Dodaj do ulubionych

KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze....

09.01.02, 08:16
a co tam, poprosze......
A tak w ogole to Dzien Dobry
:)))
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 08:19
      nie wiem, czy bedziesz miala czas odpisac,
      jako jedyny tu aniol, masz mase roboty,
      ale dzien dobry,
      • oona a ja to co?! 09.01.02, 08:25
        jaki jedyny jaki jedyny??tylko,ze ja anioł leniwy,to racja,nie pomoge
        • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:27
          i co Ty ze mnie robisz, balwana pod hospicjum z rozyczka zamiast marchewki,
          • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:31
            jaki bałwan?jakie hospicjum?jaka różyczka?jaka marchewka?
            • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:33
              a kto aie ze mna na 6 rano umawial, ze w nocnych koronkach i szpileczkach
              antyposlizgowych przyleci,
              • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:37
                aaa,bo ja wczoraj półżywa z niewyspania byłam
                tak mi coś dzisiaj migotało w głowie jak wstałam,że powinnam szpileczki i
                koronki zakładać i gdzieć lecieć,ale gdzie??do pracy?jakaś impreza z samego
                rana?e,chyba nie.chyba?nie byłam pewna,to na wszelki wypadek do torby
                zapakowałam
                • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:39
                  widzisz torebko droga, a wsciekniety jeszcze, awanturki szukam
                  • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:41
                    u mnie awanturki nie znajdziesz-towar deficytowy !
                    • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:44
                      raczej na rehabilitacje Twoja licze, za me poranne zbalwanienie,
                      • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:49
                        permanentna rehabilitacja,permanentna ostatnia szansa
                        • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:50
                          czekam w skrzynecce na szczegoly, moge juz poczekac na Ciebie i Twoja torbe,
                          tylko napisz gdzie,
                          • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:58
                            koncepcyjny deficyt u mnie toże
                            • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 08:59
                              a o ktorej dzisiaj urzad zamykasz,
                              • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 09:03
                                no no,tylko mnie tu od urzędów nie...!...pewnie wcześniej niż wczoraj,oby!
                                • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 09:06
                                  w balwana mnie rano zrobililas, a teraz masz pretensje do mego rozdraznienia,
                                  badz mila i uderz w dzwoneczki,
                                  • oona Re: a ja to co?! 09.01.02, 09:16
                                    we własne,no,te...sie wstydze mówic,sie uderzam
                                    • kitek1 Re: a ja to co?! 09.01.02, 09:22
                                      a ja balwan czekam,
    • onlyania Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 09:32
      a wiec zamiast skarg i zazalen skierowanych powstala nowa dyskusja miedzy
      kitkiem a oona....
      • kitek1 Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 09:34
        czekajac na odbior skarg, poromansowalismy sobie z uneczka,
        • onlyania Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:02
          TO ROMANSUJCIE SOBIE......
          • oona Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:04
            to romansujemy,Kitku!!
            • oona Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:10
              usprawiedliwienie w skrzyneczce złozone wpół czeka
    • mag_nolia Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:14
      Kitek...?! ...a dlaczego Ty ciągle zdradzasz...onlyanię...???!!!
      • mario2 Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:15
        ...???....on...???...!!!
        • oona Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:19
          z prawie niewinnego dziewczecia robicie przebiegła kochanke-ja chce do mamy!
      • onlyania Re: KITEK-tu skargi i zazalenia poprosze.... 09.01.02, 10:20
        niech sie kitek wyszaleje, potem bedzie spokojniejszy..........
        he he he
        • oona niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:25
          a co za pozytek ze spokojnego mezczyzny?..
          he he
          • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:26
            zdziczali sa lepsi? :o)))
            • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:27
              oh yeeeeeeah!....
              • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:31
                hihi, kilku takich tutaj mamy. Do wyboru do koloru :o))
                • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:38
                  a moze to znowu jeden w wielu postaciach,znaczy nickach-i wybór zaden,tylko
                  nicka :(((
                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:39
                    to tez tak samo mysle gadajac z Toba :o)))
                    • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:44
                      znaczy co mnie mnie podejrzewasz,ze ja tez meeeeen?:))
                      • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:50
                        wrecz przeciwnie...:o)))
                        • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:52
                          jednak 100% łumen???:)
                          • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 10:55
                            zaraz po kastracji :o))) Wiesz- stylu nie da sie zmienic :o)))
                            • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:01
                              to ja mam wiecej wiary w człowieka-mysle,ze dałoby sie
                              • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:05
                                moze i tak, ale zawsze szydlo z wora wylezie przy jakims lapsusie:o))
                                • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:08
                                  ale dopóki nie...ile zabawy! jeśli kogoś bawią takie sztuczki...
                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:10
                                    widac, ze masz bardzo dobra zabawe :o)))
                                    • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:11
                                      wiesz,w domyśle było kiepskie sztuczki:)
                                      • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:14
                                        zalezy od tego czy i kto daje sie na nie nabierac :o))
                                        • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:19
                                          nio
                                          ale nawet jesli NIE BYLE KTO da sie na to nabrac nie zmienia to faktu ze
                                          to rozrywka niskiego rzędu
                                          • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:24
                                            jak uwazasz, masz przeciez doswiadczenia w tym wzgledzie - nie? nio!
                                            • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:27
                                              nio-doświadczenie podglądaczki-obserwuję...obserwuję...
                                              w manię prześladowczą podobną reszcie forumowiczów popadając stopniowo
                                              ale za przyjemności(czy na pewno?!)trzeba płacić....
                                              • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:39
                                                to juz choroba, czy jeszcze niewinne przyzwyczajenie?
                                                • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:47
                                                  he he dobre pytanie
                                                  podczas przymusowej przerwy objawy odpowiednie przy zespołach abstynenckich sie
                                                  pojawiają
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:49
                                                    no tak, to pierwszy krok do uzaleznienia :o)) Tylko czym? Grania siebie w obcej
                                                    skorze???

Moze zalozymy Klub Anonimowych Netomanow?
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 11:56
                                                    czy to aby na pewno dopiero pierwszy krok?...

Ten klub musiałby miec kilka sekcji,np.tych grających i dobrze sie
                                                    bawiacych ,tych obserwujących i wierzących we wszystko co sie tu
                                                    mówi,obserwujących i w paranoję popadających, jeszcze kilka odmian netomaniaków
                                                    forumowych by sie znalazło
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:07
                                                    od czego wobec tego sluzba psychiatryczna??? Przeciez jej reprezentanci tez sie
                                                    tutaj znajduja. Pole do popisow :o))

Ja bym jeszcze oddzial dla notorycznych, nalogowych naprawiaczy swiata zalozyl
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:12
                                                    właśnie!
                                                    poprzebywam tu jeszcze trochę i...tak czy tak trafię w ramiona jednego z nich:)
                                                    albo dobrowolnie i zdrowa,albo przymusowo i chora-efekt mojej bytności tu
                                                    będzie ten sam!....
                                                    a z tych naprawiaczy świata to fuszerzy,co tu kryć,bo skutków ni ma
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:28
                                                    ale naprawiacze pysznia sie swoja wielkoscia, chodza dumni jak pawie
                                                    naburmuszeni mesjanstwem! :o))
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:32
                                                    czymś muszą nadrabiać mizerne efekty swojej działalności
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:34
                                                    to mi pachnie troszke populizmem, lub dzialalnoscia Kosc. Kat. w Polsce :o)))
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:37
                                                    ale zawsze można zatkać nos...albo rozpylić w powietrzu zgoła inny
                                                    konkurencyjny zapach!:)))
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:46
                                                    I tak odpowiadajac im na ich posty pisze jedna reka- druga zatykam nos!

Co do innych zapachow, mamy juz taka jedna na forum, ktora pierdzi zapachem
                                                    fijolkow!
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:49
                                                    cos mi sie wydawało,ze czuje zapach fijołków...
                                                    mówisz,ze moze byc w poblizu?
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:52
                                                    sadzisz, ze ona zawsze pierdzi gdy sie zbliza? Moze to z emocji? :o)))
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:54
                                                    jak ona taka fijołkowa to pewnie ze wzruszenia permanentnego
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 12:56
                                                    mowisz taka biegunka zapachowa? A moze syndrom arystokratycznego skunksa?
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:00
                                                    skunks zawsze pozostaje skunksem,a przydomek "arystokratyczny"nic tu nie zmienia
                                                    spróbuj przykleic zwykłemu smrodowi metkę"smród wykwintny"i co ?pachnie ładniej?
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:05
                                                    zgadzam sie, ze nie ma wiekszego smrodu, niz perfumowany gnoj!

To pachnie Lepperem pokropiomym Chanel nr5
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:10
                                                    tak jest! bo jak to grzeczne dziewczeta NIE mówią,gówno zawsze wypłynie na
                                                    powierzchnie
                                                    niech wiec Lepper pachnie Lepperem...chocby trudno było to nazwać zapachem
                                                    nazywajac rzecz po imieniu-niech śmierdzi,ale śmierdzi szczerze! od serca,od
                                                    siebie hihi :)))
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:13
                                                    Racja, przeciez to taka nasza chlopska arystokracja. Tylko co z zapachami,
                                                    ktore sie obecnie na Forum rozprzestrzeniaja? Spermozolem potraktowac?
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:17
                                                    obawiam sie,ze to za słabe
                                                    wytepiłoby przy okazji inne przyjemne zapaszki,a smród pozostałby smrodem
                                                  • mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:19
                                                    to co robic, gdy w okolicach wszystkie maski p-gaz wykupione?
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:22
                                                    zawsze mozna poudawac,ze wszystko jest ok i nic nie czujemy ! :))
                                                    w koncu udawanie na forum to nic nowego....

• mario2 Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:25
                                                    zalezy kto kogo udaje :o)))
                                                    Ja tam wole pozostac soba i nie mowic, ze pada deszcz, gdy mi sie pluje w oczy!
                                                  • oona Re: niewinne dziewcze niewinnie pyta 09.01.02, 13:29
                                                    Ostatni Sprawiedliwy...niczym ostatni mohikanin :)))
                                                    hm,mesjanizmem nie powiało czasem troche?...
      • kitek1 mag............... 09.01.02, 15:33
        only mnie olała w 241 odcinku /romansik zaliczając z macho-menem/, nie śledzisz
        telenoweli zbyt dokładnie,
    • onlyania Re: Jestem Janiołkiem..... 09.01.02, 14:33
      gdybym nie otworzyła tego watku, Prezes miałby stracony dzień, a tak pogadał
      sobie z kitkowa kochaneczka..........
    • kitek1 Bałwanienia konsekwencje...............ad oona, 09.01.02, 15:28
      z powodu wczesnoporannych oczekiwań na Ciebie, na zdrowiu zapadłem i żadnej juz
      dzisiaj uciechy ze mnie nie bedziesz miała,
      • onlyania Re: Bałwanienia konsekwencje...............ad oona, 09.01.02, 15:42
        z powodu twojego romansu z oona i innymi typu anka1 po 124 (anka1 byla juz w
        czasie trwania telenoweli) na zdrowiu upadłam, i do tej pory pozostaje w
        skrajnym zdrowia stanie.........
        • oona Re: Bałwanienia konsekwencje...............ad oona, 09.01.02, 15:48
          tom ja dzisiaj z samym Prezesem gadała???ła....

Kitku...buuuu...i do lekarza !
          • kitek1 oona.................. 09.01.02, 15:56
            taki prezes, jak i to całe forum "interes",
            spodziewałem się czegoś innego w temacie kurowania, od sprawczyni mej
            niedyspozycji dzisiejszej,
            • oona korekta 09.01.02, 16:08
              pozwalam Ci isc do lekarki...ale starej i brzydkiej!!!
              • kitek1 nie wierzę................. 09.01.02, 16:14
                w tzw. medycynę nienaturalną, w dodatku w wydaniu doktorek,
                • oona Re: nie wierzę................. 09.01.02, 16:17
                  nie wierz nigdy kobiecie...a doktorka jakby nie patrzec kobieta
                  kobieta??sa kobiety iiiiii kobiety....
                  • kitek1 wierzę tylko Tobie................. 09.01.02, 16:19
                    tyś też kobieta!!!!!!!
                    • oona Re: wierzę tylko Tobie................. 09.01.02, 16:21
                      sam Prezes obejrzał i orzekł,o!.....sam Prezes!
                      • kitek1 Re: wierzę tylko Tobie................. 09.01.02, 16:26
                        a co Ty taka zadowolona z powodu jego wizyty, nie masz własnych autorytetów,
                        tylko jakimiś samowładcami nadętymi się podniecasz,
                        • oona Re: wierzę tylko Tobie................. 09.01.02, 16:29
                          a co wy tacy dosłowni jeden i drugi?!
                          • kitek1 Re: wierzę tylko Tobie................. 09.01.02, 16:31
                            mnie przez Ciebie temperatura podskoczyła, ze ta szczerość z maligny mi wynika,
        • kitek1 only.......... 09.01.02, 15:53
          to z tej skrajności zdrowotnej aniołem zostałas,
          • onlyania Re: kitek.......... 09.01.02, 18:18
            no chyba tak, bo juz tyle nagrzeszylam ze teraz to ja juz tylko aniolkiem byc
            moge....
            a ty widze kitek w wcale niezłej formie jestes: tyle sie naklikac!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka