Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciela ...

IP: 62.233.215.* 23.10.03, 00:08
Obserwuj wątek
    • Gość: sob Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.dialsprint.net 23.10.03, 00:09
      kobiety raczej nie maja z tym problemow
      • zakar Re: Szukam przyjaciela ... 11.11.03, 23:40
        jak to nie, jak jest ładna to facet myśli jak ją bzyknąc, gdzie jest tu mowa o
        przyjaźni?
    • Gość: Resoviak Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 19:21
      juz jestem. Mnie szukasz????
    • debi_bebi Re: Szukam przyjaciela ... 05.11.03, 20:36
      :)
    • Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 12.11.03, 11:41
      Tak się składa, że ja też. Przeprowadziliśmy się właśnie w nowe miejsce. Nikogo
      tu nie znam. Mąż póki co niedostępny, dzieci zaczynają życie towarzyskie w
      szkołach, a ja... szukam kogoś do pogadania w takie zakręcone, długie wieczory
      listopadowe; albo do wspólnego zwiedzania mojego nowego pięknego miasta.
      • Gość: photoart Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 18.11.03, 09:17
        jeżeli mąż nie będzie zazdrosny to zapraszam...
        • Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 19.11.03, 11:02
          ???kim jesteś duszo współczująca?
          • photoart Re: Szukam przyjaciela ... 20.11.03, 19:51
            sprawdź...
            • Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 21.11.03, 14:21
              hmm... internet raczej mi tu nie pomoże...może jesteś pryszczatym małolatem,
              który nudzi się przed komputerem... a może obleśnym dziadkiem śliniącym się do
              ekranu... albo... nie... to byłoby straszne!... ty jesteś KOBIETĄ!!!!!!!!!!!!!
              pozdrowienia dla Rzeszowa.
              • photoart Re: Szukam przyjaciela ... 27.11.03, 11:34
                Gość portalu: beaataa napisał(a):

> hmm... internet raczej mi tu nie pomoże...może jesteś pryszczatym małolatem,
                > który nudzi się przed komputerem... a może obleśnym dziadkiem śliniącym się
                do ekranu... albo... nie... to byłoby straszne!... ty jesteś
                KOBIETĄ!!!!!!!!!!!!!
                pozdrowienia dla Rzeszowa.

Jeden z bardzo znanych nam ludzi ze sceny muzycznej palnął kiedyś w
                wywiadzie: "Nie jestem kobietą ani żadną inną płcią!":) Spokojnie... jeżeli
                piszę o zazdrości męża to chyba nie bez powodu...:}
                Rzeszów odwzajemnia pozdrowienia
                • Gość: beaataa Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.gw.ip.pl 30.11.03, 10:59
                  no jak nie jesteś babą, to pół biedy. A wiesz, że mało brakowało, a
                  mieszkałabym w Rz.? Ale się odmieniło i jestem gdzie jestem. Nie wiem, czy mam
                  żałować? to takie miejsce na końcu drogi...świata...pozdrówka. b.
      • wlochaty1 Re: Szukam przyjaciela ... 25.11.03, 22:36
        bardzo chętnie
    • Gość: przyjaciel Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.dyn.optonline.net 20.11.03, 00:39
      Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie-porozmawia,doradzi,zaprosi na
      impreze a jak przyjdzie bida to i wybzyka:-)
      • luksusowy_yacht Re: Szukam przyjaciela ... 20.11.03, 09:16
        kupcie sobie psa ;)
        • Gość: eurofabrika_com Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.03, 20:00
          Drzewa narabie, wegla przyniesie, radia posluch niech pani do niesluhca on
          panią wyr...cha.
    • krysba1 Re: Szukam przyjaciela ... 27.11.03, 18:41
      mogę być twoim przyjacielem
    • Gość: frustro to ma być przyjaciel duszy,domu czy sromu? n/t IP: *.future-net.pl 30.11.03, 14:21
    • Gość: wojtek Re: Szukam przyjaciela ... IP: *.alcatel.pl 02.12.03, 11:58

czesc anetko sakd klikasz?
      ja jestem z warszawy
      jesli jestes zaintersowana napisz na adres wolt1@wp.pl
    • fiu-fiu Re: Szukam przyjaciela ... 02.12.03, 15:42
      no i co? znalazlas?
      Anetko - lubie to imie- jak jeszcze szukasz to daj znac. Ja szukam od roku
      ale albo jestem zbyt wybredny albo za malo komunikatywny? nie wiem,
      kazdy marzy o kims z klasa. Jaka jestes?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka