krokodyl_13 Re: Zgubiłam 27.09.08, 01:00 Będzie Ci trudna zasnąć bez. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: Spałam. 27.09.08, 20:07 Widać i Ciebie wyleczyli, i teraz znikniesz z tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl_13 Re: Nie. 27.09.08, 21:01 Super zaczynaj. Choć mniemałam, że pojawi się tu gospodarz i natrze nam uszu. Dzisiaj wyślizgałam cały dzień latając po sklepach. W ostatnim o mało nie ubiła wrzeszczące małolat bo mi pękały bębenki od ich wrzasku. Odciągnięta przez rodzinkę, zawiesiłam się na kasie i o mało nie udusiłam faceta, który siedział za kasą i czynił rożne wygibasy by podać reklamówki koleżance. Po jednym z podrygów wystawił na mnie dooopę i miałam naprawdę ochotę wykorzystać sytuację, ale musiałabym stać w drugiej kolejce. Zgrzytając zębami udaliśmy się z rodzinka do auta, które zostało zastawione przez jakiegoś palanta. Po dotarciu do domku orzekłam, że obiadu nie będzie bo nie stoję na nogach i rodzinka odegrzała sobie zupkę z wczoraj. Chyba potrzebuje kaftanika bo zaraz zgryzę klawiaturę tak mnie trzepie coś od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Wczoraj 28.09.08, 11:59 z Ryjem tez plątałam sie po Ikei i Realu. Ryj robi dom:)) Odpowiedz Link Zgłoś