hi-hi 08.01.02, 12:22 zaraz przyjde i wymyśle jakiś temat do tego wątku nooo , chyba że wy macie jakieś propozycje hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: !!!.....Uwaga !!! - Wątek w BUDOWIE...!!! 08.01.02, 12:27 ...bardzo absorbujący...wątek... ha!ha! Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: !!!.....Uwaga !!! - Wątek w BUDOWIE...!!! 08.01.02, 12:48 haaa mam wielka prośbe ide zjeść a potem sie położe spać czy moglibyście przez ten czas podnosić ten wątek w góre ? Bo jak przyjde to może cos mi sie przyśni i nadam w końcu temat do tego wątku ! ok / umowa stoi ? ja też wam kiedyś pomoge paaaaaaaaa hi-hi pzdr ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: !!!.....Uwaga !!! - Wątek w BUDOWIE...!!! 08.01.02, 12:56 witaj hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reki Re: !!!.....Uwaga !!! - Wątek w BUDOWIE...!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:14 hi-hi napisał(a): > haaa > mam wielka prośbe > ide zjeść a potem sie położe spać > > czy moglibyście przez ten czas > podnosić ten wątek w góre ? > Bo jak przyjde to może cos mi sie przyśni > i nadam w końcu temat do tego wątku ! > > ok / > umowa stoi ? > ja też wam kiedyś pomoge > > paaaaaaaaa > > hi-hi > pzdr > ;-) Pomagam pierwszy ! Odpowiedz Link Zgłoś