bain_de_sang 17.10.03, 10:24 Poprzez miedze Poprzez łąki Poprzez leśne ścieżki wąąąskie Cztery łapy psa unoszą świat... Łapy, łapy cztery łapy A na łapach pies kudłaty Kto dogoni psa Kto dogoni psa? Może Ty, może Ty? Moooże jednak ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:28 Babcia-Sąsiadka! Babcia-Sąsiadka!! ... ... ... ... kurde, co ona robiła z tymi plackami-pankrackami? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:30 the_dzidka napisała: > Babcia-Sąsiadka! > Babcia-Sąsiadka!! > ... > ... > ... > > > ... kurde, co ona robiła z tymi plackami-pankrackami? > Sprzątała? :-> R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:33 > Sprzątała? :-> Sprzątał to chyba Władziu... znaczy tego, pan Zygmunt? Babcia te placki piekła albo sprzedawała? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:35 Pamiętam. "Piątek z Pankracym". A potem "Okienko Pankracego" (z Barcisiem). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:39 No i trąba dobrze wychowana choć niezupełnie przekonana trąbi od samego rana tę melodię na dwa pas!! W sumie nieźle. Człowiek słuchał tych straszliwych bredni wyśpiewywanych pękniętym dyszkantem Pankracego przez całe dzieciństwo. A jednak jest normalny... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:43 the_dzidka napisała: > A jednak jest normalny... A przynajmniej w pewnym sensie :-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:45 > A przynajmniej w pewnym sensie :-) Otóż to - przytaknęła Dzidka, rozwinęła skrzydła i odleciała żerować do kopalni. Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kto pamięta? 17.10.03, 10:54 bain_de_sang napisał: > > A jednak jest normalny... > > A przynajmniej w pewnym sensie :-) ...pewnym niewielkim sensie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Kto pamięta? 17.10.03, 11:33 konradbryw napisał: > ...pewnym niewielkim sensie. ;) No. Tak tyci-tyci. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Kto pamięta? 17.10.03, 13:16 jak poszukam na dysku to znajdę to jako mp3 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kto pamięta? 17.10.03, 14:29 catalina1 napisała: > jak poszukam na dysku to znajdę to jako mp3 ;-) Yup. Też gdziesik to mam albo miałam. Ale nie pamietałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś