Dodaj do ulubionych

*****wątek Mario i Tygryska****

IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:37
i co kurna zaczynamy?
gotowy do boju?
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:38
      spierdalaj, widzisz chyba, za nam zyc nie dadza!
      • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:42
        a do dupy z tym..
        nawet ponapierdalac się nie można jak sie chce!!
        • Gość: samanta Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:44
          naiwniaki!pewnie ze wam zyc nie damy!
          • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:45
            Samanta, bo sie Tobie tez dostanie!
            • Gość: samanta marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:51
              och,katuj mnie ,katuj!!!!:)))))))
              • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 09:52
                nie moge- moj kat z rana malo sprawny :o)))
                • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 09:53
                  najpierw obiecuje a pozniej sp..:(Ach Ci faceci!;)
                  • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 09:58
                    co moge za to, za mi bromu zadano? :o)))
                    • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:14
                      Ty na brom nie zwalaj winy ino na wiek!;)))))))))
                      • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 10:16
                        wedlug Starego konia jestem mlodziam, wedlug Wrewa niedojrzaly- kurwa- takiemu
                        ma juz stawac?
                        • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:18
                          Ty to masz fajnie!A mnie ciegiem Macius stara dupa tytuluje!
                          • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 10:20
                            taaaak? to ile on ma lat? :o)))
                            • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:22
                              a skad ja moge kuwa wiedziec?
                              • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 10:24
                                ja tak mysle, ze to bedzie taki kapucynek jak Starykon i Spolka. Moze jedynie
                                troche madrzejszy!
                                • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 10:28
                                  Nie przesadzaj.Macius ma regres!Doszlo do tego ze juz tylko potrafi napiszac:"dupa" ,"i co?" ....
                                  • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 10:41
                                    moze to forma westchnien do Ciebie. Moze element autokrytyki?
                                    • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:05
                                      cos Ty! to zwidy schizola!;))
                                      • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 11:13
                                        Czyzby, a moze to tylko przez swoja zazdrosc go tak postrzegasz?
                                        • Gość: samanta Re: marys............. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 11:16
                                          jezu ,marys,Ciebie tez bierze?;))) Jaka zazdrosc? On na przemian milosc mi wyznaje i od starych dup
                                          wyzywa! I to jest norma?;)
                                          • mario2 Re: marys............. 08.01.02, 11:49
                                            a co jest norma w stosunku do Ciebie???
                                            • samanta1 Re: marys............. 08.01.02, 17:19
                                              tak mi sie pierdyknelo ...;) Norma to znaczy zeby Macius zdecydowal sie na jakis konkretny front bo juz mi sie w
                                              glowie kreci;) definicji nie bde tu podawac (normy) bo to bzdeta i o kant d..rozbic:)
        • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:45
          nie pierdol, tylko nawijaj. Frustratow sie boisz? :o)))
          • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:47
            odbiło ci stary? a kogo kurwa sie tygrys ma tu bać?
            nie ma takiego
            • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:49
              tygrys z powylamywanymi pazurami, pchlami i w dodatku bezzebny- na diecie
              mlecznej :o)))
              • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:53
                kurwa chłopie, te pazury by cię na pół rozłupały!!
                same kości by z ciebie zostały))
                a twój nick pochodzi z filmu Mario Bros?
                tez jesteś taki gruby jak tamten?))
                skoro mario @ to może jesteś jego bliźniakiem?
                hehehe...
                • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 09:57
                  ty sie chyba z wlasnym chujem na lby zamieniles. Moj nick pochodzi od
                  SUPERMARIO :o)))
                  • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:01
                    nie pierdol!!!
                    mógłbys być może płaszczem SUPERMARIO!
                    albo jego wieszakiem:)))
                    • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:03
                      A Ty podpaska Silamoon!
                      • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:12
                        a ty tamponem: "supermario" maxi:))))
                        mógłbyś być nawet na coś przydatny..
                        wyciągaliby cię za sznureczek :))
                        • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:14
                          wypierdku mamuta, ty wiesz co to tampon. Nie mylisz z herbata expresowa?
                          • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:20
                            boże!! co za kretyn!!
                            jasne że nie wiem!))
                            a ty wiesz?? jak nie to się dowiedz!!! koniecznie!
                            żebyś wiedział gdzie się wkrótce znajdziesz!
                            • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:21
                              tam gdzie sie znajde moze byc przyjemnie. Podejrzewam, ze gdybys sie w czasie
                              porodu nie obejrzal za siebie, do dzis anatomie kobiety znalbys tylko z
                              obrazkow!
                              • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:25
                                nie pierdol, nie pierdol.... gdyby nie krowy to byś
                                do dzisiaj cipy nie widział!!:))
                                • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:27
                                  no wlasnie, te co je pasaja, to i tak ideal w porownaniu do tego co Ty
                                  wzdychasz np. Lilly ( oj przepraszam, tak bardzo nie chcialem Cie obrazic) :o)))
                                  • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:36
                                    nie uraziłeś mnie bo nie znam żadnej Lilly...
                                    a do kogo ty wzdychasz? do klozetu?
                                    tylko nie nachylaj sie za długo bo Cię coś wciągnie!
                                    a z resztą nawet byś się nie zmieścił...:))
                                    • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:40
                                      Biedny- nie zna Lilly. Toz to slepy by ja zauwazyl!
                                      A wzdycham, z politowaniem, kiedy taka malpe mam za adwersarza!
                                      • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:47
                                        a co mnie obchodzi jakas tam lilly!
                                        kto to w ogóle kurwa jest??
                                        ważne że takim młotkem jak ty mogę pogadać!
                                        to nawijaj dalej stara dupo !!!
                                        • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 10:54
                                          Lilly jest intelektualnym odzwierciedleniem Ciebie.

A rozmowy z polmozgami zawsze mnie bawia :o))) Wiec dzis nawet do nocy
                                          posiedze, bo takie wypierdki nieczesto sie tu zdazaja!
                                          • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 11:01
                                            no popatrz! mnie tez takie rozmowy bawią!
                                            dlatego z tobą rozmawiam..
                                            bo taki kretyn jak ty nieczęsto się zdarza!
                                            ty jesteś jak gwiazda polarna wśród tobie podobnych!
                                            trzeba o ciebie dbać i szanować żebyś się szybko nie zużył!
                                            a jak wyciągniesz kopyta to do formaliny!
                                            tylko że wygladałbyś jak ogromny karp w galarecie..:))

• mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 11:14
                                              kurwa jaki karp??? SUM- toc wasy mam.

Ciebie do formaliny nie wsadza. Nie ma sensu- gowno i tak zawsze na wierzch
                                              wyplynie :o))
                                              • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 11:33
                                                do suma to ci jeszcze daleko!
                                                najwyżej karp z wąsami!
                                                a to że gowno zawsze na wierzch wypływa to wiem...bo ty zawsze wypływasz!
                                                tylko ciężkie z ciebie gówno! cholera..możesz przypadkiem zatonąć
                                                w tej formalinie!
                                                • mario2 Re: *****wątek Mario i Tygryska**** 08.01.02, 11:48
                                                  uwazaj co mowisz, bo broda moja od dawna nie golona.

Jakie za mnie gowno, nie twoj interes, na pewno nie taka sraka jak z Ciebie :o))
                                                  • Gość: tygrysek Re: *****wątek Mario i Tygryska**** IP: 9.67.96.* 08.01.02, 11:59
                                                    co mnie kurwa swoją szczeciną straszysz!
                                                    chociaż.....od kiedy gówno ma zarost?
                                                    to chyba jesteś jakimś mutantem.
                                                    albo ofiarą eksperymentów medycznych?
                                                    biedactwo..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka