Gość: sob Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.dialsprint.net 23.10.03, 00:09 kobiety raczej nie maja z tym problemow Odpowiedz Link Zgłoś
zakar Re: Szukam przyjaciela ... 11.11.03, 23:40 jak to nie, jak jest ładna to facet myśli jak ją bzyknąc, gdzie jest tu mowa o przyjaźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Resoviak Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 19:21 juz jestem. Mnie szukasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 12.11.03, 11:41 Tak się składa, że ja też. Przeprowadziliśmy się właśnie w nowe miejsce. Nikogo tu nie znam. Mąż póki co niedostępny, dzieci zaczynają życie towarzyskie w szkołach, a ja... szukam kogoś do pogadania w takie zakręcone, długie wieczory listopadowe; albo do wspólnego zwiedzania mojego nowego pięknego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: photoart Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 09:17 jeżeli mąż nie będzie zazdrosny to zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 19.11.03, 11:02 ???kim jesteś duszo współczująca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 21.11.03, 14:21 hmm... internet raczej mi tu nie pomoże...może jesteś pryszczatym małolatem, który nudzi się przed komputerem... a może obleśnym dziadkiem śliniącym się do ekranu... albo... nie... to byłoby straszne!... ty jesteś KOBIETĄ!!!!!!!!!!!!! pozdrowienia dla Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: Szukam przyjaciela ... 27.11.03, 11:34 Gość portalu: beaataa napisał(a): > hmm... internet raczej mi tu nie pomoże...może jesteś pryszczatym małolatem, > który nudzi się przed komputerem... a może obleśnym dziadkiem śliniącym się do ekranu... albo... nie... to byłoby straszne!... ty jesteś KOBIETĄ!!!!!!!!!!!!! pozdrowienia dla Rzeszowa. Jeden z bardzo znanych nam ludzi ze sceny muzycznej palnął kiedyś w wywiadzie: "Nie jestem kobietą ani żadną inną płcią!":) Spokojnie... jeżeli piszę o zazdrości męża to chyba nie bez powodu...:} Rzeszów odwzajemnia pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 30.11.03, 10:59 no jak nie jesteś babą, to pół biedy. A wiesz, że mało brakowało, a mieszkałabym w Rz.? Ale się odmieniło i jestem gdzie jestem. Nie wiem, czy mam żałować? to takie miejsce na końcu drogi...świata...pozdrówka. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.dyn.optonline.net 20.11.03, 00:39 Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie-porozmawia,doradzi,zaprosi na impreze a jak przyjdzie bida to i wybzyka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofabrika_com Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:00 Drzewa narabie, wegla przyniesie, radia posluch niech pani do niesluhca on panią wyr...cha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustro to ma być przyjaciel duszy,domu czy sromu? n/t IP: *.future-net.pl 30.11.03, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.alcatel.pl 02.12.03, 11:58 czesc anetko sakd klikasz? ja jestem z warszawy jesli jestes zaintersowana napisz na adres wolt1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-fiu Re: Szukam przyjaciela ... 02.12.03, 15:42 no i co? znalazlas? Anetko - lubie to imie- jak jeszcze szukasz to daj znac. Ja szukam od roku ale albo jestem zbyt wybredny albo za malo komunikatywny? nie wiem, kazdy marzy o kims z klasa. Jaka jestes? Odpowiedz Link Zgłoś