeka, by pogadac ze jedna. gdy gwiazdeczki pobledna pod kolderke ucieka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:03 ja cie chyba jednak skarce, Czorciku :-))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:05 to co ja zrobie, jak nie moge spac. po cos zalozyl watek o niespaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:09 nie wiem dlaczego moja zona, tak bardzo polubila bizona. miast kitrac czortowskie gacie wciaz gadala na czacie. nic jej juz nie przekona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:10 to tera uwozojcie, gazdzino, na wasym gazdostwie... zarozki bydziemy spoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:12 psij, psij, ja mom wena, pisac byda!!! Odpowiedz Link Zgłoś