Dodaj do ulubionych

NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK

IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:03
Pewna Samanta z Ligi
chciala zrobic makagigi.
Ale choc sie starala
o maku zapomniala
i szkoda calej fatygi.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:05
      Co Ty ,nie spisz?kolderke rozkopales!:)
      • Gość: bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:07
        ten materac jest tak wygodny, ze nie moge spac... chyba rozloze polowke Nabila
        • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:15
          i po cholere Ci to bylo? przerob na latajacy dywan!:)))))))
          • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:16
            i kierunek- Szczecin ? :-))))))))))))
            • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:19
              Zebrala sie kiedys wielka Liga,
              by kobitki mogly sie wyga-
              dac, ale tak pyskowaly,
              ze sie samme zakrzyczaly
              i wyszla z tego wielka figa
              • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:22
                Kierunek sam musisz wybrac! Ja tam nie mam nic przeciwkozeby to byl Szczecin:))))))
                • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:24
                  A gdzie slowko pochwaly dla syna marnotrawnego i jego limerykow ?
                  • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:26
                    no wieeesz..cos na lige tu najezdzasz mily moj:)))))))
                    • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:31
                      Taaaaaaaaka Liga i jednego niezgrabnego limeryku obawia sieM ?
                      • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:36
                        Raz Samanta, Czort i Mina
                        pojechaly do Szczecina.
                        I choc bardzo sie staraly
                        gowno tam zwojowaly
                        i zrzedla Lidze mina.
                        • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:39
                          kupil se Bizio kawal materaca
                          i teraz po chalupie chadza
                          materac ma duze rozmiary
                          a Bizio przeciez nie ma pary
                          wie z boku na bok sie przewraca
                      • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:37
                        Prosisz o ocene limeryku przy czym narzucasz zdanie mowiac ze on niezgrabny;)))))) Biziaczku! bedziesz tak
                        grasowal do rana i limeryczki pisal? Ja tam zaraz na swoje wyrko wskakuje i bede spac az milo:)
                        • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:45
                          ja tez sprobuje:
                          kupil se Bizon materac Pirelli
                          bo dobry jest, mu powiedzielli.
                          i choc chcial spac
                          kurwa jego mac
                          cale spanie diabli wzielli.

pstryk
                          • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:48
                            Dobre!:))))))))) Biniu..pancia idzie spac bo nosem pada na klawiaturke. Poprosze kolderke.....;)))))))
    • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:48
      pewnemu biziowi z paryza
      przysnila sie kurwa ryza.
      kolderke naciagnal na glowe,
      przymknal oczka rozowe.
      niech don sie zadna nie zbliza.

limeryk po wyprowadzeniu suki.
      • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:49
        cha,cha,cha!!!!:)))))))) Dobra jestes czorcie!:))))))))
        • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:52
          caluje Was, Babusy moje wredniaste i zycze milej nocy !
          Samanta, a kto przykryje mnie kolderka ?
      • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:52
        roz oczka dogonil,
        gdy bizonek sie bronil
        przed panienka ze senka.
        juz nie placze panienka,
        jeno bardzo sie ploni.
        • Gość: samanta Bizon IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:55
          SDpimy dziisiaj odkryci bo ja o to samo Ciebie poprosilam:) Dobranoc Czorcie ,dobranoc Bizonku:-**********S
        • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 02:56
          powinno byc:
          roz oczeta dogonil
          bedzie do rytmu.
          i zarozki jeszcze jeden - do trzech razy sztuka
        • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 02:56
          Teeeee, Czorcie, nie podoba mi sieM to, konkurencja pod bokiem rosnie ! Za
          dobra jestes w te klocki ! Won ( Twoje ulubione haslo- w dupie trzaslo) na
          wirtualna Polske !
          • Gość: samanta Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 02:58
            zgapiuch! Pomysly mi zabiera!;)
            • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:01
              No, tera mie wzielo. ide spac i juz.... Buziaczki kolderkowo-limerykowe
              cieplutkie takie......
          • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:01
            ktos na lige narzeka
            ale wieczora czeka,
            by pogadac ze jedna.
            gdy gwiazdeczki pobledna
            pod kolderke ucieka!!!!
            • Gość: Bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:03
              ja cie chyba jednak skarce, Czorciku :-)))))))))))))))))
              • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:05
                to co ja zrobie, jak nie moge spac. po cos zalozyl watek o niespaniu?
                • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:09
                  nie wiem dlaczego moja zona,
                  tak bardzo polubila bizona.
                  miast kitrac czortowskie gacie
                  wciaz gadala na czacie.
                  nic jej juz nie przekona.
                • Gość: bizon Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.abo.wanadoo.fr 08.01.02, 03:10
                  to tera uwozojcie, gazdzino, na wasym gazdostwie... zarozki bydziemy spoc
                  • Gość: czort Re: NIE MOGE SPAC I STAD LIMERYK IP: *.tkb.net.pl 08.01.02, 03:12
                    psij, psij, ja mom wena, pisac byda!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka