rudkaaa Re: Kto nas tylko czyta?? 03.08.08, 13:55 Witaj Buka:))zaglądam i owszem...jeśli nie będzie przeszkadzało uaktywnię sie na dobre za kilka dni::)) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: Kto nas tylko czyta?? 17.08.08, 20:44 dziś znalazłam to forum...na razie poczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka51 Re: Kto nas tylko czyta?? 13.09.08, 19:36 Ja - fajne kobitki jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Ja czytam, ale nie piszę - bom tylko Stara Pa 01.10.08, 21:04 i co mysli Stara Panna, warto zostać Starutką Mężatka, czy lepiej w Staropanieństwie tkwić? Pytam poniewać mam znajome Stare P. które twierdzą że za nic nie zamieniłyby swego statusu nawet gdyby miało to oznaczać kokosy i cud miód etc. Kłamią? Czy rozpczliwie się kamuflują? A moze rację mają? RSVP:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaagna Stara Panna do scrivo :-) 03.10.08, 08:44 Hmmmm... niech pomyślę. Spróbuję być szczera :-) Starutki c z a s a m i by się przydał: żarówka sie spaliła i wciaż zapominam wymienić; ciężkie zakupy mógłby przytargać; pokłócić się z "fachowcami"... i pomagałby w drobnych upierdliwosciach dnia codziennego - noooo... i nocnego też ;-) [choc z drugiej strony moja Mama ma swojego Starutkiego od ponad 40 lat i sama musi wszystko robić, bo Starutki - a mój Ojciec - to taka d. wymagająca pełnej obsługi) Lubię być Panią dla siebie samej - już sie przyzwyczaiłam, że sama decyduję o tym czy, gdzie, jak i kiedy. I wracam z bibek z innymi Starymi Pannami bez poczucia winy (nooo... z malutką, bo kot czeka), nikt mi nie zrzędzi, że na obiad od trzech dni to samo (a ja lubie gołąbki!!!), że nie wyglądam seksi (albo że za bardzo seksi - uwielbiam bieliznę i wydaję na nią dosyć dużo, ale za to wierzchnie ubranko mam mało atrakcyjne), mam tyle zwierząt ile chcę i nie musze sie tłumaczyć z kolejnej myszy; nie polegam na kimś bliskim, więc się na nikim nie zawodzę: wiem, ze mogę liczyć na siebie (ew. czasami na inne Stare Panny lub Starutkie, które niekiedy pożyczają mi swoich Starutkich do Ciężkich Prac Domowych). Starutki mógłby byc, ale dochodzący - taki bliski sąsiad. Moze z czasem przyzwyczaiłabym sie do Starutkiego na moim terytorium? Kto wie. Nie każdy mógłby być moim Starutkim - na stare lata się zrobiłam się jakaś taka wymagająca... Nie mam parcia na Starutkiego (Młodziaków nie chce - mam bydlątka), ale czasem chciałabym się przytulić do jakiegoś (własnego, bo szanuję inne Starutkie). Starutki bliski ideału lub żaden! Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Scrivo do SP:) 03.10.08, 14:52 Świetnie Jaagno, własnie tak sama bym napisała gdybym była w twojej sytuacji. BO czasem tak się czuję jako ze mój Starutki jest na ogół wyjechany służbowo a ja przywykam do samotności i radzenia sobie ze wszytkim ale także do pewnej wygody i wolności. Ale bardzo identyfikuje się z hasłem Albo idealny albo żaden. Choć niektóre moje znajome uważają że to nadmierna wybrednosć i trzeba brać co się daje bo inaczej przed kobietą tragiczna i smutna perspektywa totalnego odstawienia, zdziwaczenia etc. Ja zmieniłam mężczyznę przed paru laty na świeży model a nie byłam już młodziutką jeno panną z odzysku na złomowisku. Jakoś się udało, miałam wiele szcześcia a teraz wiele satysfakcji i radości, ale tak myślę, ze gdyby się nie udało, to byłabym też zadowolona z życia. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
amesia dzień dobry 07.10.08, 11:49 no to ja tylko czytam, ale z czasem może cos napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kto nas tylko czyta?? 31.12.08, 04:05 od dzisiaj i ja! Niepoprawna Stara Panna z konca swiata :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Kto nas tylko czyta?? 27.01.09, 14:50 ja od dzisiaj,ale i coś pewnie skrobnę.Wszystko u mnie stare - starusieńka ex męzatka,paroletnia singielka - i tutaj w pełni rozumiem,popieram i zgadzam się z wpisem Starej Panny jaagny oraz ostatnio znana jako nieżona.Już też staruśka. Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Kto nas tylko czyta?? 28.01.09, 14:06 witam. zajrzałam już kilka dni temu, jak się o Was dowiedziała., Dzisiaj zrobiłam czystke w ulubionych forach - a ponieważ jednak chyba uzalezniona jestem od netu - to się do Was przytulę o ile mnie przygarniecie: Co do kwestii stanu.... męzatka. Z czasem dochodzę do wniosku, że chciałabym by mój Starutki marynarzem był :) Generanie - zgadzam sie Jaagną Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: Kto nas tylko czyta?? 28.01.09, 14:18 ale i z hesię... w wąku kim jest Satrutka. Bo ja zawsze miałam takie rozdwojenie jaźni. I zawsze najbardziej teskiniłam za miejscem - w którym mnie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Kto nas tylko czyta?? 02.02.09, 07:31 Ja na razie sie rozejrze bo sporo o tym forum slyszałam:) Kiedyś byłam Starutką , nawet ze sporym stażem a teraz jestem nienajnowszą , od sześciu ponad lat rozwódką... Debęsta tu zobaczyłam ... Chyba spektrum tego forum jest szerokie:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Kto nas tylko czyta?? 02.02.09, 09:55 Witaj Kranie:) spektrum zaiste nieograniczone, może ci się spodoba. Rozejrzyj się. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia ooo ile znajomych nickow sie pojawilo:) 02.02.09, 17:07 witojcie witojcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Kto nas tylko czyta?? 04.02.09, 11:26 Ja:). Przyznaje sie dopiero dzisiaj ale jestem niesmiala. Dzien dobry dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Re: Kto nas tylko czyta?? 04.02.09, 20:49 Czesć nieśmiała Ginusiu:) A teraz to ty się rpzyznaj ze zaraz zaczniesz pisać, wszak starutkie są asertywne i świadome własnego zdania. Ty pewnie też tylko moze tego nie wiesz. Rozgość się, będzie ci tu miło. Odpowiedz Link Zgłoś
anka077 Re: Kto nas tylko czyta?? 26.03.09, 12:25 Dziewczyny, jesteście super! Czytam i czytam i nadziwic sie nie mogę, ze jest nas więcej i ktos wreszcie ubrał w słowa moje myśli. Stanowczo jestem Starutka. To mnie nawet cieszy, bo myslałam, że jak nie chce mi sie tak wielu rzeczy i zamiast myć łazienke wole poczytac rano w sobote "wysokie obcasy" to cos ze mna nie tak. Ale skoro jest nas więcej - uspokoiłam sie i teraz z czystym sumieniem oddam sie lekturze. Pozdrawiam. jeszcze sie odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Kto nas tylko czyta?? 26.03.09, 12:52 Ja - od wczoraj. Miałam się nie przyznawać, ale skoro jest Mysiulek i Feti... :-))) Jestem starutka m. od prawie 45 lat (rocznica w lipcu). Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Yanga!!!:) 01.04.09, 10:27 jak fajnie:)no i jednak sie spotkalysmy znowu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ancza7 Re: Kto nas tylko czyta?? 31.03.09, 11:19 Ja też od wczoraj czytam. Cudne forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
marii51 Re: Kto nas tylko czyta?? 01.04.09, 10:24 ja:) nawet doczytałam się, że ani ja starutka:))))) pozdrawiam - aha- tu już sie liczy- i czytałam i wpisalam sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamapodziomka Re: witajcie witajcie:) 07.04.09, 14:19 I ja bardzo czesto zagladam. Ale calkiem starutka nie jestem, chociaz kiedys nawet bylam, ale teraz od 2,5 roku staram sie o ten tytul na nowo i faktycznie juz znacznie bardziej na luzie mi idzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla777 Re: Kto nas tylko czyta?? 08.04.09, 13:40 Ja, dziś czytałam Was po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni, bo bardzo mi się u Was podoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jicky7 Re: Kto nas tylko czyta?? 13.04.09, 20:26 Ja - od kilkunastu minut. Nadasertywna, pazurzasta Lwica o gołębim sercu :))) Będę się odzywać. Przytulam świątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
janneke Re: Kto nas tylko czyta?? 15.04.09, 11:17 No dobra no.. :-D Ja też was czytam podglądam uczę się od was nawet :> i humor mi baby poprawiacie, i czasem wzruszacie.. ale to chyba za mało, żeby janka się uaktywniła. jestem duchem za wami,czy z wami, jakkolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mueller2 Re: Kto nas tylko czyta?? 20.04.09, 07:18 Też Was czytam często od jakiegoś czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
qd Re: Kto nas tylko czyta?? 27.04.09, 21:31 Chyba ja... 40 lat razem, 35 po slubie.. i nadal tylko ten jeden jedyny na swiecie :) qd Odpowiedz Link Zgłoś
kamina5 Re: Kto nas tylko czyta?? 27.04.09, 22:55 ja zaczelam czytac i pisac od razu;) moze byc?? BTW jestescie genialne;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wanilia39 Re: Kto nas tylko czyta?? 28.04.09, 16:21 zaczynam czytać, chiałabym pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
anpika1 Re: Kto nas tylko czyta?? 29.04.09, 11:24 Już kiedyś zauważyłam to forum, i zaczęłam podczytywać. Ale jeśli starutka rozwódka też może, to będę. O-Qrde co za życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
buka007 Re: Kto nas tylko czyta?? 30.04.09, 08:21 moze, moze :) Witajcie dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Kto nas tylko czyta?? 03.05.09, 13:01 A czy ja też mogę dołączyć? Jestem stara n a p r a w d ę ! Staro wyglądam, staro się czuję czy takich tę przygarniacie? Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo Handziu 03.05.09, 21:33 Handziu, stara naprawdę czyli jak? masz koło setki? a nawet jeżeli to co? starutka to starutka, no limits. CZucie się staro to chyba kwestia głowy a nie ciała a skoro twoja głowa namawia cię by tutaj zajrzeć to nie jest z nią, z tobą tak źle. Witaj, rozgość się, rozejrzyj się, spodoba ci się :) Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Handziu 03.05.09, 22:03 Bardzo dziękuję za zaproszenie i miłe słowa. Podoba mi się bardzo ale na razie tylko się rozglądam i czytam co ciekawsze wątki./b] Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu podczytuję 06.05.09, 20:39 bo mało czasu na cokolwiek innego, ale to dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia017 Re: Kto nas tylko czyta?? 07.05.09, 14:07 Ano ja też i podobacie mi się z waszym poczuciem humoru ,waszą pomysłowością odnośnie spędzania wolnego czasu czy podejściem do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
koontza2 Re: Kto nas tylko czyta?? 10.05.09, 12:27 I ja .....własnie dziś Was znalazłam :) Podobami sie watek "na co szkoda starutkiej czasu" ! Odpowiedz Link Zgłoś
magtomal Re: Kto nas tylko czyta?? 19.05.09, 20:34 Czytam od jakiegoś czasu i zachwycam się. Starutka też jestem; pasuję i wiekiem i stażem (25 lat)i - mam nadzieję - pogodą ducha, którą tu prezentujecie. Cudne jesteście! Odpowiedz Link Zgłoś