slo-onko 21.10.03, 18:04 chyba przejelam dolek od Itki :( albo to jakis dolowaty wirus:( po co nam te doly ?????????? po co???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jtka Re: oddam dół w dobre rece 21.10.03, 20:22 żeby gazownicy mogli nowe rury do gazu wstawić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: oddam dół w dobre rece 21.10.03, 20:24 Sloo...Ty sprawdź lepiej , może gdzieś pod blokiem u Ciebie gazownicy albo hydraulicy-rozbójnicy też jakie doły kopią... ale chyba głębsze niż u mnie w ogródku... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oddam dół w dobre rece 06.11.03, 18:46 a dolek mozna dobrze wykorzystac, jak sie go wymosci siankiem i ulozy tam spiworek z kapturkiem ;))) to mozna pospac do wiosny :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: oddam dół w dobre rece 06.11.03, 21:11 ulalka napisała: > a dolek mozna dobrze wykorzystac, jak sie go wymosci siankiem i ulozy tam > spiworek z kapturkiem ;))) to mozna pospac do wiosny :D taaaak, bardzo mnie zaintrygowal ten spiwaor a zwlaszcza jego kapturek;-) nieodzowana czesc ludzkiego wyposazenia czy tez odzienia, no nie Ulalu?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: oddam dół w dobre rece 06.11.03, 22:08 ulalka napisała: > a dolek mozna dobrze wykorzystac, jak sie go wymosci siankiem i ulozy tam > spiworek z kapturkiem ;))) to mozna pospac do wiosny :D oj ja bym w moim dolku do wiosny za zadne skarby spac nie chciala... :( ja moj nawet nie oddam-jeszcze doplace-byleby ktos go zabral ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 07:59 chyba jakas litosciwa dusza zabrala odemnie ten dolek. no chyba, ze powroci z reklancją z powrotem :(( wiec ja tez doplace i niech jzu on do mnie nie wraca wiecej. albo moze go z ptakami na zime wygonic? Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 11:45 A moj jest jakis dziwny-jak juz mysle,ze go przegonilam,to znow sie pojawia,w najmniej oczekiwanym momencie i dopada ze zdwojona sila :((( juz mam dosc naprawde :(( moze sa jakies rytualy.tanice czy spiewy,ktore pomagaja w odgonieniu dolkow?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 11:57 snow.white napisała: > moze sa jakies rytualy.tanice czy spiewy,ktore pomagaja w odgonieniu > dolkow?? ;) co odganiać? nie lepiej zasypać a jeszcze lepiej nie kopać? Też nie macie co robić tylko doły. Ja tam na doły czasu nie mam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 12:07 nict1 napisał: > co odganiać? nie lepiej zasypać a jeszcze lepiej nie kopać? > Też nie macie co robić tylko doły. Ja tam na doły czasu nie mam :-) a mi go ktos wykopal,wiesz...sama takich glupot nie robie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 17:13 snow.white napisała: > nict1 napisał: > > > co odganiać? nie lepiej zasypać a jeszcze lepiej nie kopać? > > Też nie macie co robić tylko doły. Ja tam na doły czasu nie mam :-) > a mi go ktos wykopal,wiesz...sama takich glupot nie robie ;) > > mam pomysl Snowie :))) zakopmy tego kogos w Twoim dole!!!!>.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 17:24 ulalka napisała: > snow.white napisała: > > > nict1 napisał: > > > > > co odganiać? nie lepiej zasypać a jeszcze lepiej nie kopać? > > > Też nie macie co robić tylko doły. Ja tam na doły czasu nie mam :-) > > a mi go ktos wykopal,wiesz...sama takich glupot nie robie ;) > > > > > mam pomysl Snowie :))) zakopmy tego kogos w Twoim dole!!!!>.. :D > Ja juz biore lopate albo dwie i zaczynam :))))) zakopiemy wszystkie doly wszytskich dobrych ludzikow:) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 poczekajta! 07.11.03, 17:53 slo-onko napisała: > ulalka napisała: > > > snow.white napisała: > > > > > nict1 napisał: > > > > > > > co odganiać? nie lepiej zasypać a jeszcze lepiej nie kopać? > > > > Też nie macie co robić tylko doły. Ja tam na doły czasu nie mam > :-) > > > a mi go ktos wykopal,wiesz...sama takich glupot nie robie ;) > > > > > > > > mam pomysl Snowie :))) zakopmy tego kogos w Twoim dole!!!!>.. :D > > > > > Ja juz biore lopate albo dwie i zaczynam :))))) > zakopiemy wszystkie doly wszytskich dobrych ludzikow:) Zróbmy tak, coby się nie narobić, a zrobić i "zakopiemy wszystkie doly wszytskich dobrych ludzikow", ręcami tych inszych ludzików hehehe :-) Dawać ich tu! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: poczekajta! 07.11.03, 22:24 nict1 napisał: > Zróbmy tak, coby się nie narobić, a zrobić i "zakopiemy wszystkie doly > wszytskich dobrych ludzikow", ręcami tych inszych ludzików hehehe :-) > Dawać ich tu! ooo,widze,ze ma sie na czym czapke nosic... ;)) dobra,akceptuje plan antydolowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: poczekajta! 08.11.03, 17:35 nict1 napisał: > to aż tak widać, że widzisz? oj bo ja widze to,co dla oka niewidoczne ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: oddam dół w dobre rece 07.11.03, 22:22 ulalka napisała: > snow.white napisała: > > > mam pomysl Snowie :))) zakopmy tego kogos w Twoim dole!!!!>.. :D swietny pomysl!!!!! ;)) jestem za!! ;) tylko na niego duzy dol potrzebny ;))) to mozemy nim wypelnic te Wasze tez... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś